design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 18:45

paktofonikata vyzera dobre, vravis, ze je aj pohodlna? Ja som tiez vo faze vyberu sedacky a nakoniec skoncim zase pri Ikei. Mala som vybranu jednu slovenskú ale nakoniec som uznala, ze dat pomaly 2 tisíc za sedacku pri malych detoch je blbosť.

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 18:50

barbucha No von ten vostruvek není ale uprostřed, to jen tak vypadá asi

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:00

Potrefenáhusa 

No neni, to vidim, ale u zdi neni ani náhodou! Prostě je tam jen tak volně loženej, tak mě zajímalo jako co měl fungovat - na přípravu jídel se mi zdál malej (a kus vod další pracovní plochy - nepraktický), na stolování je to nesmysl a tak mi to vrtalo hlavou... Ale určitě byl chudák sambo sám na sebe pyšnej

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:06

barbucha No hele vostruvek většinou není u zdi, ne?  

Měl sloužit jako odkládací plocha, a to já plnim :-) je v normální vzdálenosti od linky jako jiný ostrůvky, ale imho je těch funkci málo (aspoň ten úložnej prostor) a navrch je v cestě mezi linkou, oknem a lednici 

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:07

Potrefenáhusa 

Podobnou Karlstatu mam, Aramis, za par kacek z Moebelixu. Je pohodlna na sezeni I lezeni, byla jsem prekvapena. Jsem rada, ze jsem ji koupila, myslim, ze ji deti fakt zajedou a budeme.muset kupovat novou treba za tri roky, takze jsem rada, ze jsme do toho dali par korun.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:12

paktofonikane to sezeni:D ale ty policky co na ni jsou jsou plny knizek v nekolika radacha navic na ni mam deku

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:13

paktofonika Ta je dobrá, ze všech pohovek v IKEA nejhezčí podle mě. Brala bych ji hned, kdyby na ni měli potah v nějaké tmavší barvě, co zároveň ale není šedá. :/

711990 Není to náhodou Ekebol? Tu jsem totiž hrozně chtěla! A mrzelo mě, že ji přestali dělat, utěšuju se jedině tím, že by se nám sem stejnak nehodila...

U nás mám namyšlenou malou pohovku uprostřed místnosti a naproti ní pod oknem ještě válendu s textilníma popruhama, vzhledem k rozpočtu máme zatím jen tu válendu no, a teda popravdě, když to srovnám s cenou pohovek a očekávaným poměrem cena/výkon, tak si říkám, že jsem ji možná měla radši koupit dvakrát. :D

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:15

Karoleena joooto je ona!!!! Ta valenda je bozi! Mate na tom jeste polstare nejaky nebo jak?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:19

Mrakoplas No to si musíš vyskúšať sama. Ja napríklad nemám rada take tie mäkké sedačky, kde zapadneš a potom ťa musí niekto vyprosťovať, ale zase ani elmi tvrdé. Táto je akurát, to že som písala, že by sme chceli nepohodlnú bolo trochu prehnané, ale stále keď na gauči zaspíme tak srandu jeme, že pri tej nepohodlnej by sa nám to nestalo. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:22

Karoleena Mne sa teda dosť páči i tá kožená Landskronna, ale Stockholm je krajšia, resp odtieň kože je krajší. Šedú nechcem, vypestovala som si na šedú averziu :D

711990 Tak tá je vtipná. Vojdete sa tam všetci traja naraz? :D

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:24

711990 Jojo, máme tam ovčí deku a všelijaký polštáře, teď na zimu jsem zrovna koupila takovej pěknej režnej s potiskem jehličí a šišek v háemku a jeden takovej béžovočervenej vánoční s třásněma v ikei. Ona je totiž ta válenda u zdi, kde je velký čtyřdílný okno a pod ním ve výklenku klasickej starej litinovej radiátor skoro dvoumetrovej, takže ta válenda je tak akorát před výklenkem, trochu ho kryje, ale zároveň to nebrání teplu a já si hřeju zádíčka když se tam povaluju, samý pozitiva... 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:25

paktofonika neale vetsi se nam nevesla, no:D ale u nas nikdy nesedime na gauci ve vic lidech, nekoukame na TV. Sambo max hraje na PS nebo opravdu vyjimecne pustime spolecne neco z Netflixu. Dokonce sme na Silvestra zjistili, ze uz nechytame TV, protoze televize neumi to novy vysilani...a zjistili jsme to tak, ze jsme si chteli pustit ten orloj co je o pulnoci na ct1

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:26

Karoleena jezisto zni uzasne!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:28

711990 Takže platíte 3 Netflixy, HBO, Amazon Prime a neviem co ešte a nepozeráte na TV? :D :D

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:28

paktofonika ne, ja na to koukam.na mobilu a sambo na ipadu

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:29

Potrefenáhusa 

Jako v pohodě, dobročinnosti se meze nekladou samozřejmě. Ale právě jako odkládací prostor se mi zdál malej a jinou funkci - na rozdíl od jinejch ostrůvků - snad ani nemá resp. mít nemůže... Chápu, že takový veledílo poručit zbourat je prostě nemožný, budeš si muset asi zvyknout! 

Ale jinak zaplaťpámbu za tvořivýho samba, a máte to tam hezký. Hele docela mě zaujala tvoje myšlénka o staroanglický (předválečný?) kuchyni nebo jak jsi to nazvala... ne že bych to v paneláku využila, ale tak zajímalo by mě jak jsi to myslela, máš nějaký vzory/fotky na to?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:30
Reakce na 711990:

paktofonika ne, ja na to koukam.na mobilu a sambo na ipadu

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:32

barbucha Ne, von to zboura, už jsme domluveny, ten už v tom domě dělal sam takovejch věci, ze myslím ho sentiment moc nechyta. 
kuchyne jdu hledat

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:33

paktofonika ja vim no:D ale ja mam obrovskej mobil:D a prakticky jsem koukala hlavne na ceste do prace/z prace. Ted maximalne obcas pustim neco bez zvuku, kdyz Tonda spi....

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 19:36

711990 Bez zvuku? Ja sa bavím, ale zároveň chápem

My sme teda pozerali na PC, ale akosi k tomu došlo, že sme dostali na Vianoce TV, teda vybrať sme si ju mali sami, takže prebehlo zložité výberové konanie. Včera sambo dotiahol nový HDMI kábel a pochvaľoval si, že vidí detailne i Picardovo akvárium. :D Ten by to už na PC nepozeral...