rasaNori doba chuze pana krat rychlost psa. Doufam, teda.
Přiznání
Garfie ja mam asi divnej mozek, obavam se, ze by mi to moc nepomohlo.
Já se tu tak hezky raduju se Zarinya a do toho mi lezete s tou úlohou. Tohle mi dělá až fyzicky nedobře. Fuj.
rasaNori Představuj si psa v bazénu jako já a budeš v klidu. ![]()
Zarinya tesi ma ze nova praca sa ti paci dufam ze tvoje nadseniebude trvale. ![]()
Janulik03 tak az do duchodu tam neplanuju zustat.![]()
Ja myslim,ze prace se mi nemuze z niceho nic zosklivit,tak snad bude i fajn kolektiv a ty firemni veci.![]()
Janulik03 dokonce mi ani nevadi,ze musim jit i zitra,v minule praci jsem mela z vikendu osypky.![]()
Pche, podřadná práce - jaký by to bylo, kdyby ji nikdo nedělal? Myslím jako fakt nikdo. Ať se ti tam líbí!
je to krásná práce, a brala bych ji taky.
Moje babička
vždycky říkala(když jsem měla období "uklízečka"), že každá práce je potřeba, když se dělá pořádně.
Zarinya To je dobra práce, navíc ty jsi psala, že máš ráda ta miminka, že? A v porodnici ještě tak spinkají, ten pláč se dá ještě i poslouchat, tak si je aspoň užiješ. Gratuluji, ať jsi spokojená;-)
Karja
dekuji.
jsou tam nejake hodne,vubec neplacou.![]()
Ale ja jsem i po jinych oddelenich,porodnice je tam jen takova mini.
vcera treba na jip,to uz takova sranda neni.![]()
Zarinya
Pche, podřadná práce - jaký by to bylo, kdyby ji nikdo nedělal? Myslím jako fakt nikdo. Ať se ti tam líbí!
Už jsem viděla v mnoha diskusích... kdybys šla ve Švédsku na pracák s tím, že bereš i podřadnou práci, tak tě ženou z baráku, že se zastavíš až u hranic ![]()
barbucha tak ja si treba nemyslim,ze je to podradna prace a proto jsem taky psala ze- pro nekoho mozna- a nemyslim si,ale ani,ze k tomu ma kazdy respekt a nebere to jako podradnou praci.
No ale zmínila jsi to první ![]()
Hele jak kde. Rozumnej člověk resp. kolektiv se tím nezabejvá anžto by bez žádný práce prostě nemoh fungovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí