Myrtila nasla jsem fotky židle "před" a "po" v mobilu

eM židle hezka, ale podlaha ![]()
continuity Podlaha je ale jinej pokoj, ne renovace.
eM je úžasná v každém případě.
Magráta díky
eM pěkná židle a taky sem obdivovala tu pěknou podlahu :)
eM Moc se mi líbí nový potah židle. Zajímavý a velmi stylový vzor ![]()
eM Tyjo, fakt moc pekny! A jak uz tu padlo, ten novej potah je paradni! Diky :-)
Už nad tím dumám fakt hrozně dlouho, a určitě by si to zasloužila, jedna police je prohnutá, dvířka už dost vetchý a je tam dost děr po červotoči, ale musím vymyslet, kde to všechno budu provizorně skladovat. Navíc stojí v opravdu hnusný kuchyni, ta kredenc ji jediná dělá snesitelnou.![]()
Hm, čtvrt roku bez stolu, to už je ale oříšek. :D Asi bych si někde půjčila rozkládací nebo tak něco. Ale čtvrt roku je fakt hodně! Ale o to lepší pak bude výsledek. ![]()
Len Viď :) ale když tu kredenc zrenovuješ, tak o to větší radost ti v tý kuchyni bude dělat! - taky mam nehezkou kuchyň, takže tomu rozumim..
Můžu poprosit o tip, kde jsi nechala nábytek zrestaurovat? Dám dost na osobní doporučení.
Len Restaurátorství roto, Praha
Děkuju! Jé, Braník, bydlela jsem asi 50 metrů od nich.![]()
Len tam je to docela hezký, jak sem tam šla vybírat si ootah, tak sem si říkala, že tam by se bydlet dalo..
Len nedáš fotku kredence, jsem dost zvědavá? Zajímavě o ní píšeš.
Jo, je to moc fajn lokalita, řekla bych, že do pár let to bude hipster čtvrť. Bylo to tam super, ale na sousedy jsem měla zvlášť smůlu, takže jsem se vlastně stěhovala dost ráda.:)
Len Chápu..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.