Potrefenáhusa
No právě, zvlášť ta péřová....my máme tu obyvákovou část jen hrozně malou, prakticky je to sedačka jen pro nás na koukání na filmy, tak mě to tak nedere, ale nějaká elegantnější by se mi líbila. Ovšem chlap ji miluje, že jo, mu přesně ta rozválenost maximálně vyhovuje ![]()
design a architektura
Potrefenáhusa To si taky myslím. Teď to ještě musím vyzkoušet, takže bude průzkumná návštěva v IKEA.
Určite choď pozrieť. Ta druhá nevyzerá v reále tak dobre ako na fotke.
0zero7 Ty to mas doma hrozne pekny! Ta stena s tema hodinama by se mi libila, ja to musim casem nejak okopirovat. Ale sedacka se mi nelibi, ale je to tim, ze ten zbytek je moc hezky, u nas by me asi neurazila:-DTakze pokukuj po jine no!
andulka01 no maju ju vo viacerych eshopoch. Vola sa Kaprera rozkladacia pohovka. A vyborne sa na nej sedi. Normalne som dnes premyslala ze aspon do zimnej ze by sme ju dali
no sibe mi
Janulik03 me se ta pohovka co jsi davala fakt libi. Kdyby ji meli tady treba svetle sedou (sla by I jina urcite, ta zelena je dobre dekadentni) tak bych nad ni vazne uvazovala (pokud by se vlezla, nechtela Bych nic moc vysokyho kvuli oknum, ya co Je tam ted je na opirani Akorat)
paktofonika jsem zvedava jak to dopadne nakonec! Hele tyhle veci jsou k nezaplaceni, as budes zarizovat svou kuchyn.
paktofonika no Karja si to nemysli. Ukecava me na novou. ASI na jare vyperu potahy a uvidim. Muselo by me neco zaujmout spis nahodne.
EDITH4B dik, tech je tu habadej. Aspon neco ![]()
Proč ne Eva dik. Uz na ni koukam 4 roky tak mam roupy. Zatim se mi jeste libi ze je takova soft oproti komode a zidlim.
MP Meri jakej typ myslis, to s latkou az dolu? Myslim ze tahle je starej ektorp? Nebo tak nejak. Jednu dobu to mel kazdej. Me se libila sem Hlavne barevne a vesla se. osud to byl, potkala jsem ji na ulici ten den co jsem se stehovala. Uplne novou. Protoze lidi vedle v baraku se stehovali neocdkavane a potrebovali se ji zbavit. Sup na chodnik a pro kafe jsme nedosli. Jsem na ni sedla a odmavla vsechny auta co ji chteli Pac mysleli ze asi jenom odpocivam ![]()
MP Meri oblozeni sten myslim nemam, nebo jo?? ![]()
Biely kvet diky!
Samantha ta druha je zajimava celkem.
razorblade a ten zlutej gauc pidi se ti tam verde? Me se vzdycky hrozne libil. Jakej nakonec mas. Uka.
to jsem nevedela ze ji delali I plnenou perim. Ja mam ten vnitrek docela tvrdej. Hlavne ty sedaky. Skoro se to nemusi po valeni se nijak Opravovat
andulka01 jeee uka celou sedacku. Ta zelena vypada dobre
Karja mam ukol jo? No nazdar. Kdyz se neco objevi, tak to zvazim. Vis jak to je, kdyz mas predstavu tak nesezenes!
0zero7 maju aj sivu a mam pocit ze ak ju skusis vyhladat podla nazvu tak ti mozno ponukne moznost v tvojej krajine. Skus Kaprera
0zero7 Ja teda obdivujem, že máš bielu sedačku, ja by som ju musela prať každú chvíľu a to nie sme žiadny humusáci :D A mne sa tenbektoro do toho priestoru hodí, ono je divné ho vidieť v paneláku s nábytkom zo Sconta, doplnené sweet home a tak, vtedy pôsobí bydlenkovsky až až. :D
0zero7 k tobě se ta pohovka hodí, máš to fakt hezký
0zero7 Pidi zlutej dostane do pokojicku kamaradky syn, ja bych ho uz v novym byte nemela kam dat a jako hlavni gauc uz jsem chtela neco "dospelyho" :) takze jsem tam koupila tuhle. Libila se mi i v ty zelinkavy barve, ale ja jsem dobytek a seda hude praktictejsi
vlastne puvodne jsem tam mela vybranou tuhleale nakonec kvuli vetsi koupelne zmensili muj kuchynoobyvak, tak jsem musela z dvoumetrovy sirky hledat neco do 170 cm. Je vlatsne vtipny, jak cela ta rekonstrukce a zarizovani je nakonec uplne jiny nez jsem si puvodne predstavovala. Ale bude to pekny, verim tomu. Zejtra uz montujeme kuchyni
vtipny je, ze z tmave sedy je nakonec bilo-jasanova
Pak ti poslu fotky![]()
Janulik03 Uz jsem se divala. Nemaj ji tady. Nastesti ![]()
hezky I ta zelena vypada celkem prakticky uka pak kuchyn!
paktofonika ona je off white a par psu uz si na ni taky hovelo. Udrzba je ok iflek od kafe sel vycistit.
viktorka_od splavu a dik obema. Vymena fakt nespecha. Home sweet home kdyz nekde vidim tak zdrham teda...
razorblade Neboj, kdyz to nebude presne dle tvych predstav, tak u nas v retru si u srnek zlepsis naladu, co neni retro, tak je aspon trochu poblity!
Karja No vidis! Ja zrovna nedavno dostala kontakt na nejakyho prej dobryho majitele lesa, tak doufam, ze ho ma ve vasem okoli
pro srnky mam uz vymysleny misto![]()
andulka01 Prosím tě, kde jsi kupovala tu sedačku?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY