RoSa Paninko a kafíčko jim nevaříte? A svačinku? :D :D
design a architektura
Janulik03 vzala jsem to z gruntu:
malování (ze žlutý na bílou to je prej nejhorší),
broušení a nátěr trámů,
no a masochisticky jsem si na závěr objednala i broušení a nátěr parket!!
si řikám "při jednom bordelu"... a doufám, že už to nebudu muset nikdy absolvovat!
Karja zvažujem tiež svetlé, roky boli takmer čierne, ale tú do oranžova ani náhodou.
Na takú farbu dreva som doslova alergická. Tento dom bol takym drevom presýtený. Obklady, schody, dokonca aj zimna zahrada bola v tej farbe. Tak som to čo sme nechceli odstraňovať, natrela na bielo alebo čierno.
RoSa tak to máš teda poriadne ťažké časy pred sebou, držím palce. Hlavne tie trámy a parkety. A teda u nas moc igelity pred prachom neubránili. Tak nech to máte lepšie utesnene.
Tam ty IKEA kuchyně určitě někdo má, zeptala bych se na to patlani...zas vždyť to budete všude brát za ty úchytky.
Ha ha ha!
Jsem si pořídila tmavou kuchyň... s úchytkama samozřejmě. A co bys řekla?!
Ano, milostpánovy otisky jsou všude
nevim jak to dělá... já si samozřejmě dávám pozor páč to - na rozdíl od něj - vidim, a pokouší se o mě mrtvice pokaždý!
Dala ses na vojnu atd. atd.
To přežiješ a pak to bude jako nový! A myslím, že to vydrží už nafurt, leda bychom na ty zdi házely flašky červenýho - ale proč, když pijem bílý ![]()
S parketama jsi to přehnala, nechala bych je udělat jen ten kuchyňskej kout, ale kdo chce kam... snad to aspoň rychle uschne!
barbucha prej 24 hodin to schne... problém je, že ta podlaha nikde nekončí - teda vlastně jo, vzadu v ložnici...
ale hele, dneska se to pohnulo!

Ta bílá je mnohem lepší! ![]()
24 hodin tvl! To si budeš muset dát tu konvici na kafe do koupelny! A jak půjdeš s Ronýsem ven?!
Hele zrovna o víkendu jsem vyčistila a vyleštila všechny dvířka s otiskama (naštěstí mám jen dolní a nahoře jen police), smrdí to tady Diavou jak v drogérii... a milostpán dostal ostrou výstrahu, hrozba igelitky za dveřma incl. Tak jsem zvědavá, zatím kromě přípravy večeře pro Poppynku se do kuchyně radši neodvážil ![]()
Karja Nevedou, ani to nesmí vyžadovat a někteří si dokonce vozí konvici svoji. Ale zažila jsem při montování naší kuchyně, kdy se firma neplánovaně zdržela o dva dny déle, že jim manžel dovezl tři porce guláše a při vyúčtování ten guláš odečetli z ceny kuchyně. My máme spoustu řemeslníků mezi kamarády, takže voda, plyn, elektrika, obkládání, malování obstarali oni a uznej, že jim tu svačinu a oběd prostě uděláš ráda. :D
https://www.openhousepraha.cz/festival-2023/
Příští víkend Open houses!
Sweet Potato ooo! Díky za upozornění. A pravdepodobne budu doma bez chlapa šla bych bez dětí.
I když Terminal3 ![]()
continuity Přijde mi to letos hodně nadupané. A já tu nebudu![]()
Sweet Potato já si ty tři čtyři lokality vyberu vždy a víc toho stejně nestihnu, takže mi je zcela jedno, jak nadupané to je. Ale na T3 se asi půjdu podívat, normálně se tam člověk moc nedostane.
Sweet Potato A v Brně už tento víkend! Díky za nakopnutí, bych to zas propásla :).
eM Teda, o brněnských jsem neměla tušení, já pragocentristka, hammmba mi.
Sweet Potato To je super, to jsem vůbec neznala!
Světlou nebo tmavou kuchyňskou desku?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.