Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 09:16

999 

No máš rozum?! To nevíš, že běh je vysloveně zdraví škodlivej?

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 09:25

Gatita Pro mě běh i je, ale tohle byl takovej extrémní nápad. Já se tím i bavila, ale tělo ne .

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 09:25

barbucha Já už jsem jak tygr v kleci, proto vymýšlím kraviny .

Offline mirajo
2621 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 09:51

Gatita 999 Mám to podobně. Jako dítě jsem 15 minut běhu nikdy nedala, chytit druhý dech, to nevím, co je. Vyběhla jsem loni na jaře dvakrát a pokaždé následovalo něco jako oční migrena /na migreny netrpím/. Víckrát jsem to nezkusila, asi z obav, že by mě taky mohla trefit mrtvice. Ani mě běh netěší, není mi příjemnej, stejnou trasu uplavat by nebyl vůbec problém. Jen není kde. 

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 09:55

Gatita Tak tam choď, já v poslední době taky raději chodím, než běhám...a my s Pavlena si aspoň nebudeme připadat tak blbě!!

Offline Catherinne
10772 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 10:00

Když on si každý myslí, že běhat přece umí. A chyba lávky. Chce to fakt hodně pomalu, na pohodu, indiánský běh je první dva, tři měsíce základ, nejlépe rovný terén v parku, žádný kopce a tak. Soustředit se na dýchání. Naučit pracovat plíce. Správně používat ruce, nehrbit záda, lehký předklon, je toho spousta a pro ty, co by chtěly, je fakt supr nějaká škola běhu. Někdo tě omrkne  a řekne co děláš blbě a jak na to..

Offline Gatita
8575 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 10:01

Garfie razim heslo Proc bych bezela, kdyz tam muzu dojit. mirajo to zni nebezpecne. Ja takove projevy nemam, ale i tak mam dojem, ze se mi telo snazi neco naznacit. Ale je to skoda, protoze behani mi prijde jako prima sport. Ja ho jeste uplne neodepsala, jen proste citim, ze to neni "muj" pohyb. 

Offline Gatita
8575 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 10:05

Catherinnejo jo, ja to rozhodne ze zacatku neprepalovala. Ani ted ne. V lonskem roce jsem od leta behavala skoro denne, mam tu takovy smesny okruh 1 km. Byla to takova moje chvilka misto plavani, na ktere se ted moc nedostanu. A i kdyz jsem na sebe nebyla nijak prisna, bezela jsem dost pomalu (podle sebe), tak mi to zkratka neni nijak prijemne. Narozdil od chuze, kterou mam skoro stejne rychlou jako ten muj pomaly beh

Offline mirajo
2621 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 10:10

Gatita Sedla jsem po běhu k práci a zjistila, že se mi všechno vlní a nevidím, za 20 minut to bylo ok. Tipla bych krční páteř. Navíc jsem dost let po plastice kolenního vazu, ten drží, tak si říkám, buď ráda a neblbni. Pro mě je chůze a joga. A plavání, ale ideálně v teplý vodě

Offline Catherinne
10772 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 10:39

Gatita tak určitě netvrdím, že běhat můžou všichni, jen, že leckdy by je to i bavilo, kdyby to bylo správně. 

Já třeba nedám žádné volejbaly, košíkové a tak. Nemám sílu v rukách a taky se o ně dost bojím.

Plavání mě nebaví, je mi zima a hlavně ten chlorovaný  smrad mi vůbec nedělá dobře.

Chození mám taky moc ráda, ale raději ho proložím tím během. 

Offline Gatita
8575 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 11:12

Catherinne vsak jo, kazdemu vyhovuje neco jineho. Ja treba vodu miluju a bazeny mi delaji vylozene dobre. A na volejbal by me nedostali ani parem volu, v tom to mame podobne:)

Offline brrr
12281 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 11:12

Catherinne Nevím porč, ale osobně mám pocit, že jdu rychleji než běžím Je to blbost, ale prostě mám pocit že za stejnou dobu neuběhnu o tolik víc než ujdu a přitom je to takový opruz. Jo a běhala jsem 5 km za 33 minut, to snad není tak pomalu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. ledna 2021 13:01

Já mám běh ráda, i když poslední dobou (od léta, ehm) mám problém se vykopat. Ráda i to plavání, kruháč, jógu nakonec i fotbálek nebo volejbal, v tom jsem teda marná, ale baví mě to:) Co je na běhu oproti plavání super, že se stačí obout, zrovna plavání má tu režii okolo fakt otravnou.

Offline Myrtila
5230 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 15:22
Reakce na Catherinne:

Když on si každý myslí, že běhat přece umí. A chyba lávky. Chce to fakt hodně pomalu, na pohodu, indiánský běh je první dva, tři měsíce základ, nejlépe rovný terén v parku, žádný kopce a tak. Soustředit se na dýchání. Naučit pracovat plíce. Správně používat ruce, nehrbit záda, lehký předklon, je toho spousta a pro ty, co by chtěly, je fakt supr nějaká škola běhu. Někdo tě omrkne  a řekne co děláš blbě a jak na to..

​Uplne souhlasim. A v souvislosti s timhle mi vzdycky prislo strasna skoda, ze se spravna technika behu neuci uz od zakladky (stejne treba jako vhodne cviceni, aby nebolela zada a zpevnil se stred tela), protoze to je uplne zakladni druh pohybu, a pritom se ve skole vzdycky smrsknul jenom na stres ze zabehnuti patnactistovky na cas. 

Offline Hwi
732 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 15:47

Tahle diskuse mi připomněla oblíbený vtip, při běhu se cítím stejně :)

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 15:50

Myrtila přesně, dnes nechápu, proč jsme všichni měli takovou hrůzu z patnáctistovky, stačilo nám dát vědět, že se nesmí přepálit začátek a trochu potrénovat. Nevím, jestli se tělocvik od té doby nějak změnil, ale co vidím ve škole syna, tak se mi zdá, že moc ne. Já bych si od školního tělocviku představovala hlavně nácvik šikovnosti, navyknout děti na pohyb a kompenzační cvičení na záda :) a správné dýchání!

Offline Zuzuli
3701 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 15:52

Ja predloni na jare chodila na skolu behu, na pripravku v telocvicne, a bylo, to super. Trenerku nam delala ucitelka telocviku ze zakladky, obcas nam pripravovala stejne cviceni jako tem detem. Bylo to bozi. Smaly jsme se tam, ze ve skole jsme to vsechny nesnasely, radeji nosily omluvenky a nebo nonstop menstruovaly, a ted za to cviceni ve skolni telocvicne platime a uzivame si to

Ale teda nas telocvik na zakladce byla klasika, cela trida stoji ve fronte, aby si kazdy jednou skocil pres kozu a nebo vysplhal po tyci. Na gymplu jsme zase v zime hraly badminton a v lete softball. Pritom s prumerne vybavenou telocvicnou by byl velmi realny treba nejaky kruhovy trenink, udelat stanoviste a hybali by se vsichni. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. ledna 2021 16:08

Myrtila to mi taky přijde, že v tělocviku chybí to nejdůležitější

Offline mirajo
2621 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 17:08

Tulipe To jsou moje vzpominky na telocvik na zakladce. Ubehnu 1500 a zvracim. Nikdy jsem neudela vymik, asi jsem nejakej slabsi kus nebo uplnej omylNa gymplu uz pohoda, micovy hry, chodilo se plavat...

Offline mirajo
2621 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 17:34

Ted na to koukam, ja ten vymyk tak nesnasela, ze to ani nedokazu napsat spravne