viktorka_od splavu u nas doma 47 a furt dobry, ale holt bezdetnej sportovec co ma rad zeleninu no.
Uvidime, jake zkousky nam pripravi nastavajici leta ![]()
viktorka_od splavu u nas doma 47 a furt dobry, ale holt bezdetnej sportovec co ma rad zeleninu no.
Uvidime, jake zkousky nam pripravi nastavajici leta ![]()
Já mám břicho i když stojím, natož když sedím, odjakživa, tedy po pubertě. Kdybych si měla zakládat zrovna na tomto kritériu, připadala bych si trochu pokrytecky ![]()
Pavlena mne se tedy libi na chlapech bricho od mala.Dokonce me ,,vadilo,, ,ze muj otec ho nema.
(to by mi asi podekoval kdyby vedel)
Blbe se to popisuje....ale proste to tak mam.Naopak hubeny se mi nelibi vubec,ale samozrejme ani obezni.
Pavlena No jako já se přiznávám, že mně se cíleně líbí chlapi s břichem. Nebo teda, takoví tak akorát ;o) Prostě spíš podsaditější, než vysportovaní, nebo rachitičtí.
dzizisketa Jsem na tom podobně, i v čase nejhubenějším jsem měla takovej neshoditelnej fald. No a teď už nemůžu říct ani popel ![]()
Lilly_Ku bezdětnej, říkáš? aha tak to má muž pravdu, když tvrdí že přibral až po dětech!![]()
Lilly_Ku Ale pravdu mas! Muz se mnou solidarne pribral
. Ja mam treba hranici, ze by chlap asi nemel vazit min nez muj pes a to mam psa docela hubeneho. A dost chlapu to nesplnuje!
já jsem zjistila, že tyhle teoretický preference jsou úplně k ničemu, protože když se to pak konkrétně sejde, jde ta přitažlivost po úplně jiných cestách než líbí/nelíbí/břicho/pekáč buchet.
A jak vypada Bartos v realu? Treba muj muz je stihlej, ma sice svaly, ale takove stihle, nenabira do objemu, a na fotkach vypada stihleji nez ve skutecnosti je (a jeste vic, kdyz stojim vedle nej
).
Já chodila s muži rozlicneho vzhledu, stavby těla, barevných typů... Až jsem skončila se svým ideálem, modrookým blonďákem. Ale vzala jsem si poučení, nikdy neříkám nikdy. Až teda na vousy, to vážně nemůžu.
Tak jsem si uvědomila, že teď už žádní mladší chlapi nenosí dlouhé vlasy? Mými idoly byli Odpadlík
, Sully ![]()
, dál už nevím, ale bylo jich víc
. Asi proto mám samba, který neměl nikdy nic delšího než cca 3 cm.
Pavlena mně se plešatý (ale teda musí být fakt dohola) taky líbí
a nevím proč. Jednoho doma mám.
JankaM nosí, jeden kolega a je to dobrý! A to se mi dlouhé vlasy na chlapech většinou nelíbí.
Potrefenáhusa No mne preference zustaly, ale chlap se za ty roky kapku zmenil
. Ja ostatne taky. Nastesti uz si ani jeden skoro nepamatujeme, jak jsme vypadali
.
Lamicka tak ja taky jednoho takoveho (navzdory preferencim) mela.. ale ten mel charisma az na pudu, o vlasove pokryvce nebyl cas hloubat... ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.