Tak Betty to je hezké! Taky stárnutí na manželovi nevidím. Včera jsem s dětmi otevřela staré fotky a byl nějaký jiný![]()
Přiznání
letfenixa Všechno nejlepší!
letfenixa všetko najlepšie!!!
letfenixa Všetko najlepšie prajem ![]()
Dámy, ďakujem Vám
letfenixa Všechno nejlepší!

Tak Betty To je moc hezký ![]()
letfenixa Ať Ti všechno vychází!
Sweet Potato nádherný!Mirka ďakujem
letfenixa Gratuluji. A je dobře, že se cítíš mladá, ať ti to dlouho vydrží. Nás letos s manželem čeká o 5 víc
.
A k té 40 si to musíš říkat takto :

letfenixa Všechno nejlepší!!!
Jinak já teda marně přemýšlím, jestli vůbec moji nadřízení ví, že mám děti....
ale já jsem teda zvláštní případ. Pravda je, že když potřebuju, aby muž např. vyzvedl děti, tak s tím má vždycky kvůli práci problém, prostě neexistuje, aby odešel dřív (a myslím tím po běžné pracovní době, třeba kolem šesté) a předpokládám, že u ženy by to bylo víc akceptovatelné. A mají v práci Japonku, se kterou je tady muž a taky je v domácnosti, už takto byli v Německu....teď mají aspoň dítě, ale když neměli, přišlo mi úplně divné, že je vlastně "v domácnosti" muž, když je to naopak, přijde mi to normální, děsný, takhle se přistihnout při stereotypním myšlení!!
letfenixa to je hezký
tak všechno nej.
A rovnou se i přiznám, do včerejška jsem netušila, že existují žluté pivoňky!

...a voní.?
Voní totiž jen růžové... A to zbožňuji!, úplná slast, fetování, když mám možnost...
andulka01 ďakujem, pivonka je krásna
Som zdesena znechutena a sklamana.
https://ozkozel.sk/index.php?zob=4&id=365&act=cldetail
takto to dopadne ak niekto zverejni fotku a ostatni chcu tiez taky krasny zaber.

"Odtrhol som kvet, zvädol. Chytil som motýľa, zomrel mi v dlani. Vtedy som pochopil, že krásy sa možno dotýkať iba srdcom"
Janulik03 ![]()
Ale ten text pod fotkami ma teda pekne chytil za ![]()
![]()
Janulik03 sis to je peklo.. ale sikovne rozstrikana mocuvka by to vyresila![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí