Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 19. května 2021 14:08

Tak Betty fesaci!

Evaeva nasi kluci taky... jelikoz v puberte odmitali chodit do kadernicti

Offline Stará existence
291 příspěvků moje polička 19. května 2021 14:12

Tak Betty Teda....to jsou krásní kluci!

Offline milacka
5888 příspěvků moje polička 19. května 2021 14:41
Reakce na Tak Betty:

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 19. května 2021 14:48

viktorka_od splavu 

Náš mladej taky. Od takovejch 15 do 19/20 nosil dlouhý - měl překrásný blond, hustý a lehce vlnitý vlasy až na ramena. Ani nevypadal zženštile anžto jako dlouholetej hráč rugby měl k tomu odpovídající figuru...

Škoda že ten Bartoš je takovej střízlík, jinak by se mi taky líbil... ale zas je jeden z mála (našich politiků), kterýmu vysloveně sluší oblek. Buď si ho umí kupovat, nebo ho umí nosit, nebo obojí V záplavě těch ostatních buranskejch strejců je to skoro unikát. Aspoň bychom se za něj nemuseli stydět...

Offline Akras
243 příspěvků moje polička 19. května 2021 14:54

Syn, 13, taky jedině dlouhý :)) ale protože závodně plave, má undercut (ten není vidět, ale líp to schne :))

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 19. května 2021 15:32

Teda já snad začnu synkovi nenápadně pěstovat háro, bude mu 5

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. května 2021 16:14
Reakce na Potrefenáhusa:

já jsem zjistila, že tyhle teoretický preference jsou úplně k ničemu, protože když se to pak konkrétně sejde, jde ta přitažlivost po úplně jiných cestách než líbí/nelíbí/břicho/pekáč buchet.

​To je pravda, i když teda doma mám tak přesně svůj idol a to i dřív i teď, ale občas žasnu.

Někdo má neuvěřitelné kouzlo osobnosti a povahy. V okolí mám muže, který má asi dva metry, 150 kg, žádný krasavec, ale to kouzlo je neuvěřitelné a minimálně vím, že to má v jeho okolí vliv na dost žen. Většina ho bezmezně obdivuje a platonicky miluje.

Manžel je sportovec, sportoval vždycky a bude určitě ještě dlouho. Protože hraje hokej, tak zase žádnej vychrtlej a nebo naopak přesvalnatej není, ale jsem ráda, že se pořád snaží udržovat. V mládí bych teda asi nikoho s pupkem nepreferovala, kdyby mi tak "zestárnl", tak bych asi nic moc nenadělala, ale jsem moc ráda, že to tak není. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 19. května 2021 16:17

Když je čistý a voní, tak bych, s patřičným kouzlem osobnosti, samozřejmě, zvládla leccos. 

Offline Tak Betty
6161 příspěvků moje polička 19. května 2021 16:34

Všem děkuju a prosím milacka o smazání fotky. Abych to neschytala od dcery a snachy.

Online brrr
12371 příspěvků moje polička 19. května 2021 16:40

Když jsem viděla svého muže poprvé, tak měl nazrzlé kudrnaté háro pod ramena, ale to bylo v hospodě, to si moc nepamatuju. Když jsem ho viděla podruhé, měl vousy a vlasy v culíku. No a teď má vousy a skoro žádné vlasy

JankaM Mládežníci pořád nosí dlouhé vlasy.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 19. května 2021 16:41

Tak Betty krásné kluky máte!

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 19. května 2021 21:27

JankaM Manžel měl krásný dlouhý vlasy, že by mu i Odpadlík mohl závidět. A v té době nám taky na jedné dovolené podle něj říkali Odpalíkovi. No, mohli jsme dopadnout hůř, že - Sandokanovi, Hůlkovi apod.

edit: Hůlka jako Drákula v muzikálu (1996)

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 19. května 2021 21:56

crazydaisy

Co máš jako proti Hůlkovým?

Offline Tak Betty
6161 příspěvků moje polička 19. května 2021 21:59

Mám od dětství špatně píchlou jednu ušní dírku, moc dole. Teď jsem dostatala naušnice pecky z bílého zlata s brilianty a vypadalo to blbě v uchu. Napadlo mě, že si nechám tu dírku píchnout znova. Na internetu jsem si zadala piercing do ucha, vyhodilo mně to tetovací salon, zavola tam a hned jela. Byl to tedy echt tetovací brloh, měla jsem chut vzít nohy na ramena. Nikdy bych nevěřila, že se octnu v takovým prostředí. No měla jsem o sobě lepší mínění a vy víte kolik mi je.

Ale já jsem tak nadšená. Vlastně ani nevím kde se nechávají uši píchat. Mohla jsem se tady poradit.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 19. května 2021 22:03
Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 19. května 2021 22:05

Tak Betty no to by me zajímalo taky. Děti mi furt vyčítají, že nemají dírky a já už jim to podruhé nastřelovat nechci. 

Tetovací salón mi úplně fajn místo pro 10 a 12 nepřijde.

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 19. května 2021 22:07

Tak Betty no tak prima! Ja mam z mladi dost neprijemny a bolestivy zazitek od doktorky, takze kdyby bylo nejake priste, tak jedine brloh:)

Offline Tak Betty
6161 příspěvků moje polička 19. května 2021 22:08

continuity s dětma bych tam nešla. A nerozumím proč podruhé, to jim dírky zarostly? To bych vyloučila.

Offline SunEclipse
3495 příspěvků moje polička 19. května 2021 22:09

Tak Betty no a udělali ti teda tu dírku, nebo ne?

Offline Tak Betty
6161 příspěvků moje polička 19. května 2021 22:11

Gatita možná jsou nějaké tetovací brlohy kde to vypadá jako v ordinaci, ale tohle nebyl ten případ. Zmátlo mě, že mají stránky na netu a vypadalo to tam rozhodně lépe.