Norský seriál Exit na ivysilani. Po dlouhé době zase něco, co mi stalo za to dokoukat do konce. Dobře zahrané, bez nudných pasáží, krásné reálie a pohled do světa, který je mi na hony vzdálený, takže zcela odpadá takové to někdy se vkrádající ztotožňování s některými postavami.
Televize
letolet taky jsme to minuly tyden shledli, ale prijde mi silene, ze takto nekdo zije
baltik pro mě taky dost nepředstavitelné, a proto mě to tak bavilo
letolet taky koukám, akorát mi to jde pomalu, protože kvůli norštině musím fakt koukat...většinu audiovizuálního obsahu koukám tak jedním okem při dělání něčeho jiného. je to síla...člověk tak nějak tuší, když má společensky trochu přehled, ale přece jen...sice tam bude určitá dramatická licence, aby to mělo efekt, "ale Norsko!", taková příkladná země. jinde to bude ještě určitě horší ![]()
letolet dik za tip !
https://www.idnes.cz/kultura/televizni-ceny?#cena-ctenaru-tv-revue-a-tv-plus-14
Jejda, pardon. Tady.
Sweet Potato díky jdu na to, samozřejmě!
Sweet Potato jasná věc! Díky.
Sweet Potato poslano, dik za link!
brrr tak jsem koukla na Kdysi dávno v Americe a teď jsme skoro na konci 1883 a vidím to tedy na opak. Tenkrát... je možná zbytečně brutální, ale za mě uvěřitelnější. 1883 je taková nabarvená limonáda pro ženy s kapesníčkem, ty románky a zasněné pohledy hlavní hrdinky mi vyloženě lezou na nervy, plus ty svítící dokonalé zuby všech zúčastněných, natočené lokny, bělostné šaty, nažehlené krajky, nikdo není zaprášený, ani nesmrdí z obrazovky, indiáni vypadají jak z představ Karla Maye...
My zas dokoukali Chalifat a tedy trochu zklamani. Nebo jak to rict...cekala jsem to syrovejsi, drsnejsi. Hlavni hrdince proslo tolik veci, to bylo dost nepravdepodobne. A o IS jsme se vlastne nic nedozvedeli, cele to bylo hodne komorni. Po nadsenych recenzich jsem cekala asi vic.
Pak tri rady serialu Fall, taky deset let stara zalezitost z dilny Netflixu. Prvni rada skvela, treti uz clovek mohl vybechat.
A ted jsme po milionu let i my rozkoukali Narcos. To je uplne jina pisnicka, brilantni.
Pinot Noir on není moc uvěřitelný ani Yellowstone, prostě takový akční seriál, co se na něj dobře kouká.
Kouknu tedy i na tenkrát v Americe, včera jsem dojela 4. řádu Yellowstone a pořád dobrý, ale nějak to ztrácí dech. Celkem chápu, proč z toho Costner dobrovolně vysmahnul.
continuitymy jsme vydrželi Yellowstone jenom pár dílů, muž možná celou řadu. Costner je dobrej, ale jinak jsem ze sebe nemohla nějak vydolovat žádné sympatie.
Pinot Noir me není jako postava sympatický ani Costner a to ještě vyjdou najevo věci... Jediný, kdo je trochu sympatický, je jeho nejmladší syn a toho je taky dost.
continuity aha, já to vlastně ukončila, než se Costner dostal pořádně ke slovu.
Mně se v poslední době fakt "líbil", dá-li se to slovo v případě takového tématu vůbec použít, seriál Absťák. A teda i ten seriál Kdysi dávno v Americe nebyl špatný.
continuityMyslím, že v Yellowstonu v zasadě není sympatický nikdo. Nejmladší mě nebaví, ale mám ráda Ripa.
Pinot Noir Možná je to pořadí a kdybych jako první viděla Tenkrat v Americe, vidím to stejně jako ty.
Jestě je 1923 a to je teda děsně roztahané. I když Helen Mirren i Harrison Ford jsou super.
Narcos, ty řady s Escobarem, jsou jedním z mých nejmilejších seriálů. Díky nim jsem platonicky propadla jedinému muži nosícímu knír - Pedru Pascalovi.
brrrmě dost baví Bethany. Naposled se mi takto mrcha líbila Chýlková v Čase sluhů a to už je tedy let.
Obecně jsou ty postavy dost dobře napsané, plné rozporů a celkem se v čase vyvíjejí. Nemluvě už o těch horách, nastěhovala bych se jim na ten ranč hned zítra.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články