paktofonika ja nemam bezuchytkovou, ta uchytka je takova nerez lista se super ostryma rohama v takovym oblym profilu. Takze tam normalne strcis ruku a otevres. Ale jde to trosku ztuha, to je pravda. Jinak odkapavac nemam, neni na nej misto a neni to vubec potreba. Kdyztak hodim vedle umyvadla uterku...
design a architektura
Mutziputzi ale zas kdyz ma clovek sanci vylepsit si prostor k zivotu, tak proc to nevyuzit. Jako ve svym to asi prozivat nemusi, ale ty zkusenosti se taky jednou muzou hodit.
Kokoska Ale jo, ja jsem v tomhle stara skola, ja bych brala najemni bydleni jenom jako docasnej hotel, byt vim ze trend je jinde
711990 ja mam na tohle tusim z Jysku takovej "hadrovej odkapavac" a je fajn. Takovej ten plastovej bazmek me strasne stval, ze to zabira strasne mista a vubec nic se tam nevejde (ja nemam mycku, takze toho nadobi na hadr naskladam dost).
711990 auau, superostrý rohy, to zní děsně:-O já su fakt hrozná nešika, jednou jsem se tak řízla o poličku v koupelně - zespodu, netuším jak se mi to povedlo, shora je oblá - že nebýt muž doma tak snad vykrvácím![]()
Lama_z_Lana to zni dobre, jdu na to mrknout
Mutziputzi
Mně by strašně vadilo bydlet v bytě, který by se mi nelíbil.
Mutziputzi no ja taky, ale nekdy jde i o penize, kazdy treba nedosahne na hypoteku. Coz nemyslim zrovna na tenhle konkretni pripad, nic o tom nevim, co proc a jak.
kocoureksuggy To mne taky
Mutziputzi dočasnej hotel můžeš obývat na chvíli, a/nebo v případě, že tam netrávíš skoro žádnej čas...
viktorka_od splavu no, my s tim budem muset neco udelat, je to u vsech supliku a rada bych, aby Tonda nastupoval do prvni tridy idealne se vsema koncetinama a kompletni sadou prstu.
Lama_z_Lana tak sem nic podle tvyho popisu neobjevila, ale malem sem nakoupila hromadu uterek v tom Jysku![]()
Lama_z_Lana sikovny!!! diky:)
viktorka_od splavu Tak jasne no, kdyz najem, tak all incl. a bez prace no, venovat usili rekonstrukci neceho co neni moje by me nebavilo
711990 Tak ale vy nemáte dřevěnou desku, ne?
Mutziputzi a tak když je ta možnost? Jinak hrozi, ze bude bydlet sice v super bytě, ale s umakartem, kulatým dřezem a bez mycky, co není kam zapojit
711990 tu podložku pod nádobí má taky ikea
Potrefenáhusa to je pravda, jsem trouba, to mi nedoslo!![]()
Bowle jee, dik!
Potrefenáhusa ono taky pokud máš spotřebu nádobí 1 sklenice na víno/den, tak neřešíš myčku/dřez/odkapávač...
Mutziputzi Už som sa do toho akosi zamotala a moc to prežívam.
To je dobry trénink, až to budeš řešit ve svém.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY