letfenixa taky jsem tomu úplně nepřišla na chuť, nějak jsem neměla sílu to sledovat pozorně. Ale ta znělka![]()
Přiznání
letfenixa Nebyl už poslední díl?
Taky jsme se dobře bavili. Jen ten poslední dvoudíl byl slabší.
Evaeva tá znelka je najperfektnejšia!
Sweet Potato fakt už posledný? Áno, ten dvojdiel bol slabší a tá svadba ![]()
letfenixa Bohužel ano.
Se znělkou mám trochu problém, proti originálu mně místy dost rve uši. Ale zase mám radost, že si ji půjčili.
letfenixa ja videla kousek prvniho dilu a stacilo. Ale moc se mi libi Einstein s Kotkem a Polivkovou.
Já se na toho Einsteina docela těšila, Kotek se mi líbí... na rozdíl od plejády jinejch se mi zdá, že má "to něco", resp. se mi hodně líbil jako Štěpán Lotrinský, tam měl vysloveně jiskru... ale tuhle jsem viděla kus nějakýho toho einsteinovskýho dílu a byla jsem teda zděšená. Ani nevím, jestli za to může režisér či scénárista (spíš oba) nebo jestli to pojali jako výrobu ostatních seriálů, to jest sekat jak Baťa cvičky na první dobrou... ale herci hráli jako živý
včetně Polívkový... to přece nemůžou myslet vážně, dyk je to jak parodie úplně. Jako jo, má to bejt asi i vtipný, ale taková řachanda to snad bejt zas nemusí. Úplně mi tam chyběly pauzy na smích
a ty herecký výkony jsou až trestuhodný (hlavně že je legranda!). No vodflákli to teda slušně.
Sorry za výtok, jsem naštvaná páč jsem měla naivní očekávání...
Kokoska Mne naopak mrzí Einstein. Že by to mohlo být super, kdyby to nebylo tak strašně přehnaný. Polívková ho málem fyzicky napadá, jak se nesnášej, přitom u něj pokorně škemraj o pomoc, neni mi jasné proč. A ten hluboký lidský příběh s nemocným synkem, ble. Ale zatim koukáme. Potřebujem oddechovku.
letfenixa tak mě taky Boží mlýny nijak nezaujal. První dva díly a dost, nebavilo.
barbucha Einstein mi přijde přesně jako tobě, jako parodie. Samé pitvoření, přehrávání, prostě mizerie.
Sweet Potato přesně!
Einstein mě taky zklamal, přitom potenciál měl. Ale koukám, vlastně je to jediná věc, kterou v TV sleduju. Jinak netflix. Tam jsem spokojená. :-)
Já už si nějak nemůžu ani na netflixu nic najít... jsem uvažovala že to zruším
Co tam máš?
barbucha Já teď sjíždím Korunu, ale tu asi znáš. A je mi líto, že ve třetí sérii hraje Charles Dance lorda Mountbattena. Hrozně by se mi líbil jako starý Philip.
Jo, Korunu už mám polknutou. Jsem zvědavá, jak obsaděj ty další nový díly - ty první se mi líbily co se typů týče, jak jsou pak už starší tak jsem nebyla moc spokojená někdy (včetně královny a Margaret, ačkoliv jinak mám obě herečky ráda).
barbucha my teď dáváme na netflixu V pasti a Had.
VV pasti jsem včera dokončila, a načala jsem Capitaniho. To je asi první lucemburská produkce, co jsem kdy viděla.
Teď Homeland, ale je to starý. Ale mám plno seriálů na čekačce, tak ti to zítra vypíšu. A moc se mi líbil Papírový dům.
V pasti se mi líbilo moc, obě série... a jako serpentofob (jestli se to tak dá říct) si žádnýho Hada nedám asi
pokud název napovídá...
barbucha papírový dům a "příbuzný" locked up (vis-a-vis), taky Giri Haji
barbucha nedávno jsem shlédla Halston s Ewan McGregorem, což je můj oblíbenec. Je tam teda na mě přespříliš sexu
, ale ta hlavní linka je zajímavá.
barbucha jo a ještě Žena v okně, to se dá shlédnout, ale četla jsem to jako knížku, tak film je o hodně slabší.
711990 Já totiž CH. Dance docela nekriticky zbožňuju a proto je mi líto, že tam nemá větší prostor.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí