Já se nastrojila na poslední nákup kdysi dávno. Teď se těším, až budeme slavit narozeniny v rodině. Všechny 4 nás donutím se nastrojit, namaluju se a uklidím obývák, ono to tak hodinu vydrží pěkný, než to rozmetá tornádo.
Přiznání
JankaM no to ja mam uz par tyzdnov najvacsi odvaz raz za tyzden nakup autom bez deti
.
Do DMky sa chodim vyslovene rekreovat! Smejdim po všetkých regaloch len aby som si uzila ten klud (teda pred koronou, teraz sa snazim rychlo nakupit a vypadnut).
JankaM jedu k zubaři zítra, budou mi vrtat zub a já se na to skoro těším ![]()
moora ha, do čistírny musim taky ![]()
A zítra do školy podepsat zápis, ve čtvrtek logopedie, příští tyden oční a optika, ..... asi nemám co na sebe na tolik příležitostí ![]()
Pinot Noir JankaM az nas pusti z karanteny, tak hodlam jit na vylet do DM a hodlam si to uzit :)
do DM se dnes chystám taky a včera jsem byla dokonce v práci spolu s par kolegy... hotový společenský hody tenhle tyden ![]()
![]()
Lamicka tak budeš konečně člověkem :-)
Magráta hele, ale to dostalo novej rozměr, ten slogan ![]()
moora no :-))
Tak jo. Dnes se mi možná i chce. Jdu vygruntovat. Mám teda pocit, že uklízím furt, ale když je to šedivé úterý, určitě to bude mít jiný rozměr...
DM je ale fakt super, tam mají všechno, drogerii, kosmetiku, jídlo, v nejhorším i brýle a kdo ví, co ještě :D
Magráta uz je na case ![]()
Vážime si v tejto situácii úplne bežné veci.
To je aj dobre.
Tulipe Keď spomínaš brýle, práve dnes som si ich pár poskúšala online cez magic mirror. Neučesaná, strapatá, ale pobavila som sa.
milacka hm, potrebuju novy bryle na cteni, porad jsem to odkladala a bude to muset jeste pockat.
Hlásím, že mám hotovo ![]()
A k večeři bude max. salát, protože ta kuchyň se blejská! Jo a kafe se taky vařit nebude...na mikrovlnku zapomeneme...ty jo ty bílé, dvoukřídlé dveře přede mnou jsou tak krásné...nikde ani chlup...okna průzračný...z podlahy by se dalo jíst...A ta koupelna...![]()
Muž teda dostal za úkol áchat, až dorazí domů, tak snad nezapomene ![]()
Jdu si nalít to víno...
Catherinne "nikde ani chlup" u nás vydrží asi tak minutu :-) (a to sem možná ještě přehnala)
Catherinne Takže to víno bílé, ano? Byla by škoda takový krásný úklid znišit šplíchancem od červeného ![]()
Catherinne kocicky jsou v kleci? Copak o achani, ale asi bych musela muze privazat k topeni a nepoustet do toho uklizeneho prostoru ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí