Tak Betty fesaci!
Evaeva nasi kluci taky... jelikoz v puberte odmitali chodit do kadernicti![]()
Tak Betty Teda....to jsou krásní kluci!
Náš mladej taky. Od takovejch 15 do 19/20 nosil dlouhý - měl překrásný blond, hustý a lehce vlnitý vlasy až na ramena. Ani nevypadal zženštile anžto jako dlouholetej hráč rugby měl k tomu odpovídající figuru...
Škoda že ten Bartoš je takovej střízlík, jinak by se mi taky líbil... ale zas je jeden z mála (našich politiků), kterýmu vysloveně sluší oblek. Buď si ho umí kupovat, nebo ho umí nosit, nebo obojí
V záplavě těch ostatních buranskejch strejců je to skoro unikát. Aspoň bychom se za něj nemuseli stydět...
Syn, 13, taky jedině dlouhý :)) ale protože závodně plave, má undercut (ten není vidět, ale líp to schne :))
Teda já snad začnu synkovi nenápadně pěstovat háro, bude mu 5 ![]()
já jsem zjistila, že tyhle teoretický preference jsou úplně k ničemu, protože když se to pak konkrétně sejde, jde ta přitažlivost po úplně jiných cestách než líbí/nelíbí/břicho/pekáč buchet.
To je pravda, i když teda doma mám tak přesně svůj idol a to i dřív i teď, ale občas žasnu.
Někdo má neuvěřitelné kouzlo osobnosti a povahy. V okolí mám muže, který má asi dva metry, 150 kg, žádný krasavec, ale to kouzlo je neuvěřitelné a minimálně vím, že to má v jeho okolí vliv na dost žen
. Většina ho bezmezně obdivuje a platonicky miluje.
Manžel je sportovec, sportoval vždycky a bude určitě ještě dlouho. Protože hraje hokej, tak zase žádnej vychrtlej a nebo naopak přesvalnatej není, ale jsem ráda, že se pořád snaží udržovat. V mládí bych teda asi nikoho s pupkem nepreferovala, kdyby mi tak "zestárnl", tak bych asi nic moc nenadělala, ale jsem moc ráda, že to tak není.
Když je čistý a voní, tak bych, s patřičným kouzlem osobnosti, samozřejmě, zvládla leccos.
Všem děkuju a prosím milacka o smazání fotky. Abych to neschytala od dcery a snachy.
Když jsem viděla svého muže poprvé, tak měl nazrzlé kudrnaté háro pod ramena, ale to bylo v hospodě, to si moc nepamatuju. Když jsem ho viděla podruhé, měl vousy a vlasy v culíku. No a teď má vousy a skoro žádné vlasy ![]()
JankaM Mládežníci pořád nosí dlouhé vlasy.
Tak Betty krásné kluky máte!
JankaM Manžel měl krásný dlouhý vlasy, že by mu i Odpadlík mohl závidět. A v té době nám taky na jedné dovolené podle něj říkali Odpalíkovi
. No, mohli jsme dopadnout hůř, že - Sandokanovi, Hůlkovi apod.![]()
edit: Hůlka jako Drákula v muzikálu (1996)
Co máš jako proti Hůlkovým? ![]()
Mám od dětství špatně píchlou jednu ušní dírku, moc dole. Teď jsem dostatala naušnice pecky z bílého zlata s brilianty a vypadalo to blbě v uchu. Napadlo mě, že si nechám tu dírku píchnout znova. Na internetu jsem si zadala piercing do ucha, vyhodilo mně to tetovací salon, zavola tam a hned jela. Byl to tedy echt tetovací brloh, měla jsem chut vzít nohy na ramena. Nikdy bych nevěřila, že se octnu v takovým prostředí. No měla jsem o sobě lepší mínění a vy víte kolik mi je.
Ale já jsem tak nadšená. Vlastně ani nevím kde se nechávají uši píchat. Mohla jsem se tady poradit.
dzizisketa Nic ![]()
![]()
Tak Betty no to by me zajímalo taky. Děti mi furt vyčítají, že nemají dírky a já už jim to podruhé nastřelovat nechci.
Tetovací salón mi úplně fajn místo pro 10 a 12 nepřijde. ![]()
Tak Betty no tak prima! Ja mam z mladi dost neprijemny a bolestivy zazitek od doktorky, takze kdyby bylo nejake priste, tak jedine brloh:)
continuity s dětma bych tam nešla. A nerozumím proč podruhé, to jim dírky zarostly? To bych vyloučila.
Tak Betty no a udělali ti teda tu dírku, nebo ne?![]()
Gatita možná jsou nějaké tetovací brlohy kde to vypadá jako v ordinaci, ale tohle nebyl ten případ. Zmátlo mě, že mají stránky na netu a vypadalo to tam rozhodně lépe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.