Jiná Realita promiň, zoufalce jsem z tebe dělat nechtěla, ani si to nemyslím, to byla spíš taková obecná uvaha.
Přiznání
711990 No presne, mi furt kazdej radi, at si verim...Ale je to jak rict Felixovi at si uplete copy nebo Okamurovi at neni dement.
No fakt to SAMO nejde.![]()
Já mám pocit, že se v Praze seznamuje lidem líp, je to tady nějaký obecně kontaktnější :-).
jj, treba v metru ve spicce :D
Luna začínam tomu rozumět, je to asi jak když se mě někdo zeptá jestli jsem nas*aná a ať nejsem, to taky nemá optimální efekt![]()
Luna no, clovek na to ma fakt malej vliv:) teda jako asi jde na tom asi trosku zapracovat, ale minimalne. Jinak to ma asi efekt takovej, jako rict cloveku s depresi, at se vic usmiva![]()
Luna Zas nikdo jiný to za nás udělat nemůže, že. Doporučuju podcast Jordana Petersona, kanadský klinický psycholog. Pokud je angličtina problém, tak jeho kniha vyšla už ve slovenštině. Výborně vysvětluje srozumitelným jazykem a dává konkrétní a jasné návody jak postupovat krok za krokem. Žádné ezoterické bláboly miluj sám sebe.
Mutziputzi Jeste lepsi je ale MEJ SE RADA!![]()
NAmofo Je, diky, anglictina neva, zato ezokecy nezvladam.![]()
Akorát je trochu hodně mačo, šovinista a velmi tradicionalistický.
Luna se meju ráda![]()
999 Taky mi prijde, ale rekla bych, vic lidi, vic moznosti, vic konicku a tak. Ja treba pracovala v dost velky organizaci, chodila do bazenu a na lekce anglictiny, kde se tocili dospeli studenti. A to byli jen bezne vsedni dny, zadne zvlastni akce ci vikendy a hned clovek mohl na nekoho narazit. Tady na malomeste by se to uz nedalo. Plus ja se s pritelem seznamila v MHD, tady jedou v autobuse tri lidi (duchodci)'
dzizisketa To jsem nějak nezaznamenala. Zajímá mě, jak bojovat s prokrastinací. Co mohu, použiju, vyzkouším, zbytek vypouštím. Smýšlení jiných o sobě nebo společnosti jde zcela mimo mě.
Mutziputzi Mejt bych já nikdy neřekla!
Ale znáš to, ja su team Baňky...
Potrefenáhusa to je v pohodě, já jsem to nemyslela nijak zle, jen takový řečnický obrat.
lol, to je tip, asi to zkusím! akorát to asi bude chtít mít zjev fit ženy, jinak neočarím! musím přitvrdit v domácí józe :D
Dovoluji si upozornit, že se do posilovny musíš dostavit kvůlivá tréninku, nikoli chlapovi. ![]()
Jinak to nefunguje (... jak píše NAmofo )
NAmofo takový ezo pro chlapy :D
Dovoluji si upozornit, že se do posilovny musíš dostavit kvůlivá tréninku, nikoli chlapovi.
Jinak to nefunguje (... jak píše NAmofo )
No hlavne ja obdivuju, ze nekdo je schopen v posilovne se seznamit - kdyz se vidim, jak vypadam v posilovne JA, tak mne by na kafe nekdo mohl pozvat jen z cireho soucitu ![]()
MP Marge já jsem už párkrát četla nebo slyšela historky o tom, že muže žena rozehřátá sportem velmi přitahuje, tak by to vůbec žádný soucit být nemusel ;)
Jiná Realita Hele, ja sem klidne jednou postnu fotku, jak vypadam "rozehrata sportem" a myslim, ze bude jasno
Pokud by se neco takoveho nekomu libilo, tak je to uchyl ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje