MP Meri světlou
design a architektura
MP Meri tak já fo toho šlápnu úplně. Ani jednu. Tmavá je moc světla a úplně jiný odstín, než už v kuchyni máš a světla je úplně jiný odstín, než už v kuchyni máš.
Mně se ty odstíny dost tlucou. Je jich tam už moc.![]()
MP Meri by mě zajímalo, s čim to má nakombinovaný Ikea - ti maj většinou vkus a cit pro kombinace
MP Meri Tmavou, ale šla bych klidně do ještě tmavší.
MP Meri také bych dala víc tmavší a méně vzorovanou
MP Meri mně se na té tmavé taky nelíbí ta strakatost.
Ja by som šla do bielej. ![]()
Já taky nejsem přesvědčena ani o jedny, ale chtěla jsem to mít vyřešeny, nemam úplně prostor sjizdet desky, navíc se to musí osobně, on-line je to o ničem. Ta tmavá na mě na zivo působila hezky, mela takovou příjemnou strukturu mi přišlo. Ta světla zase ladila k podlaze (stejné tóny hnědé).
Ikea to má nakombinovany buďto se dřevem (nýbrž máme dřeva moc) a nebo s takovou tou skoro bilou "mramorovanou", ale to je dost nepruchozi přes muže.
Ja mám uložené tyhle dvě inspirace, ale muž to okomentoval "nikdy" ![]()

MP Meri A co mu vadí ta barva kuchyně nebo barva té desky? Pokud projde barva, dala bych světlou, ačkoliv ta vybraná se mi taky úplně nelíbí. S tou tmavou mi přijde by to celé ztmavlo hrozně, už by podle mě k tomu musel ladit i třeba navazující obývák, já nemám moc ráda ty tmave kuchyně (tmavá deska, tmavá dvířka) v takobych těch klasických světlých prostorách, přijde mi to takové nedotažené. Tak to jsem zvědavá, jak to s manželem vymyslite teda:-D. Sambo byl naštěstí poddajnej, tam jak nejde o peníze tak by dal i růžovou. Jenže já jsem taky dobrá a do spousty věcí mu nekecám.
MP Meri ta světlá vypadá jak travertin... a co pravý kámen, to by nebylo řešení? já už bych nic jinýho nechtěla: je to hygienický, krájet na tom můžeš, horkej hrnec postavit...
no a ty poslední dvě inspirace: to první vypadá jak kuřecí tlačenka, to se manželovi nedivim, že to nechce... to druhý je jak ten šmouhatej jakomramor, co má Ikea
RoSa Tlačenka, tak dík, muž bude rád, ze jsem z ni definitivně vylecena
Pravej kamen by byl samozřejmě top, ale rada bych splatila hypoteku ještě v tomhle životě.
MP Meri Aha, já zrovna chtěla doporučit dřevo, kámen by byl super, to je jasný, ale obávám se, že s tím, jak teď váznou dodávky a ceny šly nahoru, tak to je to fakt docela mazec.
Já teda pořád hlasuju za tmavou, ale ne tak strakatou a muž se nedivím, ta první by u mě taky neprošla. :-) Ale ta bílá mi vlastně nepřijde tak špatná.
A něco do zelena?
Zkoušela jsem teď hledat fotky kuchyně, ve které jsem bydlela ve Francii, měla tu samou barvu, ale taky měli jako desku dřevo.
Sweet Potato A v Brně už tento víkend! Díky za nakopnutí, bych to zas propásla :).
o tom jsem nevedela. A propasla to![]()
MP Meri mne se moc libi ta kureci tlacenka!
MP Meri já bych šla určitě do světlé, ale spíš ještě do světlejší. Ta tmavá se mi moc nelíbí. Ale záleží, jaký bude zbytek obýváku (předpokládám, že máš kuchyň spojenou s obývákem)
MP Meri Jo, nějakou šmouhatou off white určitě nic nezkazíš. Kámen bych nedávala, to jsou zbytečný drahý srandy jakoby k ničemu:-D
MP Meri jen maličko k tématu ![]()

Vy tady všechny chováte ty slepice... nepotřebujete někdo lampu? ![]()

Pokud hledáte světlo, které určitě upoutá pozornost každého, kdo k němu vzhlíží, Nehledejte nic jiného než toto kuřecí světlo, které používá žárovky místo vajec. Elektrické součásti kuřecího světla jsou umístěny na podvozku kuřete a nahrazují vejce, která má kuře vyvádět, žárovkou. Egg Bulb Lights jsou perfektní domácí výzdobou a dokonalým dárkem pro přátele a rodinu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.