Garfie jezus, to je zákeřný - s panáčkem
@garfie - se zavináčem mi to nehazí nabidku jména, abych ji mohla potvrdit. Ale to neva, stačí mi jeden způsob, hlavně si to pamatovat pro příště
.
Garfie jezus, to je zákeřný - s panáčkem
@garfie - se zavináčem mi to nehazí nabidku jména, abych ji mohla potvrdit. Ale to neva, stačí mi jeden způsob, hlavně si to pamatovat pro příště
.
Lenka22 @ nefunguje na mobilu, jen v PC, aspoň mě teda.
Evaeva aha, tak to potom jo, zkouším to na mobilu.
Lenka22
Super!
Jo, pravda, na mobilu to funguje nějak divně, to je fakt.
Garfie Jdu to vyzkoušet, a vypadá to úspěšně. Donedávna mi na mobilu nešlo zmínit ani přes ikonu (nenabídlo mi to ten seznam). Tak snad tě teď nebude zmiňovat každý.
Díky!
Len mně to někdy funguje a někdy ne a mám dojem že je to proto, že ten seznam se sice rozbalí, ale je tak někde bokem, že na displeji prostě není vidět a posunout to samozřejmě nejde, to zmizne
Prosperina ono slo prave o to sprovozeni ze sveta ![]()
Pro jednu kavárnu oživuju kvítka, co jim neprospívá tak odvezu domů, přesadím, přihnojím a dva měsíce mají wellnes u nás doma. Občas jim šoupnu řízek něčeho co mi doma zdivočelo, nebo co bylo u popelnic a taky zregenerovaný výprodej z hobby marketů. Dnes byl předávací den a já jsem zklamaná, protože ten majitel (cizí státní příslušník) je totálně v mínusu a chce zavřít. Takže mám den na houby, ale kafe mi udělal do hrnku a dobrý.
Kan to je pekne co robis. A blbe co sa deje s podnikanim v poslednej dobe
Sweet Potato mě to z mobilu přes @nejde, jen přes panáčka
Kan Ty jsi prostě po Rudolfovi.![]()
Sweet Potato Jé, to asi né. Já se tím taky učím, je to dobrá praxe oživovat mrtvolky z květináče, množit a řízkovat.
Janulik03 Díky.
Kan Hned bych k tobě do lázní ty svoje poslala![]()
Kan Ty děláš zelené dobré skutky
Mohla bys pak pro nás nesiky udělat workshop První pomoci rostlin.
Donesla bych hodně svých nebozaku na ukázky.
Kan je moc hezké co děláš. A zároveň smutné s tou kavárnou.
Kan To je hezké!
A smutné tedy taky. :-(
Díky všem. Ono se mi taky občas všechno nepovede udržet při životě a v tuhle dobu, kytky vem čert. Horší jsou ty lidský osudy, to mi dere nerv. Doufám a věřím, že když se udělá počasí, děcka se vrátí do škol a lidi do kanceláří tak jich přijde k okýnku víc pro kafe.
Kokoska Jasně, tak tam se bobulema nezdržovat, maximálně si dát do toho čaje z jehličí ty propasírovaný semínka z džemu- a k tomu přižvejkávat kůru a kořeny.![]()
Kan to je pekne co robis. A blbe co sa deje s podnikanim v poslednej dobe
Jak se to vezme. Já se přiznám, že pevně doufám, že dosud zavřená ukrajinská hospoda naproti našemu domu už nikdy neotevře ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.