Zarinya no tak třeba chce mít poblíž rodinu a kamaradky?
Zrovna v domě, kdy jsem měla děti malinké tak se mi ty socialni vazby na rodiče a kamarádky přechodné zesílily.
Zarinya no tak třeba chce mít poblíž rodinu a kamaradky?
Zrovna v domě, kdy jsem měla děti malinké tak se mi ty socialni vazby na rodiče a kamarádky přechodné zesílily.
continuity tak ona pochazi z jineho statu a z rodiny tu nema vubec nikoho a kamaradu nevim kolik ma jelikoz tu bydli necely rok.
continuity a nechtit odjet muj muz nekam kvuli kamaradum?tak to bych asi neprekousla.
Zarinya Tak ale existujou i lidi, kterým tohle nic neříká a není na tom přece nic špatnýho. Kdyby muž přišel s tím, že chce odjet do zahraničí, tak to rozhodně neberu jako skvělou příležitost.
Len ja nikde nepisu,ze je to spatne(i kdyz nahodej nazor,kvuli kamaradkam za spatny povazuju)ale,nechapat to snad muzu.![]()
Lamicka jo,tuhle mi synovec muze vypravel,ze pracuje jen na ho a bude i pokud se situace vrati do normalu,tudiz muze pracovat odkudkoliv,ja bych hned odjela do Recka na pul roku a jeho zena na materske nechce.
No, z tohohle příspěvku mi to trochu přišlo. Ale to je fuk, hlavně, když budou všichni spokojení.
Len ja mam tohodle smajlika jako nechapajiciho.....
Ty neustálý nenápadný změny kompenzaci jsou peklo. Tu z toho vypadne jeden, tady druhej ... a ve finále nikdo moc nerve, protože celkove maj všichni pocit, ze je to zajety a funguje to. Je paradox, ze bychom museli zavřít teď, těsně před otevřením, ale možná to tak fakt dopadne.
Muze jsem poznala, když doslova sedel na kufrech a stěhoval se do Kanady (za přítelkyní, ehm). Tehdy pro mě stěhování do jiny země neprocházelo v úvahu, jako kompromis jsem se odstěhovala aspoň do Prahy. Ani teď bych nechtěla žít v zahraničí trvale, ale říkám si, ze dva tři měsíce ... no, asi už mi taky zbytecne hrabe ![]()
Karja tomu malemu je kolem tri let,neni to mimino.![]()
Zarinya Jo aha, já to blbě pochopila, myslela jsem, že jde o malého Marcelina;-)
Karja ne to je synovec od manzela.
My teda i na HO musíme být v ČR. A myslím, že to není výmysl firmy, ale jde např. o případnou zdravotní péči apod. Ale nestudovala jsem to detailně.
coralline jj pracovat ze zahranici neni dovoleny snad i kvuli odvodum dani? Ale vetsinou zamestnavatel primhouri oko, pokud to neni treba na rok.
Len ja mam tohodle smajlika jako nechapajiciho.....
edukační okénko: ten smajlík je facepalm, a jako takový je už dost negativní. Rozhodně to není: nechápu, ale respektuji.
Tak možná z toho pak plyne nedorozumění. Každopádně neochota stěhovat se přes půl Evropy pro mě na facepalm není.
Význam: Facepalm je pojem z internetového slangu, který pochází z angličtiny, ale již poměrně zdomácněl i u české online komunity. Jedná se o výraz popisující gesto tváře v dlani nebo plácnutí dlaní do tváře, které je projevem nastupujícího zoufalství či frustrace, potažmo sarkasmu či vyčerpání, a to obvykle nad příspěvky či komentáři uživatelů v různých fórech, diskuzích a na sociálních sítích. Gesto dává najevo, že daný příspěvek, komentář, či přímo uživatel, mírně řečeno neoplývá příliš vysokou inteligencí
Zdroj: https://it-slovnik.cz/pojem/facepalm/?utm_source=cp&utm_medium=link&utm_campaign=cp
continuity dekuji za pouceni....presto si ho budu pouzivat kdy se mi zachce.:-)
Zarinya to samozřejmě muzes, jen se pak nesmíš divit, že z toho plynou nedorozumění.
711990 Ty daně zní taky logicky.
711990 tam může byt problém s domicilem, protože se musí prokazovat, kde más středisko životních zájmu. Když je méně než půl roku je to asi jedno. A potřebuješ asi turistické zdravotní pojištění.
continuity jj, akorat tezko rict jak se resi pracovni uraz, jestli jako na HO?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.