Dadoo Jj, tyhle hurá akce jsou možná nejlepší, že to člověk nepřebírá, prostě vybere a je to:-) Tak to budeš mít venku hotovo, co? Kamarádka ted vybírala dlažbu, sjezdili prej stavebniny v pulce Prahy a pak si vybrali 3km od baráku na maloměstě:-D
design a architektura
Karja tak mozna staci si tu postezovat, muz ted letel vyzvednout dvere na terasu, ze se zitra mozna konecne vyboura jedno okno a nebudu muset cely dum porad obchazet. Tak jen aby to platilo i zitra a nekdo prijel!
Karja my jsme ty parapety taky nějak řešili, ale my máme ty hliníkový a parapety budou dřevěné. Není to tím, že někteří oknaři parapety nedodávají? U nabídky u plastových oken to bylo, že parapety si máme řešit sólo a jinde.
A do ankety bych dala, že v dekoru oken (ale obvykle mi na pohled ani bílé nevadí, pokud jsou bílé zdi).
A ach, myslete na mě. Elektrikář nařízl trubku podlahového topení. Podlahy už jsou zabetonovaný... Je víceméně jedno, kdo za to může a kdo se bude cukat, jestli naše stavební firma nebo on jako jejich subdodavatel, potřebujeme, aby tu svojí část dodělal, firma aby také fungovala a ne se dohadovat, jestli riskovat, že to spojka trubek udrží náledujících x let nebo ne a kdo to v případě bourání bude platit
já mám jasno, vybourat, vyměnit, ale samozřejmě druhá strana to platit nechce.
Karja nejdřív jsem chtěla dřevoplast, pak jsem ho zkusila a přišlo mi to hrozně hajsavý a ne úplně příjemný. A já ráda natírám a mám ráda dřevo. Takže terasa v patře bude dlažba (na terčích) a ta na zahradu dřevo (výhledově, aktuálně tam kvůli financím necháme beton).

Mám hotovo, včetně spár ! Teď začne uzavírat terasu.

Karja na ten modřín kdyžtak pozor, opravdu dělá třísky, kamarádi ho mají a musí na terasu jen botách, děti mají pořád zadřené třísky (i ty naše, když jsme tam byli). Já nedám dopustit na to exotické dřevo.
Pinot Noir Jj, jako třísky by byly velký problém, my chodíme bosí furt. Ale asi to vypadá na nějakou tu dlažbu. Ono to bude finančně hodně asi, plus ta údržba, já jsem úplně nemozna něco manuálně dělat, takže zas takhle pridelavat praci pro ine bych taky úplně nemusela:-D
Koukám že ta dlažba je dost hladká - až bude pršet nebo jen bude vlhko jako teď z tý mlhy, tak se tam přerazíš, pozor na to! Nám dali podobný dlaždice na terasu kolem domu, kdo to vybral netuším, prostě SVJ, a pak museli objednat (a zaplatit) firmu na zbroušení, páč tam lidi padali jak mouchy! Každej si hezky zabruslil
A to máme nad tím taky střechu...
barbucha oni tu dlažbu po dokončení myli , proto je tak mokrá. Je takové vlhko, že nemůže uschnout.
Terasa bude krytá celá, kolem dokola. Spodek plný, zateplený a horní půlka prosklená jako balkon. A šoupaci dvoudílné vstupní dveře zvenčí.
Takže by to mělo být ok. ![]()
Dadoo zateplena zasklena terasa, vlastne zimná zahrada
. Tesim sa na dalsie fotky.
Karja a videla si uz tie paralety vo farbe vasich okien? Niektoré vyzeraju velmi pekne a niektoré nie, asi je to aj materialom.
Karja a videla si uz tie paralety
diky za připomenutí hudby pro pamětníky ![]()
![]()
![]()
Viděl jsem paralet po obloze letět
směřoval k zenitu na zem vrhal stín
Náhle ho spatřila doktorka Mrázová.....
Karja máme tam tu podlahu půl roku a natirali jsme to už 3x :D
rasaNori Ty kráso:-D:-D
Karja no ono my to bereme impregnaci, a pak olejem. Jedná se o plochu 8x4 cca, chvíli to zabere, musí být teplo, ale ne moc, a nesmí po tom aspoň půl dne hamcat děti a pes:D
rasaNori No jasně, jako mě tohle nebaví, samba tyhkety věci navíc, co se dělat nemusí taky ne, takže to zamítáme:-D
Karja máme tam tu podlahu půl roku a natirali jsme to už 3x :D
Tak ted jsem fakt rada, ze kdyz jsme delali terasu, modrin nemeli
dali jsme merbau a dobry, mozna to natreme po roce poprve na jare, ale pry by se to ani nemuselo.
Tak to jo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.