Zato Zrádce žeru.
Televize
Sweet Potato včerejší díl mi připadal hodně slabý. Ale hodně mě baví Drexler, vnáší tam svěží vítr. Je velký přínos pro soutěž.
Tak Betty Ano, kdyby z poroty zmizela i ona, moc už by toho nezbylo
I kostýmy mi přijdou letos dost hrozné.
Sweet Potato Mě to letos taky nebaví a dokonce mi už leze na nervy i Patrik Hartl, kterýho mám jinak ráda.
Řvousenka Tomu u nás asi fandíme, protože mladší ho docela dobře zná (kamarádí s jeho synem) a je prý fakt skvělej.
Sweet Potato Já mám pocit, že kostýmy byly hrozný i loni, ale s postupem soutěže se to vylepšilo. Na začátku vždycky jak když chce a nemůže. (Rozparek na čtyřmetrový kolový sukni, proč?)
Třeba mám dojem, že ze začátku dost jede takovej ten "průhlednej" tyl a "průhledný" ramínka, kdežto později jim začnou ty kostýmy dělat víc na míru, korzety korzetují a tak. Ale je to jenom dojem.
Zkoukla jsem film Přišla v noci a budu z toho mít noční můry. Za mě blbý.
Tak Betty Ten titul je jak z thrilleru a taky že jo!
rozarka já si myslela, že to chci vidět, ale teď nevím
Jak moc strašidelný to je?
Evaeva neni to strašidelný v pravém slova smyslu, jen v tom, co tě může potkat, když neumíš říct DOST!
rozarka tak já to zkusím dneska k žehlení
Vůbec se mi nechce pustit si dnešní rozhovor s Tuňákem, zvlášť, když jsem nakoukla do diskuze. Asi bude jediný, který si neposlechnu. Jinak se mi ale všechny líbily, rozhovory s finalisty tento týden byly obzvlášť příjemné.
rozarka Jo, je to mrazivý a za mě výborný!
Pinot Noir Taky asi nebudu mít odvahu po těch komentářích. A vážně jsem doufala v nějaké uzavření a aspoň malou sebereflexi po takové době.
Gavin and Stacey
Takovej starší poklad, spíš pro britofily, není nikde na klasických streamovacích službách, musí se odlovit na internetu. Prvních pár dílů první série je trochu jalových, ale jakmile si člověk oblíbí postavy... ![]()
Jsem zklamaná seriálem Kdysi davno v Americe, který je teď tak chválený. Ano, ukazuje dobývání divokého Západu bez příkras, ale jsou tam dost díry v ději. Za mě to na 1883 nemá.
brrr fakt? Hodnocení na ČSFD ale vzbuzuje očekávání.
Podívám se, ale až dokoukáme starší seriál Absťák. Jen teda nevím, jestli to před Kdysi dávno v Americe radši neproložit nějakou komedií, Absťák je dost deprimující.
Pinot Noir No právě, to vysoké hodnocení nejen na csfd nechápu. Štvou mě tam i takove lapsy, že tam začíná zima, očividně v noci mrzne a hlavní hrdinka je stále jen v šatech. Jo a nelíbí se mi barevnost (kamera). Po dvou dílech jsem to vzdala.
brrr Já si teď pustila trailer ... a teda, co vteřina, to brutální smrt ...moc mě to nenalákalo.
Fiction No, ono to má být realistické zobrazení, tomu násilí bych i věřila. Ale pořád si myslím, že 1883 je lepší, i když lidé tam při cestě ve vozech umírají taky hodně (ale i na takové věci jako úplavice nebo uštknutí).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články