design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 10:47

Potrefenáhusa ad topeni - resili jsme stejny problem, radiatory mame po stranach dveri, ten vyssi typ, misto dlouheho nizkeho pod oknem. u nas se teda delala zaraz i podlaha, takze na tu druhou stranu jde trubka predpokladam podlahou-mozna by u vas stacil ten radiator i na jedne strane? to si nechte spocitat, ev pisni do sz, to muzu zajistit:-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 10:50

Potrefenáhusa Nevedela som si predstaviť ten pultík, ale takto ako ho už vidím, tak akosi nerozumiem účelu :D.

Takisto sa mi pozdáva varianta b a s tou radou od RoSa je to už v podstate hotové. Už len naplánovať kedy a môžte začať :) 

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 10:54

paktofonika no naplánovat za čo je o dost větší problém, než naplánovat kedy :-))

viktorka_od splavu my počítáme s radiátorem jen na jedný straně, ale jako fakt, mě bude ke štěstí teďka asi stačit ta přespárovaná podlaha a když zmizí ostrůvek

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 11:01

paktofonika no a ostrůvek dělal muž sám, jako musim říct, že on v tomhle neni moc praktickej ve smyslu ušetřený práce, takže pořád nechápe, co mi vadí - jemu třeba nedělá problém mít lopatku a smetáček o patro výš a když se v kuchyni něco rozsype, tak chodit tamtéž třeba i pro vysavač a jako fakt jde a donese - já bych to snad radši posbírala ručně, než se táhla po schodech pro cokoliv (a na týhle hrbatý podlaze fakt nejde použít roomba). Nebo mu nevadí u vaření (ale na rozdíl ode mě to nedělá denně, ale myslim, že jemu by to ani tak nevadilo) chodit pro něco přes celou kuchyni, já jsem z tý zbytečný aktivity vždycky uplně běsná a ještě když u toho obíhám tu věc 

vono takovejch věcí je víc, tak aspoň u toho novýho se fakt snažim působit, aby to používání bylo co nejpohodlnější (pro mě, no a navrch měřim asi o 30 cm míň, tak to ho taky nutim zohlednit )

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 11:10

Potrefenáhusa Aha, to ja mam doma opak čo sa praktičnosti týka. :D Hlavne aby to bolo praktické, niekedy i na úkor estetiky.

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 11:21

paktofonika ale aspoň kočičky maj dobrou obíhačku

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 11:27

paktofonika Potrefenáhusa pultík mi evokuje pivo na stojáka

49434 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 11:34

Potrefenáhusa ten pultik je fakt vtipnej:-)

paktofonika my se doma celkem shodnem ze je nutny mit to prakticky i esteticky- potiz je akorat v tom, ze ty predstavy zejmena o estetice nemame uplne shodny nicmene.. vcera jsme objednali sedacku, uff, ta teda bude navysost prakticka zadna krasa, ale rikam si ze pri tech rozmerech lepsi kdyz nebude nicim napadna. a bez hadky!

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 11:39

viktorka_od splavu když jsme u těch sedaček a u těch vnucujících se reklam na instagramu - tak na mě tuhle vyskočilo tohle a dost po ní toužim, i když by zabrala 3/4 obejváku, tak by asi našla užití...

49434 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 11:42

Potrefenáhusa aha tak to zrovna u nas v zadnym pripade, potrebujem sedacku na ktere se da pohodlne sedet

no ale pro smecku dokonaly, jen bych vybrala jinou barvu

my teda budem mit v barve kocici podsady:P

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 11:44

viktorka_od splavu no vona je teda strašně hnusná, ale já většinou ležim :-) ke mně se vejdou ty malý a velký pak musej do křesla (jedno místo schází)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 12:09

Potrefenáhusa Vážne? Vôbec by som nepovedala, že by si zrovna ty chcela tento typ sedacky. My sme sa zhodli, že musí byť čo najmenej pohodlná :D

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 12:19

paktofonika jaký je účel nepohodlné sedačky?

Máme totiž tady v jedné zasedacce dvě, tak mě to zajímá

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 12:22

viktorka_od splavu No tak zase u nas sa väčšinou zhodneme, ale napríklad u tej kuchyne by som to ja brala viac neprakticky ale pekne a priateľ myslí na tie praktické veci,takže sa v podstate dopĺňame. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 12:22

continuity No aby sme na nej pri filme nezaspali :D

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 12:23

paktofonika ano, taky mam doma "hlavneatjetoprakticky" a kolikrat teda je domluva fakt spatna

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 12:23

paktofonika no já na ty sedačce do půl hodiny tuhnu, tak by mi nepohodlna dost vadila.tamta, co sem dávala, se mi teda vůbec nelíbí, ale při mým aktuálním způsobu užití by se mi hodila moc

nepohodlnou sedačku chcete proboha proč? 

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 12:24

paktofonika Je, ale to já tuhnu rada, film nefilm

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 12:24

Potrefenáhusa to si piš, že by užití našla,  máme prostorově něco podobného a občas si ty dvě prťavé kočky lehnou tak, že si nemáš kam sednout...jinak my taky ležíme, moje je to velké, zvané "krakonošovo" a muž leží na tom zbytku. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 12:26

Potrefenáhusa No tak sľubujeme si od toho, že nebudeme do druhej rána polihovať po gauči :D