Lamicka Dyzajnová
(Mně ji děti rozbily, fňuk)
design a architektura
Lamicka ja ti ani neviem, asi dracik predajna? Je to hracka nam sa tu toho povaluje co nesmiem vyhodit ![]()
Janulik03 Bledá závist ze mne mluví. Slzím za tou zničenou. Byla nejmíň 25 let stará a fakt uměla chodit po schodech (a něco se naběhala po strahovských kolejích) Ty dnešní jsou většinou nefunkční![]()
Ten odkrytý botník se mi taky nelíbí a pravdu má Dadoo, že ta sedačka je diskutabilní, já bych ji možná prohodila s tou stěnou, která navazuje na chodbu...ten kout na spaní se mi líbí moc, ale ten drevěný "schod" se mi zdá divný, asi bych ho udělala ze stejného materiálu jako kuchyň, takhle mi to připadne jakoby to tam odněkud spadlo. :-)
Sweet Potato tato po schodoch ide. Len niekedy ju najdeme na miestach velmi prekvapivych
A teď mi došlo, že jsem si sedačku koupila až s prvním dítětem, do té doby mi vůbec nechyběla
Všichni seděli v kuchyni (což zůstalo do teď), jna válení pro mě jsem měla postel...(a nikoho už asi nepřekvapí, že to bylo v tom bytě s "polní kuchyní", kterou jsem tu nedávno dávala).
Garfie no jako sezení v kuchyni je prostě nej a kanape v kuchyni jsme mívali vždycky (hojně využívaný
budu tu kuchyň muset ještě přehodnotit....
Garfie to té ale trumfnu, my měli futon asi 6 let a za sedačku jsme ho vyměnili az na velké naléhání mojí mámy, která se na něm neuměla vyspat. Ale byl to báječný kutloch, ideální i pro mimina, i když sedačku máme taky hodně váleci.
Potrefenáhusa teď mám kuchyň a obývák v jednom, takže to není tak kritické, ale kanape v kuchyni ![]()
continuity Jé, futon měly v pokojíku děti, to byl fakt super pelíšek!! ![]()
Potrefenáhusa No přesně!! Já si přijdu vždycky na těch návštěvách, kde mě usadí do obýváku na sedačku, tak nějak "oficiální" nebo jak to říct. A gauč v kuchyni je super, my pochopitelně máme, takovej ten se šuplíkama z Ikea, na něm dvě matrace, děti to mají míst trampolíny a úplně běžně se tam svalí i návštěva a komunikuje vleže....![]()
Garfie Tak to má bejt ![]()
continuity nevím podle čeho bych to spočítala, ale futon země měli roky. Bylo to fajn, byl stále rozložený akorát jsme večer pravidelně usínali u filmu
Janulik03 to mel byt vtip
ja tu pruzinu mela jako holka a se segrou jsme ji nechavaly chodit ze schodu. Nase deti ji maji u babicky, taky jim neda spat. Pritom takova blbost.![]()
Catherinne Ja na tohle usínání u televize příliš netrpim, stalo se mi to za život asi 3x ( zato jsem dost běžne usínala ve škole na přednáškách).
Máma usíná téměř denne. kdyz spavali jeste v obýváku, tak si rovnou na TV nastavovala automatické vypnutí. Takto to jednou udělala, já koukala s ní. ono se mi to vyplo těsně ke konci detektivky a já nemohla v té tmě rychle najít ovladač. ![]()
Sweet Potato tato po schodoch ide. Len niekedy ju najdeme na miestach velmi prekvapivych
Lamicka je to fakt dobra vec ![]()
Garfie my teraz mame kuchynu zvlast a cez chodnu. Najprv sme to chceli zmenit, potlm sme spojili dve miestnosti a vytvorili jedalen s obr stolom a za nou obyvacku. Vsetky navstevy zostanu v jedalni okolo stola. Iba par krat sa presunuli do obyvacky na sedacku a polovica hned zadriemala. ![]()
Inak gauc v kuchyni by bola super vec.
Otec ma rohovu kuchynsku lavicu taku tu staru klasiku. Videla som novsie verzie a mne sa to velmi paci
barbucha jak ses ptala na tu kuchyň ala anglický dělnický domky - já bych si představovala něco v retro stylu 30. let (odpovídá stáří domu) - dřevěná kuchyně, keramickej dřez a oproti venkovským kuchyním by se mi líbil nějakej trochu průmyslovej vzhled, dodanej třeba tim velkým dřezem nebo nějakou zajímavou baterií, barva asi buď krémová nebo taková ta zastřená (oliva? šalvěj?) zelená, deska dřevěná, obklad bílej
našla jsem ukázky jen takový přibližný, ta spodní odpovídá asi nejvíc

Už jsem si říkala, žes na mě zapomněla!
S tou cihlovou zdí je to pro vás jak dělaný, tu přece máte ne? Ale pozor, chtělo by to rozhodně vintage sporák (a myslím že ty plynovej nechceš/nerada/nebo jak?) - elektrickej takovej jsem ještě neviděla teda ![]()
Jinak všecko cajk, jen si myslim že starou dobrou Anglii na posledních dvou fotkách připomínaj jen ty dva kohoutky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY