dynda No ale mať taký chlievik s pekným výhľadom je podľa mňa super.
design a architektura
Pro jednoho je to podle mě fajn bydlení, a jestli má luxusní výhled, není moc co řešit. Jinak by se to asi dalo vyměnit za něco většího bez výhledu.
Určitě ano.
dynda pokud je to bydlení pro jednoho, nepotřebuješ chlívek na spaní. Stačí nějaká příčetná pohovka/ futon cokoliv.
Jinak mi garsonka 33m2 přijde úplně normální velikost.
dynda Jsou tam dva a v chlivku je kuchyn
continuity Tak viem si predstaviť, že pokiaľ si niekto potrpí na kvalitný spánok,tak uprednostní chlievik s postelou pred rozkladaciou sedačkou.
Taky bych to určitě řešila tím odděleným spaním, ale sedačka s výhledem na dřez mě teda dost rozveselila.
paktofonika Tak pokiaľ netrvas na sedačke na sedenie, dá sa zariadit i kvalitne spanie, naviac s nabytkom na mieru. Mne na tom vadí ten rozkuskovany priestor, vo výklenku by som mala klaustrofobiu, naviac v tých malých priestoroch na teba buď ťahá z okna, alebo tam je strašný vzduch.
Hele, tohle se mi líbí víc
Samantha ta zvedaci postel je dobra:-) tak ale je to dvakrat vetsi..
Ve dvou už je to na pováženou, musí se mít hodně rádi a nehromadit. Pak už si teda myslím, že to řešení, co má moje kamarádka, že tam vlastně vznikly dva obytné neprůchozí pokoje, je ideální.
andulka01 Hezký to máte, vy dvě![]()
Tak jsem oválela několik pohovek v IKEA i v KIKA, ale LANDSKRONA to jistí. Teď to už jen zrealizovat. Arabelin prsten by se mi hodil...
Uz ma tu stvete. Ja by som chcela nieco zariadovat. Nejaku kuchynu, jedalen aj pohovky by som vybrala. Nemam kde. Isla by som do pastelovych farieb. Asi ide na mna jarna nalada
Janulik03 kup si tulipány! ![]()
Janulik03 Nebo nějaký COS ![]()
RoSa Blázníš, v lednu?!![]()
RoSa Samantha Sweet Potato zacala som teda malymi krocikmi ![]()

Janulik03 moc pekna ta barevna pruzina, Odkud, prosim? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY