design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 15:39

mitford sister aha futon je matrac? tak mam info ze to kupovali v brne a s nejakymi akoby rostami pod to co vyzerali vraj skoro ako palety. ja osobne som to nevidela. uz len u nich doma v spalni a chapem ze ked mali babatka tak to spolocne spanie bolo bezpecnejsie voci padu ale mne by sa uplne na zemi spat nechcelo. mam teda nizsiu postel a som s tym ok lebo nie som moc vysoka a s vysokymi postelami mam problem

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 10. prosince 2022 08:14

continuityNáhodou je to dobrá průprava, mám ten základní bavlněnej futon, položenej teda na nudným základním dřevěným roštu na obyčejné smrkové posteli z Domestavu, a jak jsem te´d tři týdny bivakovala u našich, tak ustlat si na zemi na vlněným koberci a dvou podélně na třetinu složených dekách pro mě nepředstavovalo velkou změnu a žádný utrpení. 

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 10. prosince 2022 11:56
Reakce na Potrefenáhusa:

mitford sister no a nechceš si teda koupit fakt futon nebo futonovou postel? 

mitford sister 

Jestli hodláš mít postel v prostoru, tak musí mít čelo. Teda aspoň mě by ranila mrtvice, kdybych neměla polštář o co zapřít, a padal by mi z postele

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 10:17

barbucha neee čelo ne, ani u ty druhý moji vybraný postele bych si ho tam nedala. Maximálně - jak je to z trámů - tak na ty čelový straně zvýšit rantl o jeden trám. Ale jestli budeme spolu spát, přísahám, že ti tu postel je zdi přirazím :))

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 10:27
Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 11:12

mitford sister Ty jseš můj člověk, mně by se postel bez čela v prostoru líbila úplně nejvíc a úplně ideální by byla kulatá, abych v ní mohla libovolně rotovat :o)

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 11:47

mitford sister A ty si třeba nikdy v posteli nechceš číst nebo si dát kafe ráno nebo tak? Mně by to chybělo, já si jdu často dřív do postele a ještě u toho něco honím na PC, vypiju si čaj a tak. 

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 12:07

DruI :) ja teda kulatou asi ne, ale sežeň na to matraci...možná xxxxl psi pelech :))

Karja já spím fakt neortodoxně - teď na ty pneumatice, jak tomu říká sambo a popisovala jsem to někde výš. A na kožešinách, dekách a mám tam taky spoustu polštářků - takže si to "lože" vždycky nějak vytvaruju:))) na tablet a pití a tak to stačí, zbytek blízký gauč a lenoška

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 13:09

Potrebuj8 nechat udělat zábradlí k venkovnímu schodišti. Poradíte někdo? 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 15:38

Tak Betty A jak masivní to zábradlí chceš? Já bych asi šla do nějakých jednoduchých kovových sloupků a místo madla lano, aby to celé bylo co nejsubtilnější.

Online Janulik03
20297 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 17:19

Tak Bettykrasne schody, tiez ma napadlo lano tak ako DruI 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 17:31

Janulik03 DruI Tak Betty Já bych ale řekla, že lano nemá žádnou funkci opory, já bych to někam ke starším lidem, k nimž chodí i starší návštěvy nedávala. Vlastně ani teď bych si to z tohoto důvodu nedávala. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 17:52

Karja Proto se ptám jak má být masivní. Jestli je to jediný přístup do domu, tak máš pravdu, že by to chtělo něco pevnějšího, ale mně to teda na první pohled přišlo jen jako zahradní schodiště. Každopádně i tak bych zůstala u kovových sloupků a jednoduchého kovového madla, aby bylo zábradlí co nejmíň nápadné :o)

Offline Zu
2782 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 18:25

je blbý nedávat na nějaká okna parapet? Nějak to jen začistit a nechat? V koupelně jsou dvě okna, ale zdi budou bílé bez obkladů a nějak se mi nezdá tam dávat jakýkoli parapet...

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 18:26

Zu budes to mit za chvili spinavy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2022 18:27

Zu blbé to není, akorát to bude trochu nezvyk. Na stěnách bude stěrka? 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 18:32

Zu tiez si myslim, ze to bude spinave a zle sa to cistit. Co nieco taketo? Je to tiez kupelna.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 18:37

Zu parapety nemáme nikde. Akorát zacisteno. Špinavé to není, nebo není víc než zdi od dětí, takže při malování se to přetáhne taky. Problémem může být ta kovová hrana. Ale my ji máme obouchanou od dětí i jinde.

Offline Zu
2782 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 18:38

moora Evaeva buď by tam měla bejt právě stěrka nebo bílá omyvatelná barva... hrozně jsem nechtěla žádný obklady a trochu se toho začínám bát

a teda ta dvě okna jsou přímo u sprchovýho koutu, to taky ještě bude humorný, já nevim, jestli tam dát záclonu nebo co (aktuálně v bytě jsme bez záclon a přijde mi to ideální, sem ale bude vidět), sice tam budou předokenní žaluzie nebo rolety, ale to by znamenalo tam pokaždý třeba i zbytečně svítit... Dávají se do koupelny záclony? 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 18:38

Zu nebo bych dala parapet bílý. 

Můj sen je tedy mít parapety z corian, jako máme pracovní desku v kuchyni. Ale vyhodnotila jsem to jako moc drahý špás