design a architektura

paktofonika nemelo by na to prijit nic s chlorem, takze mam nejaky cistic od Ravaku. Ale ani to moc nepouzivam, ono staci normalne otrit hadrem, nedelaj se na tom zadny fleky. Spis se trosku usazuje vodni kamen kolem ty baterie, to beru kartackem a parnim cisticem obcas.
0zero7 ty si superzena
ten prvy je uplne top. Ukazem muzovi nech to vyrobi, lebo mam pocit ze tie botniky subplastove? Ale takto by sa mi to pacilo. Dakujeeeem ![]()

viktorka_od splavu No proste je hneď jasné, že to nie je jeden kus, keď je doska inej farby alebo materiálu. Nepáči sa mi to, je jasné, že je to podlepené umývadlo a nie jeden kus.

Jiná Realita neco melo na strankach Siko, ale spis dvojumyvadla. My mame nejaky nemecky z Kika, ale uz je to kupovany pred 12 lety.
paktofonika aha tak to chapu. mne to nevadi, spis aby to bylo dost odlisne, aby bylo poznat ze je to zamer, nebo pak opravdu jeden kus ale to by bylo asi hodne drahy:-/
Janulik03 neni zac. Se flakam a nemusim skladat pradlo! Haha
plastovy jsou ty druhy a pak stejny jeste na dvou fotkach z insta. Ja je mam, radsi bych kdyby ten material byl jinej, ale designem se mi libily nejvic z toho co jsem mohla koupit
Jiná Realita Ten oranzovy prouzek muze byt i serratia marcescens, jedina sance, jak se toho zbavit, je vyhnout se tomu silikonovemu tesneni. Coz by ale zase u toho umyvadla/drezu nebylo.
paktofonika ty z jednoho kusu se mi libi!
Janulik03 tu ikeu mam takhle. Driv tam byla mega police na cd. Vleze se do toho dost veci (bot lol). Mam to maly celkem max 55m2 odhadem. Obyvak jsem sem uz cpala, sviti super slunko tak te oblazim zas ![]()

0zero7 milujem tvoju obyvacku ![]()
tie botnikyvyzeraju dobre ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY