Hlasitě se přidávám ![]()
Televize
Lenka22Jsem si to přečetla v tramvaji a nemohla se přestat smát, jak je to absurdní. Strážmistr Topinka! ![]()
Nové normalizace bych se nebála.
Ha, čo si sťažujete ! Keby ste vedeli, aká je teraz na Slovensku situácia v rozhlase, televízii, v divadlách atď, celkovo v kultúre / o ostatnom nehovoriac / , to je neporovnateľne strašnejšie a vyzerá, že to ešte neskončilo . Je to tak - vždycky ešte môže byť horšie , čo sa môže pos. ať , to sa pos.re, atď. Teda ja mám momentálne takú blbú náladu, tak ma zasa neberte moc vážne. Možno tie svetlejšie zajtrajšky niekde čakajú ......
Blanka myslím, že tá nálada je zodpovedajúca situácii...
Na Čt 1 v 21:30 bude Zámek v Čechách. Úžasný film. Jiřina Jirásková je tam dokonalá a Heřmánek ji skvěle doplňuje.
Těším se, až si to zítra pustím.
Malvin ano, skvělý film a velmi smutný.
Lenka22
Tak s novým ředitelem bylo jasný už před jeho nástupem, že půjde ČT do kopru. Nebo by snad někdo tvrdil, že produkce ČT Brno se vyznačovala sofistikovanou kvalitou, množstvím a různorodostí vysoce hodnotných programů a nezapomenutelnou původní tvorbou?
Hele, nezapomenutelnou postavu ale v Brně vytvořili! Donutila jako Japonce (nebo Číňana, teď nevím) v pohádkách o soudci Ookovi nejde zapomenout nikdy!
A mimochodem včera jsem shlédla na Primě Zrádce a moc se mi to líbilo. Tenhle formát reality show tu ještě nebyl. Na motivy zábavné hry Městečko Palermo. Je to fajn, a jsem zvědavá na další díly. To se Primě povedlo. A Vojta Kotek, který tam je "hradním pánem", k tomu má ještě podcast, kde jednotlivé díly rozebírají s režisérem Markusem Krugem, včetně toho, jak to vypadá v zákulisí takové show. Ten podcast Zrádci Recap je taky super.
Torrah Jojo, taky se mi to líbilo, už to jedem v Přiznání. Dík za tip na ten podcast.
Kristepane. Na toho jsem už skoro zapomněla...
Pokud někdo koukáte na Zrádce, tak doporučuju tyhle recapy: (ale pozor, jedou hned po odvysílání na iprima, takže pokud koukáte jen v televizi, tak si hlídejte, který pustit)
Zrádci rekap 1. díl Brdská houba
neváhejte, pobavíte se moc
Torrah Díky!
Pro milovníky Škvoreckého Na ČT1 Zločin v dívčí škole.
Případ Modrý na iVysílání
Rivalové (podle Jilly Cooper) - terpve koukám první díl, ale mám tušení, že to bude pecka. Osmdesátkový retro z britských vyšších vrstev
mitford sister Rivaly jsem četla před 30ti lety....ráda bych koukala,ale nemůžu to najít.
@mitford sister Rivalov som dopozerala a potvrdzujem, užila som si to. Všetko. Hudba, 80tky, zápletka a David Tennant. ![]()
@stes Disney
cudzinka diky
A co letošní StarDance? Máte svého favorita či favoritku? (Ano, já mám
)
Aranel můj oblíbený pořad, od prvního dílu Dancingerová. Hodně mě překvapila.
AranelLetos mne to zatím nějak nebaví.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články