0zero7 Mne sa lesk až tak moc nepáči, zdá sa mi taký moc elegentný či čo, nehodí sa to ku mne, ale pôvodne som ho vybrala kvôli údrzbe.
design a architektura
Potrefenáhusa ja to chapu, jen kdyz se zvedla vlna, jak fuj a tezky na udrzbu jsou stojankovy baterie, tak me napadlo, ze umyvadlo na desce je prakticky totez. Ale u vas se asi pri myti necaka, u nas jo ![]()
paktofonika kuchyn pekna, ale chce to svetly pozadi.
Potrefenáhusa ta kupelna vyzera dobre, amas tam bateriu asi otacaciu. Nasa je napevno, doska tmava, proste velmi zle rozhodnutie. Tiez uz ma 7 rokov. Hrozne ten cas leti.
Janulik03 Jj, otaceci
paktofonika ta zelena vyzera fakt dobre. Som zvedava na vysledok.
Potrefenáhusa vlastne ked premydlam, nasa horna kupelna tak akosi vznikla ehm bez premyslamia. Surne sme potrebovali ju mat hotovu, dispozicia bola dana, rak sa rychlo nieco kupilo, dvaja chlapi vybrali obklady a dosku, ja som spomenula ze som videla pekne umyvadlo na doske, zatov kamarat ma stavebniny tak to spolu vybrali a hodili monterom nech si poradia. No a vznuklo toto. Nie je to hnusne, nie je to nekvalitne je to ale fakt take muzske.
Kaslem na nu nebyvam na poschodi
dolnu kupelnu budem mat podla mojich predstav dufam ![]()
paktofonika jasne, chapu! Maj i jakysi cerny co temer nejsou videt. Taky je to cajk.
Janulik03 Jeee, budem planovat dalsi koupelnu? Super! Chces fotky nejaky? Pozadavky? hehe
0zero7
mně se ta lesklá plocha stírá snadněji právě proto, že to pokaždé neutřu, většinou na to úplně dlabu a zrovna ty skříňky mě nějak netrápí, já mám obsesi spíš takovou tu na bacily, tzn zahnívající zbytky, plíseň... naproti tomu okna myju výjimečně a prach neutírám, to mi přijde neškodný:D (žádnej alergik v dohledu), navíc se v té kuchyni nepohybuju sama a když to kecne ostatním tak neutírají nic. takže jednou za čas když se mi zrovna sejde nálada plus prostor a zasvítí slunce šikmo... no a pak je to otázka tak 10 minut při fakt dost velké kuchyni. stejně tak v té koupelně, kde ale mám ty nároky na čistotu prostě vyšší, ale času tomu víc věnovat nechci
jinak ještě tip ke keoupelnám - už jsem to četla několikrát.
je teď in dávat za umyvadlo zrcadlo až "na zem", prostě až k umyvadlu, třeba umyvadlu a la koryto. na obrázcích to vypadá děsně stylově a jako fakt pěkně. úplně wow efekt je ještě na tom zrcadle nástěnná baterie. ale nedělejte to, pokud nemáte uklízečku nebo strašně rádi neleštíte zrcadlo po každém použití! :)
Jiná Realita toto?

viktorka_od splavu jo! viděla jsem to i na živo a jako fakt ne, to si opláchneš ruce a máš stres z té koupelny odejít, žes jim to tam pokazila :D a hledáš hadr, kterým bys po sobě zahladila stopy.
viktorka_od splavu ale jako vypadá to pěkně, ne že ne. i tak kombinace skříňky a umyvadel.
Jiná Realita myslím že do hotelu super:-)
viktorka_od splavu ja kuchyn taky moc neresim, vubec takovy ty prace co se delaj dokola, koupelna, pradlo, to jedu na automat. Jidlo v lednici mam rada taky cerstvy a vonavy, vsechno ostatni jede. Stane se malokdy, ale stane.
0zero7
v tomto pripade nie dakujem. Tu mam vybranu davno. Chcem nieco v tomto style bez vane. 
Janulik03 Aha, aha, no tak fajn, ze jsem se zeptala a rovnou ti to sem nenasekala :)
0zero7 a tak za ibspiracie budem rada, mozno zmenim aj nazor. Len to sem nasekaj bez hanby ![]()
Janulik03 Jeee, budem planovat dalsi koupelnu? Super! Chces fotky nejaky? Pozadavky? hehe
tjo neříkej dvakrát!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY