Jiná Realita Gumové bonbóny Percy the Pig![]()
Přiznání
Sweet Potato aha,dik,zase jsem si rozsirila obzor:))
Tak zrovna "persíky" nemusím
, ale jinak by mi M&S dost chybělo :( Spousta ingrediencí na zahraniční kuchyně, zajímavá koření, ty čaje, bagely a vína. I ty čerstvé potraviny, třeba Skyr je super a občas řeším po cestě z práce večeři jejich "hotovkami" :)
Nejlepsi jsou percikovy kysely ocasky!!!!!![]()
barbucha Co mam pozorovat treba tady?![]()

Luna Tomu by pomohlo leda blízké setkání třetího druhu. Ale to se načekáš...
Garfie Ma to jedinou vyhodu: V hlave mam uz namety asi na 300 obrazu, jak me kolem nic nerusi.
Luna Sama sobě múzou!! ![]()
A já se musím přiznat, že jsme dostali pozvánku od oddílu dětí na počítání ptactva, takže jsem vyštvala manžela s dětma samotné-i přes mohutné protesty a vlastní špatné svědomí. A TAK příšerně se těším, že budu zítra celé dopoledne doma sama....![]()
Garfie Byt sama doma je jeste lepsi, nez bydlet v Praze.![]()
Luna
Zvlášť teď je to extrémně cenné zboží!!
Garfie Ty se máš!
Sweet Potato Já to maskuju nutností důkladného úklidu, ale pochopitelně oni nepoznají žádný rozdíl, takže se budu válet, jíst zmrzlinu a číst si! ![]()
Garfie Když je tu řeč o zmrzlině...byla jsem ve zmrzlinárně pro vajíčka. Měli na zmrzlinu slevu. A spoustu neozkoušených zajímavých druhů...fíková s brandy, kozí s brusinkami...no koupila jsem odm kopečků.
Garfie jedna moje kamarádka razí praxi, že když je sama doma, bude se koukat klidně i na strojní dojení (= válet se, jíst zmzlinu a číst si). ještě upgradováno, že luxu se chápe ve chvíli, kdy slyší rachotit klíč v zámku. takže navíc vypadá jako pilná žena a nikdo nemá odvahu se dožadovat teplý večeře :))
Luna tam bych pozorovala já.
Sweet Potato Tak nic, nejlepší je být sama doma v Praze! ![]()
moora
No jasně, taky jsem musela jednu svoji nezkušenou kamarádku poučit, že žehlí se zásadně, když jsou všichni doma!!!
Sweet Potato Ooooo, já se tam dostanu až zítra. A chtěla jsem si koupit nějakou termosku na zmrzlinu a blbáááá, zapomněla jsem na to. Dávají nějaké termoboxy?
andulka01 Mají termoboxy. Doma jich mám samozřejmě zásobu, ale byla jsem nepřipravena.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025