viktorka_od splavu to je zřejmé první slovní úloha o pohybu, kterou jsem právě vyřešila zcela samostatně. Jsem na sebe pyšná ![]()
Přiznání
ta jednoduchost je taky důvod proč si to pamatuju, jinak mi nic neutkví, stejně jako vtipy![]()
Zarinya to vůbec není podřadná práce, naopak je moc důležitá. A je skvělé, že se ti tam líbí.
Zarinya Není nad to, když tě práce baví
. Ať se ti tam líbí.
žluťásek mne vyslo nejaky velky cislo, bylo by to mozny? Ja jsem na ulohy o pohybu nikdy nebyla, ale pokud ten pes beha stejnou dobu, jakou jde pan...
Zarinya mně to úplně dojalo
. Žádná práce není podřadná! Mám radost, že se ti v nové práci líbí.
viktorka_od splavu ja byla na rehabce 5let a bylo to dost jednotvarny,posledni rok uz me to vylozene nebavilo.Tohle je velka nemocnice i s porodnici,takovy vic pestrejsi a fakt jsem uplne nadsena.![]()
Mrakoplas continuity dekuju.:-)
Pinot Noir Evaeva Renusatko dekuji:-)
Zarinya Myslim, ze takova prace je hodne dulezita. At se ti tam libi dal :)
Garfie mne nejdriv srotovalo v hlave, jaka to je strasna uloha o pohybu, ze nez ten pes dobehne prvni kus, tak pan nekam dojde a kdyz se pes vraci, tak to je jako ty auta, co jedou z bodu A a z bodu B a nekde se potkaji a pak znovu a znovu, celou dobu... nojo, celo dobu! Ten cokl beha celou dobu! ![]()
Kokoska
Jo, to je dobrá úvaha! Ale já nad tím taky chvilku musela přemýšlet, nesecvaklo mi to hned...:-(
Zarinya nahodou co delas je dulezity, nepodcenuj sebe ani tu praci. Hlavne at jsi spokojena a at se tam k tobe taky hezky chovaji!
Kokoska tak jsem to nemyslela,urcite tu praci nepodcenuju,ale tady jsou same vzdelane zeny.![]()
i kdyz je tam prace dost,ja jsem jen tak prijemne unavena,za tento tyden mam furt jen dobrou naladu,migreny,ktere mivam v tento cas se vubec nedostavili,ted uz vim,ze psychicky sem na tom nebyla dobre diky stare praci,ale ja furt nevedela proc se citim blbe kdyz se mi vlastne nic nedeje.![]()
dekuji.:-)
Vcera jsem tam zrovna narazila na zdr.sestru cesku,moc mila.:-)
Garfie mne nejdriv srotovalo v hlave, jaka to je strasna uloha o pohybu, ze nez ten pes dobehne prvni kus, tak pan nekam dojde a kdyz se pes vraci, tak to je jako ty auta, co jedou z bodu A a z bodu B a nekde se potkaji a pak znovu a znovu, celou dobu... nojo, celo dobu! Ten cokl beha celou dobu!
Ahaaa!![]()
Zarinya
taky ti to moc přeji
Zarinya
Moc ti preju, ať se ti v práci líbí, takové uvítání dvěma miminky je krásné.
A nejsou tu samé vzdělané ženy, je jich jen dost(a pořád mluví), tak žádné sebepodcenovani. A migrény taky ne![]()
Zarinya myslím, že být spokojená s tím co dělám, je strašně moc. Pro mě je podřadná práce taková, kterou nikdo nepotřebuje. A to tahle rozhodně není. Ať ti to vydrží. Porodnice je ![]()
Zarinya Moc ti přeju, že se ti v práci líbí
. Hlavně že jsi spokojená.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí