Zina spomienky su teda fakt nevyspytatelne co vsetko sa vybavi vizualne, vonou alebo sluchom. Zacula som hovor dvoch zien za chrbtom a uplne mi naskakali zimomriavky, jeden hlas bol mojej babicky. Vratane intonacie. Uplne na to tozhodilo ![]()
design a architektura
Mutziputzi Digestoř podle vzoru tchoř?
Spíš ten digestoř podle vzoru ten odsavač par :o)
DruI nebo že slovenstiny, tam je to taky muzske.
continuity Fakt? Ten digestor?
MutziputziZrovna včera jsme byli něco řešit kvůli kuchyni a ten "náš" odborník na kuchyně taky zásadně říkal ten digestoř. A já si myslela, že je to nějaká jeho osobní úchylka, evidentně ne ![]()
KonečněTady Jo myčák!
, ten měly obě moje babičky, každá jiný, jedna měla takový vysouvací a ten druhý byl takový vyklápěcí, ten stůl se v půlce tak nějak sklopil ale detaily si už úplně nevybavím.
Sweet Potato Plechy strkam barbarsky do myčky (stejně jako skla z lednice), ale nesmí mě u toho nikdo vidět, ze prej je to strašně neeko
Proč by to bylo neeko? Potřebuje to umýt? Potřebuje, tak co. Vše co jde z lednice odendat, dávám do myčky, klidně i držák na houbičku.
Kan protože do tý myčky strčíš jen dva a už nic
Sweet Potato no jasně! Podle vzoru radiátor ![]()
Tam není žádná šance na ženský rod. Ty mají koncovku buď -a nebo pak měkkou souhlásku.
Mne to pride logicke. Ten digestor alo ten odsavac par. ![]()
Potrefenáhusa Já mám myčku xxl a dám tam z lednice police, dvě zásuvky a ze dveří zábrany, progam volím krátký na 30 minut. Malá myčka tohle nepojme, to je pravda.
Kan máme normální 60, ale co popisuješ, se do ní vejde tak na čtyřikrát :-))
Kan o te xxl vazne uvazujem, ma to teda smysl rikas?
Tak čo vy na to?

paktofonika to mi prijde dobre. a neda se ta deska od sporaku protahnout kolem topeni (bez skrinky), ze by vzniklo jakoby U? Mozna jsi uz nekdy vysvetlovala, proc to nejde, nestihala jsem to vcera vsechno docitat.
Edit. jo uz vidim, ze tam mas vysuv a nedostala by ses k nemu
paktofonika to je dobry!!
paktofonika To vypadá mnohem lépe, než původní návrh. Ta trouba v rohu sice není optimální, ale zase když se nevyužívá příliš často tak by to šlo.
viktorka_od splavu Tak asi záleží na tom, jak často se vaří a u nás o tom ještě rozhodovala i výška kuchyňské linky, která je 93cm a hloubka 60cm.
Lamicka Radiator je vo výklenku, ale prečuhuje cez stenu na ktorej je sporák. Už I tak sme na hrane rozpočtu takže už by som to nekombinovala. Objednali sme zameriavača a uvidíme, či to bude ok.
paktofonika urcite jo, vypada to dobre
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY