Myslíš Ivanu? Ten dům by samozřejmě stál za hřích ![]()
design a architektura
Isca To není Kočkastyl, ale Leopardstyl. Taková hoch kočka.![]()
Potřebuji poradit.
Hledám zasklení terasy. Mate nekdo zkusenost, nejake tipy?
Usoudila jsem, že lepší asi bude rámové zasklení kvůli lepší izolaci a těsnosti.
Vstupní dveře potřebuji uzamykatelné z obou stran
Máte někdo zkušenost?

Luna Přesně. A teď to bude realitce viset na krku, protože russký mafiáni si tam nic koupit nemůžou.
Dadoo firmu neporadim, ale urcite daj hlinikove ramy a zopar okien na posuvné otvaranie. Dvere mame na obojstranne zamykanie. Terasove dvere byvaju zamykatelne z oboch strán n, len sa pri zadavani o tom uisti vopred.
Dadoo jo a máš to už teraz pekné
Janulik03 děkuji moc.
Ukazuje se, že to bude asi pořádný oříšek. A taky pěkně mastný..
Tak uvidíme.. ![]()
Dadoo no lacné to asi nebude ked vidim kolko toho asi bude, ale vyhoda je ze to nemusis zatvoriť vsetko naraz. A mne sa cena toho hliniku nezdala zas o tolko drahšia ako plast, ale oveľa krajšie
neviděl někdo někde pěknou postel - masiv? mně už je po deseti letech trapný vysvětlovat, že žádnou nemám :)
našla jsem dvě, který připadají v úvahu. hledám podobný typ, chci mít širší výběr. postel bude v prostoru, ne u zdi. předem díky za tipy!

mitford sister aú, úplně vidím, jak bych měla holeně od těch rohů neustále plné modřin. ![]()
mitford sister Ta druhá je pěkná.
mitford sister Co třeba tahle postel? Obecně Javorina má krásný nábytek a moc pěkné řemeslně zpracovaný. ovšem nevím jaká je tvoje představa o ceně.
mitford sister Ještě mě napadla tahle postel. Masív a dýha.

mitford sister aú, úplně vidím, jak bych měla holeně od těch rohů neustále plné modřin.
![]()
Kdysi jsem takovou postel měla.
continuity meli jsme takovou ikea v pronajatem byte, strasne to bylo...
baltik My tu Ikea Malm máme a hoooodně se těším, že při předělávání ložnice půjde z domu.... neustále omlácené holeně a hlavně je i nízká
dupali jo, ta malm se fakt moc nepovedla. I moje nohy by mohly vyprávět![]()
Jste mě tady nahlodaly! Ale když já chci něco v japon stylu, mám prostor, kolem nebude nic, žádný skříně a tak...myslím, že si snad zvyknu.
Jimik javorina se mi líbí obecně, ale jen jedna postel tam (jiná). Kdybych se pro něco od nich rozhodla, nechám si to udělat než platit tu cenu. Druhá ta postel není pro mě vůbec
mitford sister podobné má Karup Design. Nemá vlastní prodejnu, ale dost je toho na Bonami nebo Vemzu.
Jsem zamilovaná do týhle, ale přítel nemá rád nízké spaní.

andulka01 ta první moje vybraná je karup :) jinak já spím na zemi na takových těch judo tatami, taková tvrdá pěna, která je jen trošičku měkká, a přítel to už taky odmítá snášet:))) koupila jsem mu lenošku, ale furt pindá...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.