Kterak si Ivana Trump představovala zámeckej luxus
Ukázkovej noveau riche styl, pan Kočka závidí ![]()
design a architektura
barbucha Krása! To je ten dům, kde hodila šipku do náruče smrti? Tak to se ani nedivím, těžké a přeplácané. V těch ložnicích chybí už jen porcelánový nočník u postele.
Jo, tam by člověk nejradši skočil z okna, a mnohem dřív!
barbucha Hele, mně je tohle na hony vzdálený, nelíbí se mi to, ale tohle není Kočka style. Ona měla tu svoji opulentnost dotaženou do konce, prostě si jela tu svoji lajnu, byla v ní šťastná. Byla to holka z východní Evropy, v Americe vydělala prachy (myslím, že byla zdatná obchodnice), a pak si zařídila barák k obrazu svému.
999 Já s tebou souhlasím, myslím, že i ona to vnímala trochu s nadhledem a ve své bublině (a době kdy to zařizovala) to byl prostě takový styl. Jak je i v tom článku, sama prohlásila, že "takhle by žil Ludvík XVI., kdyby měl peníze. :-)
Zajímalo by mě spíš, jak bydlí Ivanka.
Garfie Já myslím, že Ivanka žije v minimalismu :-)).
Garfie Myslím, že tohle je Ivanky :-).

999 Já právě taky! :-) Tohle přesně by mi k ní sedlo....
barbucha Hele, mně je tohle na hony vzdálený, nelíbí se mi to, ale tohle není Kočka style. Ona měla tu svoji opulentnost dotaženou do konce, prostě si jela tu svoji lajnu, byla v ní šťastná. Byla to holka z východní Evropy, v Americe vydělala prachy (myslím, že byla zdatná obchodnice), a pak si zařídila barák k obrazu svému.
Já to chápu, ale je to strašně procovský. Trvám na Kočka stylu - takhle by žil on a ne Ludvík XVI., kdyby měl peníze
Není to o vkusu, jen o prachách... strašně z toho leze to zbohatlictví, no. Však i ty její outfity a šperky byly poměrně hrozný taky, div že z toho nenechala viset cenovky ![]()
Ivanka styl se mi líbí mnohem víc - nemusí každej hned vidět, kolik to stálo (i když nepochybně dost).
barbucha Já u Kočků doma nebyla, ale u podobnejch světskejch jo. Oni by to měli rádi nejdražší na světě, ale nejsou schopni to udržet. Takže prkýnko na záchodě potlacený pravým zlatem, ale vedle háček na ručníky plastovej... To si myslím, že ny se Ivaně nestalo :-).
Já myslím, že "kočkastyl" ke prostě jenom takový rádoby opulentní. Byt Trumpové se mi ani teochu nelíbí, respektive není to můj vkus, ale všechno to vypadá kvalitně a v rámci stylu i úhledně, takže za mě cajk. Působí to na mě jako na zámku. Žít bych v tom nechtěla, ale přijde mi to vlastně docela pěkný.
barbucha Jenže tyhle "Kočkové" si to vylepšujou po odchodu architekta :-).
barbucha Je to desny, takovy spis nez "kockastyl" mi to přijde takovy mini Kreml. Proste takovy "rusky mafia vibe" to ma. ![]()
No nebo tak. Nezpochybňuju ani v nejmenším, že je to všechno kvalitně vyrobený a šíleně drahý, ale není to hezký. A ani původní - o co lepší službu by udělal nějak normálně zařízenej kvartýr s pár originál starožitnostma!
Marně vzpomínám, jak se jmenovala nějaká ta slovenská manželská dvojice, měli něco jako kardašianky show... nebo se o nich jednu dobu furt psalo a tak... a ti měli taky úděsně zařízenej barák, samej versáče a ludvík šestnáctej...zaboha si nemůžu vzpomenout ![]()
barbucha Jezismarjaaa to byla urcite Nora Mojsejova! Tak na tu jsem uplne zapomnela, to bylo opravdu jeste stokrat udesnejsi nez Trump apartment.![]()
Jo, Mojsejovci!! Dík, mně se tady vaří mozek...
barbucha no tak to je nadhera
Snad se mi o tom nebude zdat!!!
barbucha Ale přiznej jí, že to není jen tak ledajakej Kočkastyl, je to VelkáKočkastyl! Aspoň to umístila do dost velkorysejch prostor![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.