Janulik03 Dekuji! Se valim s dalsim kafe co jsem prisla ze snidane a nic se mi nechce :)
design a architektura
0zero7 tak sapostav a skus este ukazat otvoreny ten botnik. Prosim
Janulik03 jako myslis jak moc se to vyklapi nebo kolik je v tom mista? Urcite tam mam bordel!!! Haha
Janulik03 se to blbe foti na slunci. Pardon

Janulik03 neocifovany Birkenstocks ignoruj prosim
0zero7 dakujem , vyzera to na dost miesta. Si zlata ![]()
Biely kvet diky!
Janulik03 neni zac! Misto tam je. Tech birku se tam vleze 5 paru. Mohla jsem to vyfotit prazdny. To me nenapadlo.
Ha. Uz se to sune dal.
Jiná Realita umyvadlo bych si dala jaky se nejvic libi me. Akorat zvaz praktickou stranku.
Maminka planuje koupelnu tak mi to jde do noty. Bude bila s sedou dlazbou, mala je tak nakonec jednobarevna. Lamu ji na police pod umyvadlem ze dreva. Vy co to mate, jaka je udrzba za provozu? Me se to moc libi. Byla by police co na ni stoji umyvadlo plus jedna pod ni.
ja mam umyvadlo na desce z duboveho masivu (je to cela police, jsou v ni i osusky). Jsem moc spokojena, ale ja nejsem typ, ktery by rozhodil nejaky flicek. Par jich tam je, ale jednak je to drevo a na nem mi nejaka patina nevadi a pak taky, je to funkcni vec a neni to samozrejme naveky, takze tak k tomu pristupuji. Masiv se da i zbrousit, takze muze byt celkem jednoduse zase jako novy, kdyz na to prijde. Pracovni deska v kuchyni dtto. Umyvadlo je kulate, zrcadlo taky kulate, nad tim ta cerna lampe gras, co jsem davala fotku par stran zpet. Tim se ty tvary pekne propojily a zjemnily sedy beton.
Jen bych doporucila, aby to umyvadlo bylo dost hluboke, hodne tech korytek a spol. znam z hotelu. Tam je mi to na par dni jedno, ale plytke umyvadlo doma, to je fakt hrozne nepohodlne.
U me je esteticka stranka veci naprosto nutna, ale nemam pocit, ze by ma koupelna byla ve vysledku neprakticka, prave naopak.
Pokud jde o baterie, tak jedine podomitkove, pokud to koupelna umoznuje.
jinx diky! Jde Hlavne o prakticnost. Maminka z toho ma obavy a ja lobuju za drevo :)
0zero7 my mame taky dubovou desku napustenou olejem pod umyvadlem a za ty roky je na ni fleku hodne, ale nic co by neslo zbrousit. Nejhorsi je, kdyz postavis napr. lak na vlasy na kapicku vody, tak to zreaguje a udela cerne kolecko. To chce ohlidat. Stejnou dubovou desku mame v kuchyni, ta je porad krasna. Dost se o ni staram.
Lamicka tjo to by mě asi mrsklo. patinu na kuchyňské desce bych snesla, ale v koupelně by mi to vadilo a to hlídání a starání mi přijde otravný
viktorka_od splavu Ja bych ji nesnesla v kuchyni. V koupelne mi to nevadi, neni to hlavne zadna hruza, to ja jsem spis narocna. Lak uz davam do hackovaneho kosicku z Ikey, jen jsem nevedela, ze se to muze stat, tak tady radeji upozornuju. Hlidani a starani mi nevadi, kdyz se mi ty veci libi.
Lamicka Jenže to znamená hlídat i všechny ostatní, ne? Mým rodičům se líbil starožitný nábytek, šelak a tak, takže celé dětství jsem slýchala "nepokládej to na to, zase jsi udělala kolečko!" Takže to je pro mne dost palčivé téma.
Sweet Potato přesně kolečko na nábytku ![]()
A teď jsem zjistila dvě kolečka na počítačovém stolku. Kruh se neuzavřel, nikomu jsem neřekla nic.
Sweet Potato u ostatnich trvam jen na zasadnich vecech :) Mozna to tak vyznelo, ale nejsem blazen, ktery hlida kazdy skrabanecek. Mame dve male deti, podle toho byt vypada, treba podlaha a skleneny stul uz maji slusnou patinu, to vubec neresim. Ucime je, ze se k vecem maji chovat slusne, ale ze bych se rozcilovala, kdyz neco poskrabou nebo znici, to ne. Konferenci stolek mame za 200 z Ikey, protoze na nem vecne neco tvori. Kdyz ale vidim, ze jim tece se stolu barva na podlahu, tak chci, aby to hned utreli, aby se to nezazralo do spar. Kdyz mi vytece nalev z cervene repy na dobovou desku, tak to jdu taky hned utrit.
Lamicka Ne, to nevyznělo! Spíš mi to přišlo jako zbytečná starost na víc, žít s umyvadlem (resp.skříňkou pod ním), na kterou je problematické postavit lahvičku.
Sweet Potato ono to tak problematicke neni, ja jsem problematicka
, ale pracuju na tom!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY