Potrefenáhusa ad topeni - resili jsme stejny problem, radiatory mame po stranach dveri, ten vyssi typ, misto dlouheho nizkeho pod oknem. u nas se teda delala zaraz i podlaha, takze na tu druhou stranu jde trubka predpokladam podlahou-mozna by u vas stacil ten radiator i na jedne strane? to si nechte spocitat, ev pisni do sz, to muzu zajistit:-)
design a architektura
Potrefenáhusa Nevedela som si predstaviť ten pultík, ale takto ako ho už vidím, tak akosi nerozumiem účelu :D.
Takisto sa mi pozdáva varianta b a s tou radou od RoSa je to už v podstate hotové. Už len naplánovať kedy a môžte začať :)
paktofonika no naplánovat za čo je o dost větší problém, než naplánovat kedy :-))
viktorka_od splavu my počítáme s radiátorem jen na jedný straně, ale jako fakt, mě bude ke štěstí teďka asi stačit ta přespárovaná podlaha a když zmizí ostrůvek
paktofonika no a ostrůvek dělal muž sám, jako musim říct, že on v tomhle neni moc praktickej ve smyslu ušetřený práce, takže pořád nechápe, co mi vadí - jemu třeba nedělá problém mít lopatku a smetáček o patro výš a když se v kuchyni něco rozsype, tak chodit tamtéž třeba i pro vysavač a jako fakt jde a donese - já bych to snad radši posbírala ručně, než se táhla po schodech pro cokoliv (a na týhle hrbatý podlaze fakt nejde použít roomba). Nebo mu nevadí u vaření (ale na rozdíl ode mě to nedělá denně, ale myslim, že jemu by to ani tak nevadilo) chodit pro něco přes celou kuchyni, já jsem z tý zbytečný aktivity vždycky uplně běsná a ještě když u toho obíhám tu věc
vono takovejch věcí je víc, tak aspoň u toho novýho se fakt snažim působit, aby to používání bylo co nejpohodlnější (pro mě, no a navrch měřim asi o 30 cm míň, tak to ho taky nutim zohlednit
)
Potrefenáhusa Aha, to ja mam doma opak čo sa praktičnosti týka. :D Hlavne aby to bolo praktické, niekedy i na úkor estetiky.
paktofonika ale aspoň kočičky maj dobrou obíhačku

paktofonika Potrefenáhusa pultík mi evokuje pivo na stojáka
Potrefenáhusa ten pultik je fakt vtipnej:-)
paktofonika my se doma celkem shodnem ze je nutny mit to prakticky i esteticky- potiz je akorat v tom, ze ty predstavy zejmena o estetice nemame uplne shodny
nicmene.. vcera jsme objednali sedacku, uff, ta teda bude navysost prakticka zadna krasa, ale rikam si ze pri tech rozmerech lepsi kdyz nebude nicim napadna. a bez hadky!![]()
viktorka_od splavu když jsme u těch sedaček a u těch vnucujících se reklam na instagramu - tak na mě tuhle vyskočilo tohle a dost po ní toužim, i když by zabrala 3/4 obejváku, tak by asi našla užití...

Potrefenáhusa aha tak to zrovna u nas v zadnym pripade, potrebujem sedacku na ktere se da pohodlne sedet
no ale pro smecku dokonaly, jen bych vybrala jinou barvu![]()
my teda budem mit v barve kocici podsady:P
viktorka_od splavu no vona je teda strašně hnusná, ale já většinou ležim :-) ke mně se vejdou ty malý a velký pak musej do křesla (jedno místo schází)
Potrefenáhusa Vážne? Vôbec by som nepovedala, že by si zrovna ty chcela tento typ sedacky. My sme sa zhodli, že musí byť čo najmenej pohodlná :D
paktofonika jaký je účel nepohodlné sedačky?
Máme totiž tady v jedné zasedacce dvě, tak mě to zajímá ![]()
viktorka_od splavu No tak zase u nas sa väčšinou zhodneme, ale napríklad u tej kuchyne by som to ja brala viac neprakticky ale pekne a priateľ myslí na tie praktické veci,takže sa v podstate dopĺňame.
continuity No aby sme na nej pri filme nezaspali :D
paktofonika ano, taky mam doma "hlavneatjetoprakticky" a kolikrat teda je domluva fakt spatna![]()
paktofonika no já na ty sedačce do půl hodiny tuhnu, tak by mi nepohodlna dost vadila.tamta, co sem dávala, se mi teda vůbec nelíbí, ale při mým aktuálním způsobu užití by se mi hodila moc
nepohodlnou sedačku chcete proboha proč?
paktofonika Je, ale to já tuhnu rada, film nefilm
Potrefenáhusa to si piš, že by užití našla, máme prostorově něco podobného a občas si ty dvě prťavé kočky lehnou tak, že si nemáš kam sednout...jinak my taky ležíme, moje je to velké, zvané "krakonošovo" a muž leží na tom zbytku.
Potrefenáhusa No tak sľubujeme si od toho, že nebudeme do druhej rána polihovať po gauči :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY