tv jdu si taky nalít![]()
Přiznání
jestli jste některá Dominika Nováková, máte u mě Douglas časopis..pošťák asi neumí moc číst ![]()
Tak jsme se vcera pote, co jsme kvuli kolobezce museli preskladat pul garaze rozhodli, ze v zime zborime stodolu a postavime novou. Nechce nekdo tak 4 metrovy habr, strihany do kulata, stari cca 20 let? Je nam toho stromu fakt lito, ale bude muset jit...
rasaNori Já myslím, že bych ho mohla zachránit. Ale mám problém s odvozem.![]()
tv No tenhle problém bude mít asi hodně potenciálních zájemců:-D
tv A lopatu máš?
Karja chtěla jsem tě opravit, že potřebuju rýč, pokud chci vykopat jámu pro habr od rasy, ale ty se mě ptáš asi na lopatu jinou, co?
tv Ne, také jsem myslela rýč, ale třeba se nám v tom nepriznanem přiznání chceš priznat k nutnosti použití lopaty. A já to chápu;-)
Karja
kdybych použila lopatu a potom rýč, všechno by se vyřešilo. Mluvím o nepřiznáním přiznáni. A na strom rýč mám, neboj.![]()
Priznani: hrozne se mi libi ivan bartos ![]()
Lilly_Ku viděla jsi ho naživo? Mně se taky líbí, ale byla jsem překvapená, že je opravdu hodně stíhlý až hubený, připadala jsem si vedle něj jako golem ![]()
INCOM1 já ho viděla v obleku a za mě v pořádku. ![]()
Lilly_Ku mě se fyzicky nelíbí vůbec, ale je to hrozný sympaťák![]()
Lilly_Ku stojis v dlouhy fronte ![]()
INCOM1 jo, kdyby nebyl takový trpaslíček, tak by se mi taky líbil:-P
My sice mame 4 metrovy vlek, ale otazka je kolik ma ten strom korenu do hloubky. Popremyslej, my ho asi do Jesu stehovat nebudem...
tv a ja ti ho zitra vyfotim, at mas motivaci k premysleni:D
tv
My sice mame 4 metrovy vlek, ale otazka je kolik ma ten strom korenu do hloubky. Popremyslej, my ho asi do Jesu stehovat nebudem...
Do Jesu? Tam se stěhujete, jsem pochopila, že stavíte jinde? Vyfoť, prosím.![]()
viktorka_od splavu a jak je vysokej? Mi mensi nevadi, jednoho mam doma :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí