viktorka_od splavu no ale vzdy sa moze stat, ze zacnes vo velkom vypekat, vyvarat alebo chlastat. treba byt pripraveny ![]()
design a architektura
Kokoska Ale jo, ja jsem v tomhle stara skola, ja bych brala najemni bydleni jenom jako docasnej hotel, byt vim ze trend je jinde
No ale i keď ide len o dočasné riešenie, a mám možnosť ovplyvniť ako ten hotel bude vyzerať a neminiem pri tom ani korunu, len tomu venujem asi týždeň času, tak prečo nie. Ja si tu trochu posťažujem, od toho to tu je a až sa od sťahujem z hotela, aspoň budem vedieť čo a ako. :)
Mám černou baterii a žádné poškrábání nemám.

paktofonika nemohla bys tady někde ještě podrobně vybírat svatební saty, to by se mi hodilo víc
dík ![]()
Mohučanka Já měla taky černou baterii a bylo to v pohodě, ale černý dřez má kamarádka a tvrdí, že je to asi jediný věc, co by dneska udělala v kuchyni jinak. Na té černé je všechno vidět (mám v kuchyni černou dlažbu, takže potvrzuji), u nás je navíc fakt dost tvrdá voda :-/
Hezké to je-a co praktické? :-)
MP Meri To vôbec neriešim. Ak by boli pekné v reťazci tak si kúpim i z reťazca. Minulý rok som videla pekné šaty v &other stories ale to som ich vtedy nepotrebovala . :)
paktofonika Já vysloveně chtěla šaty z řetězce (nebo aspoň nějakého normálního butiku), ale měla jsem na to hrozně málo času, ztratila jsem na tom pár hodin a nakonec skončila v půjčovně. Ale myslím, že pokud se budeš koukat průběžně, tak určitě něco hezkého objevíš.
Garfie Ideál, ak by mali niečo v COSe ![]()
paktofonika
Hlavně se nám vyfoť!
paktofonika OT - Taky beru klidně řetězec i druhá ruka, chci nějaké jednoduché, splývave, ideálně dlouhý rukáv, raději ne bílé. Zatím jsem nakoukla na Vinted a bude to teda asi docela boj. Možná spis změním kategorii na společenské nebo tak něco, protože v tomhle se teda nedá vybrat.
Garfie no ten můj dřez není úplně černočerný a taky není lesklý. Je z fragranitu a udržuje se dobře.
MP Meri Já si nechala ušít úplně easy sukni a crop top, ale když jsem se tak zběžně koukala, tak v COS nebo v H&m bych si něco určitě vybrala.
nellielovett To se mi moc libilo tehda! Kamoska mela I ten crop top, ze ji bylo videt bricho jen fakt centimetr dva, zalezelo, jak se pohnula a libilo se mi to, ale videla jsem to jen na fotkach no.MP Meri tak mozna neco takovyho, ty jsi stihla! Jinak si to holky chystejte, ja to okopiruju, sambo me s tim furt opruzuje, ale fakt se mi v momentalnich bojovych podminkach tomu nechce venovat ani setina casu ci mozkove kapacity. Od toho aby uz obvolal a zamluvil mista me zachranilo to, ze jsem rekla, ze to udelame jen tak ve ,,ctyrech,,.
Karja jakoze bychom nesly, jo? ![]()
![]()
Karja Ve čtyřech určitě ne, minimálně v šesti. A už abys začala vymýšlet pro velkou malou a malou malou outfity![]()
Garfie Mám dřez černý granit a nemám pocit, že je v něčem horší. Mívala jsem nerez a ten měl na sobě stopy po vodním kameni vlastně pořád. No a kdysi dávno bílý smalt a ten se brzy odřel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY