Zarinya si pamatuju, jak se mě loni babička na chalupě starostlivě optala, zda bych se neměla obléct a já jí řekla, že jsem ráda, že je mi konečně zima;)
Přiznání
PS: já miluju horké večery.(I za cenu horkého dne;-)
takže po dobu tohoto svinstva nejsem schopná mimo práci vůbec nic dělat, ležím a tupě čumím a čekám, až se rozední :-(
To som ja v lete, akurát čakám, až sa ochladí. :D
Ja jsem teď chvíli stála v dešti, jen tak, pro radost.. po těch vedrech to bylo osvěžující
Catherinne prosim, ktere jsou ty "sporakove" ubrousky z Lidlu? :-) Dekuji!
Sweet Potato zkratka zadnou zimu ![]()
Rijen,listopad,leden, unor,bych klidne vymazala z kalendare.
.
Karlicka taková ta jejich klasika, doleštit kuchyňskou štětkou.
Přesně tak já, jen mě k tomu ještě většinou bolí hlava.
Catherinne Co je kuchyňská štětka? ![]()
Fiction Jo, tohle na me vcera zakricel z vody pritel, at jdu z toho slunicko, ze me vecer zase bude bolet hlava. Jako clovek by neveril, kolik lidi to rozesmalo! Pritom on to myslel dobre, tyhle vtipy nas moc neberou.
Potrefenáhusa To budr uterka;-)
Fiction To je fakt, hlava ma v poslednej dobe bolieva často.
Potrefenáhusa jo, Karja má pravdu, utěrka, někdy mě to psaní tady pěkně s...
Každé třetí slovo si dělá co chce...
Karja ![]()
Catherinne ja jsem si te predstavovala, jak sporak lestis zachodovou stetkou, protoze jsem to slovo kuchynska prehlidla![]()
![]()
ve vedru jsem na tom podobně, proto mi maximálně vyhovuje (krom posledního týdne) toto léto
když je jen normálně teplo kolem 20C a k tomu je venku světlo, tak žiju
ráno vstávám v šest bez budíku, večer ještě udělám doma spoustu práce, stihnu i něco málo na zahradě.. prostě dokonalý
jo a teď po večeři jsem si stopnula, jak dlouho mi bude trvat úklid kuchyně (bez naplnění myčky, to dělá muž), takže nastříkat sanytolem 4 metry linky, metr varné desky a obklad za ní, škrabkou přejet varnou desku (nebylo to potřeba, ale abych to měřila se vším všudy:-) setřít, osušit utěrkou, obojí hodit do špíny. v půlce se mi tam začal motat muž, jinak by to byly dvě minuty, takhle to byly ty tři co tu někdo zmiňoval jen na sporák![]()
viktorka_od splavu Postrikat sanytolem a myt kazdy vecer za sporakem? Ja uz vik, proc mam doma furt takovej bordel, to neni detma, ja proste neuklizim:-D
Karja nee to je tím, že já jsem hrozný prase a jak vařím tak mám zastříkaný fakt všecko:D ale právě proto to musím mít hladký a nezaskládaný krámama, tudíž je to za minutu, maximálně tři zas čistý
(občas do té rutiny ještě přidám podlahu u linky, že než tu hadru hodím do špíny tak s ní ještě setřu plovoučku, ale jak stárnu už to nedělám pokaždé, nechce se mi na kolena - zas to ale není víc než minuta, neže bych tu půl hodiny drhla dlažky)
dnes jsem si uvědomila, že poprvé po mnoha a mnoha letech jedu na dovolenou bez dětí![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí