Tak jsem dala první díl seriálu Kafka na Ivysílání a tedy nedivím se, že jsem v jeho psaní nenašla zalíbení, dyť byl furt v bordelu! A ten smích..![]()
Televize
Náhodně jsem klikla STV2, proto, že Rádio Devín je moje
. Jako co se děje? ...chtěji mi ho zlikvidovat? ... ![]()
Marielle ano.
slniecko je mi to líto, a to velmi. Děkuji za info a přeji hodně zdraví. ![]()
Tak jsem se dnes vecer zacala divat na "Baby Reindeer", tady je to ted velkej hit, porad se o tom mluvi, tak jsem byla zvedava. Mam za sebou tri dily a muj dojem je zatim takovy, ze uz jsem dlouho nevidela neco, kde by me vsichni tak iritovali
Ten hlavni hrdina je takovej jouda, ze bych mu nejradsi jednu vsolila, jak se objevi na obrazovce (coz je, logicky, porad). Ocekava se ode me, ze mi ho bude lito, nebo s nim budu empatizovat?
Mate to nekdo stejne? Jake jste z toho mely pocity vy?
Mě to neskutečně deprimovalo, nezvládala jsem ani tu půlhodinovou stopáž a jeden díl si musela dělit na dva; měla jsem vždycky pocit, že mi někdo strčil hlavu do kýblu se splaškami.
Toho hlavního hrdinu bych také nejradši propleskla, ale zároveň jsem se všemi postavami dokázala soucítit; právě od toho se odvíjela ta vysoká míra frustrace při sledování. V tom jejich bludném kruhu masochismu, násilí a neschopnosti čelit realitě bylo něco, co nikoliv v tak vyhrocené míře znám z vlastní zkušenosti.
A oceňovala jsem, že to není klasická rozehrávka s jednoznačným viníkem a obětí (případně jejich překvapivým prohozením), ale vztahově komplikovanější drama, v němž to největší násilí páchají na sobě všichni sami.
Děkuji Luna za tip.
Fleur Ano, je to přesně kýbl hnusu.
Ale já se přiznám, že jsem po strašně dlouhé době brečela jak želva u scény, kdy se ten kluk rozhodne přiznat rodičům o své nejasné orientaci a oni ho PODPOŘÍ. Nemohla jsem přestat, protože tohle absolutně neznám a svým způsobem strašně závidím. ![]()
Luna Ano, to dojalo i me ![]()
Fleur Vidim, ze ti serial dal mnohem vic nez mne, ja i po zhlednuti vsech dilu zustavam skepticka - ale ocenuju, jak je to zahrane, to zase vsechna cest!
Soucitit jsem nedokazala s nikym krome (obcas) hlavni hrdinky, ktera aspon mela tu omluvu, ze byla dusevne nemocna.
Dnes ve 13:50 na ČT 2 Pete a Tillie .
A rozhodně doporučuju film Nezanechat stopy . V i-vysílání ke zhlédnutí do 12. 7.
https://tv.seznam.cz/porad/tri-v-tom-z-prvni-rady-101588785
Tři v tom, Činoherní klub 1981. ![]()
luciole strasne! Po takovem filmu vzdycky nechapu, jak nekdo muze volit konecnou, fica, orbana atd.
Sweet Potatotohle predstaveni je skvostny, miluju scenu, kde si Safrankova hleda druhou nohu ![]()
SunEclipse Joooo! ![]()
No, mi z toho bylo úplně zle. A nejvíc mě asi zdeptal ten postoj těch jeho rodičů.
Před pár dny jsem začala sledovat na Netflixu seriál The Rookie/Zelenáč, a jsem nadšená! Skvělý mix humoru a vtipu, akce, dramatu a napětí. A tyjo, Nathan Fillion je asi jediný padesátiletý chlap na světě, kterého bych brala i bez řízků.
dzizisketa ty jo, to nás vůbec nezaujalo. Vydrželi jsme tak 7 dílů a pořád čekali, kdy to začne být vtipné, nebo o něčem, ale nic, nezaujalo, postavy nudné...
Místo zrušeného pořadu 168 hodin nasadil Souček do vysílání Strážmistra Topinku nebo jak se ta sra.ka jmenuje. To jako začíná nová normalizace nebo jak to mám chápat?
Tak s novým ředitelem bylo jasný už před jeho nástupem, že půjde ČT do kopru. Nebo by snad někdo tvrdil, že produkce ČT Brno se vyznačovala sofistikovanou kvalitou, množstvím a různorodostí vysoce hodnotných programů a nezapomenutelnou původní tvorbou? ![]()
barbucha V tom případě volám po vykopání řečeného Součka z funkce!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články