barbucha máš recht, "naší" hospodě bych to taky docela přála.
Přiznání
Jenže jak je u nás zvykem, spíš to odnesou ty slušný... už teď se těším na otvíračku ve velkým stylu to jest že se tejden nevyspíme a krev poteče proudem ![]()
barbucha tak u nás to taková divočina není, ale stejně tenhle podnik v domě nechceš..
Rada bych se tady sverila s něčím, co mě dnes hrozně zasáhlo, chce se mi zvracet a brečet, přitom nejde o mně, ani o blízkého člověka, ale o cloveka, se kterým jsem se potkala a který má v mém životě určité místo. A děje se na něm nespravedlnost a jiné hnusne věci. Podrobnosti dát nemůžu. Někteří lidi jsou prostě pičusi, sorry jako a doufám, že to nakonec dobře dopadne. A že karma je zdarma.
tv ať se to všechno na dobré obrátí.
My už máme s kavárnou taky zase těžký časy. Od února jsme ztratili nárok na veškerý kompenzace a od ty doby už je to zase prakticky neudržitelný. Ach jo. Už seriózně premlouvam muže, ať zavře a jedeme někam na Bali, sbírat kokosy.
MP Meri achjo:(
MP Meri my jsme na tom dost podobne, jedina vyhoda je ze nas to nezivi. Ale kdyz si vezmu kolik prace a casu to stalo, tak jsem vztekla jak pes... A ty kompenzace? Fakt haha jako...
MP Meri Na vás jsem taky myslela, jestli máte okýnko a nebo zavřeno. Je to na houby.
Já si fakt skoro říkám, jestli to není poslední životní šance vypadnout. Vždycky to bylo tak, ze moje práce absolutně nesla dělat na dálku, teď je to naopak, jsem na HO už rok a zadnej problém, klidně bych mohla bejt na tom Bali. Ale role se obrátily, zatímco muž mě vždycky tahal do světa, tak teď by ho asi zabilo, kdyby musel podnik zavřít. Jo, je to na hovno. Ale tak půjdeme s proudem no, co už.
MP Meri to je skoda,ze muz nechce,ted je dobra prilezitost dokud maly neni ve skole,moc bych ti Bali prala.![]()
MP Meri to je hrozné ![]()
Já myslela že ty kompenzace prodloužili.
continuity Prodloužili, ale na únor a dal se už aplikují zase nějaká nová pravidla. Ještě to řešíme, ale vypadá to, ze se do nich nevejdeme.
MP Meri to je hrozné! I kdyby jste se vešli, je to šílené, kdyz to pořád mění. Hlavně, že Schillerova s multiministrem mají plný Twitter příspěvků jak a co zas schválili.
MP Meri to me mrzi :( a zaroven dodavam - byt vami, kdyby to jen trochu slo, tak bych jela. Takovych sanci je za zivot malo, my jednu takovou promarnili a litujeme toho. Ted uz mame deti v systemu, ja jsem v praci, ktere se nechci vzdat a uz neodjedem.
continuity tak to i ty jejich slavne osetrovecky. Kdyz si vezmes, kdo na ne mel vetsinu dobu narok, tak se ti tam vejde minimum deti. 1.-2. druhe tridy byly az na par tydnu otevreny, ve 4.tride ma dost deti odklad, takze nesplni vekovou hranici, tak to vyjde na 3.tridu a kus 4.tridy. Kamaradce neprisla OCR ani za leden a urgovala to uz nekolikrat.
Lamicka jo,tuhle mi synovec muze vypravel,ze pracuje jen na ho a bude i pokud se situace vrati do normalu,tudiz muze pracovat odkudkoliv,ja bych hned odjela do Recka na pul roku a jeho zena na materske nechce.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí