Jos Tahle fotka, to je jako průhled skrz otevřené zámecké komnaty
vážně to máte hodně prostorné.
design a architektura
MP Meri já naprosto chápu tu potřebu to dodělat. Taky jsem v jeden moment říkala, že už je mi to jedno, jak to bude, hlavně ať to stojí. Ale přeci jen kuchyň člověk používá denně a hlavně dlouho, tak ať to není každý den k vzteku
CandanceVím, jenže ono to je teochubproti mymu přesvědčeni. Nevím jak to vysvetlit, ale já tohle nerada dělám. Přijde mi to trochu jako podvod/vychcanost.
MP Meri tak pokud tam pujdes pro dvirka, ktera nejsou v CZ, tak nevidim problem. Ja bych tam kvuli par stovkam za komodu nejela, kvuli kuchyni bych asi zvazila. My.mame vetsinu ikei ze svedska primo, protoze muz tam.obcas jezdi dodavkou. Vlastne jsme na to prisli kvuli delsim postelim, ktere u nas nejsou.
MP Meri Chápu, tak dej tomu pár dní a třeba zvážíš ty jiné úchytky, přestane ti vadit bílá nebo patlani;-). Nejseš na fb v nějakých těch kuchynskych skupinách? Tam ty IKEA kuchyně určitě někdo má, zeptala bych se na to patlani...zas vždyť to budete všude brát za ty úchytky.
CandanceVím, jenže ono to je teochubproti mymu přesvědčeni. Nevím jak to vysvetlit, ale já tohle nerada dělám. Přijde mi to trochu jako podvod/vychcanost.
Jakože připravuješ o zisk nadnárodní korporaci? Já bych byla v klidu, za vychcanost spíš považuji, že některé věci jsou v Německu levnější, protoze Němci by to jinak nekoupili.
Já jsem na to líná, ale když si nekoupíš věc v plné ceně, ale ve slevě je to vlastne to stejné.
continuityzvlast kdyz MP Meri (podle meho nazoru), jinak podporuje lokalni trh docela dost
Lepší, že?
Do konce května bych měla mít zaskleno.

Dadoo vypada to vyborne.
Dadoo super ![]()
U nas sa brúsia schody. No je to celkom horor. Dufam ze ro nebude dlho trvať. ![]()

Vobec neviem či ich chcem svetlé, alebo tmavé. Ta hrozna čierna farba ide dosť ťažko dolu a navyše musi brúsiť mimo , lebo to sa nedalo, moje zachvaty dosiahli maximum a ani brúsiť nesmiem.
Dadoo tak to se povedlo
Janulik03 brouseni schodu je peklo, znam to. Brousila jsem 2 mistnosti a ty schody. Prach byl vsude, i kdyz si clovek zalepil dvere. A ty schody nejhorsi, chodbu neutesnis. Normalne jsem si vypestovala alergii na zvuk brusky. Pustila jsem brusku a zacala mi tect ryma :)) Uz jsou zas ochozeny, ale normalne to jen pretru moridlem.
a hlasuju pro svetly
všechno zalepený igelitama, i ledničku mi zalepili!!
To je nějaká drastická redukční dieta? ;o)
DruI no moc ne asi, žeru až večer, když chlapi odejdou... ještě tu jsou a já mám hlad!
RoSa vyhrávaš. A to malujete či aj niečo iné?
moora no naše sa našťastie dajú odmontovať a tak ich vie brúsiť vonku. Je treba opraviť omietku, nanovo vysparovať sklobeton. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.