Vybrala som nakoniec zelenú kuchyňu. Snáď sa neomrzí...

Vybrala som nakoniec zelenú kuchyňu. Snáď sa neomrzí...

Potrefenáhusa tak Janulik to zjevně doma má... a u nás je teda taky zacákaný umyvadlo všude možně, i zpředu, jako nic hroznýho a přesně jak píšeš prostě to občas objedu hadrou, nejvíc asi nacákám sama když to umyvadlo myju... ale přesně v té chvíli by to zateklo do té mezery a mě by trefil šlak, ne kvůli "špíně", ale kvůli tomu, že jsem si to pořídila
paktofonika já nechci žádný dvířka![]()
paktofonika ta je moc hezká a je to taková klidná barva, neomrzí
paktofonika A je tohle i jak to bude vypadat? DObry to je, podle toho co jsi psala predtim...
Potrefenáhusa mne úplně ty misy stačí, když to potkam někde v restauraci.
0zero7 dubová doska, šédé kachličky (na tie som nemala vplyv) chladnička bude voľne stojaca(tmavošedý až čierny innox), steny biele.
continuity Asi záleží na spoustě věcí, i na konkrétním modelu, já s tím byla spokojená. Teď máme z ikey s umyvadlem přes celou skříňku a taky je to fajn
continuity jinak na baterii ten chrom je zničený nějakou kyselinou, jsou na tom jakoby puchýřky, jedno umyvadlo naťuklý, no celkově koupelna po životnosti, akorát jsou pořád nějaké jiné úkoly:D
paktofonika Dobry! S tou dubovou deskou to bude hezci, ta jakozesurt se mi tam jedina nelibila. Obklady sedy jak, svetly tmavy? Jsem strasne zvedava, pardon.
Uz se tesim jak to uvidime ve skutecnosti, doufam, ze pak das foto!
0zero7 Kachlicky sú v odtiene svetlého betónu. Myslíš, že sa to nehodí?
Hodi, myslim, ze cim svetlejsi tim lepsi k te zelene prave. Je to ikea kuchyn?
Ja už jsem to sem nedávno dávala, mám to takhle, ale v malý domácnosti s malým provozem, lavor byl dostatečně hlubokej, nikam nic nezatejkalo, hadrem normálně všude dostupný, na ty desce je to myslím objety silikonem.
jediny kriticky místo je sahani mokrou rukou na baterii, tam se trochu nacakalo, ale rozhodne ne tak, aby to někam zatejkalo

0zero7 Je to Ikea Bodarp, nevýhoda je, že je matná, už sa počujem ako nadávam, ale prehovoril ma na ňu sambo.
paktofonikaJsem vygooglila, ze jo, koukam na obrazky se svetlejsi stenou a hezky to je

videla jsem na fotce i ty uchytky kozeny k te barve a dobry, zalezi teda asi aby vydrzely? Pochopila jsem ze ja tam budes davat? Nejsem si jista
Jo a teda takhle, já to nikomu necpu, ona už i ta koupelna je 11 let stará, dneska se zas leccos dela jinak, to jen k ty údržbě, ze mi to jako žádná otrocina nepřišlo
paktofonika Ta zelená je krásná, taky je to jedna z uvazovanych barev sem do kuchyně
paktofonika maj to i leskly ne? Ja mam matnou bilou a nevmimam to tak jak to tady lici ze des, setru skrinky jednou za 14 dni, kdyz mi neco kydne tak hned. Je to na udrzbu uplne v klidu! Mozna bych rekla ze v zavislosti na obsesi cistou plochou kazdeho soudruha, ze to je lepsi jak lesk?
0zero7 No ja som dala fotku iba kvôli farbe, zvazovala som čierne úchytky. Kožené sa mi nezdajú ako dobrý nápad do kuchyne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.