Janulik03 Ano, v mém použití to byla ironie
design a architektura
stes tak nejako som si to myslela
dyzajnér, ako nadávka. ![]()
Mutziputzi Krása
Tam by se mi líbilo.
Karoleena Jste mi připomněla lidi, co chtěli hlavně hodně místa na knížky, protože jich mají hodně a vášnivě čtou, a ve výsledku dostali takovou... startovací knihovničku
Mutziputzi To se mi líbí až na kuchyň. Ta se mi nelíbí
Mutziputzi Však jsem to tu dávala ráno. Pomoc, moje příspěvky si nikdo nečte ![]()
Byt je super, až na tu linku.
brrr
nemáš vostrý lokte no)))
Mutziputzi Jsem ta křehká květinka ![]()
brrr Já já já to četla sim sim! Pracovní plocha by se dala prodloužit tak, že by se tam dala lednice jen do výšky pracovní desky. A mrazák tedy jinam. Takto jsem podobně velké místo na linku vyřešila já. (ale sehnat takovou lednici je prekérka a moc velká není, co si budem povídat... :)
Stará Stanová Kůže Píšu si u Tebe malé bezvýznamné plus ![]()
brrr Takže vám nepřipadá tahle celková koncepce - podlaha dřevo, jinak bílo plus nějaké kovové doplňky - nudná? Není potřeba to nějak oživovat třeba šedými/černými/dřevěným policemi nebo skříněmi?
Stará Stanová Kůže Já to psala v tom první postu, o pár stranek dál. Použila bych na kuchyňskou linku nějaký dřevěný prvek (třeba na pracovní desku?). Jinde v bytě mi tolik bíle nevadí, jde vidět, že to je ještě nezabydlené. No, když o tom přemýšlím, tak i v dětském pokojíčku bych nějaké dřevo přidala do toho systému postelí. Ale zas děti si s tím udělají svoje.
brrr já to četla a do kuchyně bych už dřevo nepřidávala, ač ho mám jinak moc ráda, v tý místnostio už mi dřeva přijde ažaž, parkety a stůl
Stará Stanová Kůže Žít přímo v tom, co je vyfoceno, by se mi nechtělo. Ale líbí se mi to jako základ pro barevné dotvoření. Polštáře, květináče, lampy.
Znám dvě rodiny z Jak se stačí sen.
1. Dětské pokoje - všechno vybavení bylo partiove. Praskly rošt u postelí,roztrzene matrace apod.
2. Holčičí pokoj pro dospělou zenu - druhy den po natoceni najela designerka a vsechny dekorace i nektete kusy nabytku odvezla. Pry je to jeji. O cemz předtím nepadlo ani slovo. Odvezla i něco majitelky. Prostě to brala šmahem.![]()
To je teda sila
. Ja zase vim, ze spusta veci je fusarina. Podlahy bez odpovidajiciho podkladu a tak.
brrr Ja som to čítala :) Byt sa mi páči tak 50:50, čo sa mi určite nepáči je kúpeľna a svetlá na chodbe.
Vravím si, to môže vyzerať zaujímavo a potom som uvidela fotky interiéru..........
Interiér je ok, len tá chalupa je naňho malá...asi tak trojnásobne ![]()
já jsem včera vytuhla u Jak se staví sen a bylo to fakt jedno velký NO DO PRDELE.....
(je to dva roky starý, ne 15)
dětskej pokoj:
a obejvák, asi 20 žlutejch váz (na fotce nejsou všechny) - co to doprdele je????
barák na vesnici, vypadal jak přestavovanej bejvalej statek a oni tam narvou od podlahy po strop umělou hmotu? Jako chápu, že to má bejt levný, ale tohle je prostě strašný, celej výzor zúčastněnýho architekta i designérky jak z půlky 90. let...
Dúfam, že im už niekto zabavil zvýrazňovče
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY