design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 01. května 2023 16:46

Dadoo Dala bych to na Ičko a nechala další rozhodnutí pořízení uzrát:-D. Takhle to děláme my, všechno musí uzrát:-D

Offline Mrs.Robinson
608 příspěvků moje polička 01. května 2023 19:21

Karja Takhle to děláme též. No někeré věci zrajou už dvacet let a pořád nic :-D

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 01. května 2023 19:42

Mrs.Robinson :-DNo jasne, jedna moje kamarádka je hrozně rychlá a efektivní, na druhou stranu spoustu věcí třeba za dva roky předělávaji.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. května 2023 20:31

Tak jsme si celou kuchyn naplánovali a sestavili v Ikea ... abych nakonec zjistila, ze si tam nějak nemuzu vybrat design

Ta puvodne vybraná šedozelená se strašně patlá, z te h dvířek jsem měla cukání už na prodejně

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 06. května 2023 21:04

MP Meri Kamarádka má tu bílou a jako líbí se mi to. Ta se ti nelíbí? 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. května 2023 21:32

Tahle? Já už ji v jednom bytě měla, tak mi přijde asi trochu okoukaná

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 06. května 2023 21:49

MP Meri Jo to byla asi ona. Ona to má s nějakou šedou deskou a černýma doplnkama. Má předělanou chalupu, tak se jí to tam hodí. Ale chápu tě no. Máš nějaky plán B, C, D nebo fakt nevíš?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. května 2023 22:16

Karja No jsem dost ztracena, fakt tu v tom lezim dost zoufale. Jelikož bude celkem tmavá podlaha taková středně hnědá), tak padají všechny tmavší dekory. Budeme ji mít až do stropu, tak se bojím, ze to vylučuje i ty reliéfy na dvirkach, ze by RO vypadalo blbě. Jenže timhle vylucovacim způsobem mi nic nezbylo.

Celkem se mi pozdavala tahle, ale podle mě to bude až do stropu proste vypadat blbě.

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 06. května 2023 22:21

MP Meri No, ale máte jako do stropu ty samostatné vrchní skřínky hlavně? Jakože pod nima máte tu pracovní plochu, že to nebude třeba 1,5m šíře linky vysoké od podlahy po strop. Podle mě přeplácaně by to působilo,když tam dáš hodně malých šuplíků, viz ten obrázek první linky.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. května 2023 22:42

Karja Máme to nějak takhle, proste dve rady horních skříněk nad sebou. A to mi přijde, ze vypadá nejlíp v te hladké verzi. Jenže oni mají hromadu těch hladkejch dvířek jen v te verzi s tou žlábkovitou uchytkou, to nechci, tak to mi taky vyradilo snad polovinu možnosti. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 07. května 2023 06:28

MP Meri teď jsou tedy i společnosti, které dělají jen ta dvířka na ikea korpusy. Ale bude to dražší než ikea. A nebo nemohl by truhlář udělat jen dvířka?

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 07. května 2023 07:29

MP Meri Ono je to s tím patláním hodně individuální. Já mám kuchyňskou linku, co se taky měla hrozně patlat a napatlá se vůbec, protože ji otevíráme jen za úchytky. U tebe tam samozřejmě hrozí dětské ručičky ve spodní části, ale to je jen období a navíc to jen přetřeš mikrovláknovou utěrkou a hotovo. V té Ikea na tu linku navíc sahá spousta lidí a zkouší to patláni :-).

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 07. května 2023 07:48

MP Meri hladký dvířka bez žlábku má Ringhult - tu bych si vybrala já, kdybych teď pořizovala kuchyň... a to mám podlahu buk, kdybych měla tmavší, tak už tuplem bych brala bílou linku

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. května 2023 07:55

Podlahy uz mame, ted uz jen vse nastehovat a postavit kuchyn, bilou Ikea. Nabytek je tmavy akat, do budoucna chceme vsude buk (uz je i jinde). Nejvetsi radost mam ale z krbu, nakonec vypada docela dobre i s obkladem, co nam zbyl.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. května 2023 08:05

999 Ono ta zelená byla fakt zapatlana už v obchodě, na stěně, kde jsou vystavené vzorky. Ještě se na to zaměrim příště, protože se priznam, ze jsem šla na jistotu, i všechno ostatní jsem v hlavě ladila podle toho a tohle mi úplně sebralo vítr z plachet.

MaeGandal Tohle navrhuje muž, navedl ho paradoxně prodavač v Ikea, který se prorekl, ze třeba v Polsku má Ikea na vyber mnohem víc dekoru, ze to lidi často naplanujou v Praze a koupej v Polsku. Ale mne se do toho nechce, přijde mi to takové prekombinovane a samozřejmě už bych to nejradši měla z krku.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. května 2023 08:06

Jos Super! Závidím tu spoustu prostoru, my počítáme každej centimetr

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. května 2023 08:10

MP Meri jsem zvedava, co vyberes. Libi se mi vlastne vsechny postovane. Ano, prostor je neco ceho se nam dostava, ale treba rozmisteni mistnosti neni uplne prakticke. Hrozne metru chodeb treba. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 07. května 2023 08:56

MP Meri a vis, ze v Polsku na ikea jeste muzes dost usetrit? Zzvlast pokud koupite celou kuchyni?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. května 2023 09:28

Jos Opravdu pěkný prostor a líbí se mi ta zem, to je dlažba? 

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. května 2023 09:39

Kan Dekuju. Ano, je to dlazba v decoru teraco. Dokonce jsem uvazovali nad klasickym litym teracem, ale je to nakladne, dlouhe cekaci doby a spis pro opravdu velke interiery. Ale ten material je nadcasovy. Nejen na nahrobni kameny