dzizisketa Capitaniho jsme viděli.![]()
Přiznání
barbucha Jsem všechny dívky, Kdo zabil Saru, Komory, Nevina, černá listina, Vymazaný kluk, Dámský gambit, Ví o tobě, Fatma, Fauda, Stranger Things ????, New Amsterdam, Slozka 64 atd atd. Na HBO se hodně těším na Mary z Easttownu, ale chci pockat, až tam budou všechny díly.
ionicera Tu Mare z Easttownu jsme včera dokoukali, teda ty díly, které už vyšly, a super!
barbucha Sweet Potato necekala jsem od toho umeni, proste me to bavi, presne potrebna oddychovka. Mozna mi to v dalsich dilech pujde na nervy, ze jsou to porad stejne vzorce chovani a porad stejna maska (podobne jsem to mela u tech detektivek z Velke Prahy), ale zatim po tech dvou dilech dobry.
Z Koruny mi chybi uz jen dva posledni dily, skoda.
Pinot Noir taky me to bavi. Jen jak vypoustej ty dily po tydnu a nam navic i nejaky ten den trva, nez nam na to vyjde cas, tak si obcas tezko rozpominam,kdo je kdo. A to je tam tech postav jen par a pribeh neni nijak komplikovany
. Jinak jsem snad poprve v zivote mela dojem, ze tam KW ma co hrat. Videla jsem ji jen v par filmech, ktere nebyly nic az tak. Mam ted rozdelanou jeste Mildred Pearce a zatim dobry.
barbucha A ještě jsem teď dostala doporučení na Roky a roky HBO
ionicera Já z toho znám jen Složku 64, docela jsem zírala, co dokázali Seveřani provádět lidem ještě v 60.letech.
mirajo podobny jako ta slozka 64 jsou Vrazdy ve Vallhalle, je to islandske a o podobnem ustavu, je to ulozene na ivysilani, asi nejake severske trauma
My jsme ted dali 2 serie Knick, neni to zazrak, ale chirurgie v roce 1900 v NY zajimava :)
baltik The Knick![]()
711990 a kolik to ma serii? Pripadne maji ty dalsi smysl?
baltik Knick JE zazrak
.
Ale doporucte mi prosim neco na HBO. Vymenili jsme ho za Netflix (kde uz jsme si poradne nevybrali) a HBo mi ted prijde jako blba volba. Neco idealne temneho. Krome Hry o truny, jsem ten otravny clovek, co porad plka, ze v knizce to bylo jinak! A prvni serii jsem protrpela a vzdala to.
Jos Hru o trůny nebrat, je to jen horší a horší. Ta Mare z Easttownu s K. Winsletovou je fakt super.
Pinot Noir Já si s Mare dávám pauzu, šetřím si ji a pak sfouknu poslední čtyři díly najednou.
brrr To vypada skvele!
Jos mne tam nektere pribehy prisly takove nacate a opustene
baltik dve a ma. A skoda, ze jich nebylo vic jeste! Jinak podobnyho razeni je Alienist na Netflixu
711990 Ale ta druhá série Alienisty mě docela zklamala.
Jos seriál Bludné kruhy. Mark Ruffalo v dvojroli, temné trochu, beznadějné dost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí