Francouzske okno, ze neni benefit, ale pruser me prekvapilo![]()
design a architektura
I mě. Hned bych je brala do celého bytu (v horním patře). ![]()
Tulipe ja som teda zopar takyh okien videla a mliecne sklo tam nemal nikto. Ono asi na fotke tym ze je bezpecnostne kalene tak sa moze zdat ako mliecne ale fakt som este nevidela take, len cire.
Janulik03 sousedi meli mlecne. vymenili za zabradli. nelibi se mi ani jedno
Jé, francouzská okna
, ty bych taky brala hned. ![]()

Vrcholnej hnus!!

Mutziputzi Bleh :P
Mutziputzi K nerozeznání
Ze je fr. okno pruser tady snad nikdo netvrdil (já tedy určitě ne), ale evidentně, když se debata trochu překroutí, je to větší zábava ![]()

Tulipe Diky za fotku, ja si prave to prekryti mlecnym sklen neumela vubec predstavit, jako ani nijak priblizne:-D. To se mi nelibi, ale uz podle te fasady, to nebude cely zadna velka parada;-).
Mně nepřijde jako tragédie ani to mléčné sklo. Ono přece není úplně neprůhledné, z hlediska větrání je to asi taky někde jinde než kdyby tam byla zeď - takže ty výtky, že takové okno není rozdíl oproti běžnému, moc nechápu.
Tulipe tak nechápání fr. oken v patře tady bylo ... neříkám, že od tebe...
Nekdo to muze mit jinak, ale mne ty obrazky s temi okny az na zem bez balkonu na nina pocitove nevyhovuji. Vikend bych tam zvladla, trvale v tom bydlet, nevim, spis ne. Ty italske jsou o hodne lepsi, ale za mne ideal, kdyz se tam da vylezt. Tu nudlicku z te puvodni fotky nechapu vubec, to je spelunka nekde do spize nebo proc tam neslo udelat sirsi okno?
continuity jo, přesně, blbej pocit. ty italský jak jsou zdobný a jakoby "vrstvený", silná zeď, nebo sokl, nebo aspoň mini balkonek za tím... tak jo. ale uplně holý to mám prostě pocit že padám. a přitom se výšek nebojim![]()
ty červenošedý střílny jsou akorát hnusný.
viktorka_od splavu zavrate nemam vubec (byly doby kdy jsem lezla, i s detma chodime ferraty, vsechno to zvladam, vubec o tom nepremyslim), ale doma potrebuji mit pocit bezpeci a toto mi ho narusuje.
continuity ano přesně tak. asi jako bílá lesklá podlaha.
viktorka_od splavu Přesně, jak je za rámem francouzského okna díra dolů, a pak až nějaká zábrana (a sklo pro mě není pocitově pořádná zábrana, bez ohledu jakou to má papírově pevnost a odolnost), tak z toho mám pocit nejistoty. Já bych teda trpěla i u těch oken přes celou stěnu bytu, ale ty jsou aspoň krásný, kdežto úzká střílna k podlaze krytá předsazeným mléčným sklem kombinuje minimum estetiky a světla s maximem nejistoty.
Koupila jsem si knihu, doporucuju

Ta kuchyň s toaleťákem
(ale uznávám, že ten jde sundat, ale stejně). Ty prostory jsou krásné, ale některé věci (třeba kuchyň nebo koupelna bez větrání) nee.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY