Jiná Realita ty fotky interiéru, nevím jestli všechny, ale některé určitě jsou recyklované, stoprocentně už jsem je viděla rok dva zpátky
design a architektura
coralline a jestlipak sis všimla velikonoční pomlázky na lednici, ha?! taky mě baví studovat detaily - a že jich tam je! ![]()
RoSa já moc nechápu konzervy na té verandě na zemi
asi jako špajz.
boží náhodou, vyloženě jsem se smála nahlas ![]()
dovoluji si upozornit, že jsem v koupelně objevila ženské holítko (nakřivo!) přilepené na dlaždičkách! ![]()
barbucha ad ubrousky ve skříňkách: nechci vědět, jak to vypadá za těma neprůhlednejma dvířkama!
Uklidili před focením? Co to maj za bordel v tý zimní zahradě na zemi potom, ty krabičky se zbytkama nebo co to je?
Jako jo, hoděj se do toho
A vypadá to, že se hoděj i k sobě navzájem ![]()
Jinak já jim nevyčítám obstarožní nábytek a jak jsem už řekla, ani nedostatek fungl novýho designu, ale osobně bych ihned naplnila mnoho kontejnerů - a furt by mi eště hodně zbylo! ![]()
Buď v klidu - tam ubrousky nejsou páč by nebyly vidět!
ja jsem to otevrela znovu a hledam ty detaily, to se hned tak nevidi ![]()
barbucha tam bude hlavně pěknej čurbes tipuju ![]()
barbucha jj, panmama v uvalenych papuckach v kuchyni, to nema chybu
chápu, že lidi mají doma škaredý nábytek, nevkusné dekorace, kýče, výstavku sprcháčů...ale co nechápu, je vyfotit se do časopisu ve strašlivých bačkorách.
já vím, že se na to dá říct, no co, na nic si nehraje, polovina národa doma strašné bačkory nosí, ale na ulici před lidi se taky malujou a hezky oblečou, i když doma chodí bez makeupu a ve vytahaných teplákách. ta fotka v bačkorách je pro mě fakt nejhorší z toho všeho.
Že jo! Ty papučky!!!
barbucha no epesni proste!
Solathis Maj naklizeno, sis nevsimla tech naparadenejch ubrousku na.polickach v kuchyni a tech serazenejch Faacek na vane:-D:-D
Já nevěděla kam s tím dřív - jestli do designu nebo do zjevů. Myslím, že jsem tímto výživným příspěvkem zabila dvě mouchy jednou ranou!
Jiná Realita zásadní bude asi ta kombinace bačkory x cibulák + bordel v pozadí jako bonus (buranská honorace...)
RoSa Pomlázky? Nevšimla! Jdu hledat.
barbucha No špajzka ne? Jak píše Jiná realita
(Vzhledem k možnému komunikačnímu šumu via internet si dovolím upozornit, že to byla ironie vzbuzená tím pravidelným nástupem sprcháčů na vaně. Kdyby můj byt fotili do časopisu, tak je nesrovnávám, ale strčím do skříňky
)
Objevila jsem perníkové srdce. ![]()
hlavně neřikej neřikej kde - jdu ho hledat! super zábava, to je jak ty kreslený hádanky ze Sedmičky pionýrů! (nebo to byla Mateřídouška?) ![]()
edit: mám ho!!! ![]()
https://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/493824-v-malebne-visce-vyrostl-dum-v-mlze-obyvatelum-nabizi-klidne-zazemi-k-cetbe.html?sznhp=recommend Odtud bych si snad ani nenosila knížky domů,to je krása.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY