No viď!
Přiznání
Jos , co se týče HBO, pak doporučuji Temný případ (1. řada). Olive Kitteridge - myslím 3-dílná miniserie. Mare of Easttown, Bludné kruhy- úžasný.
Its a sin, Jsme jací jsme- není to úplně bomba, ale zajímavý. Years and years.
Bratrstvo neohrožených, Tři billboardy kousek za Ebbingem
Mrkněte na historické seriály, ty jsou vesměs všechny dobrý. Já si zdaleka nevzpomenu na všechno, ale úrovní je na tom HBO nesrovnatelně líp než Netflix.
Judith11 Dekuji!
Jos Já jsem v karanténě na HBO shlédla seriál Get Shorty, ten byl super, hraje tam můj oblíbenec Chris O'Dowd (Ir, no), ale úplně v jiné poloze než normálně. A pak ještě Girls, to se mi taky líbilo, jen ty hlavní hrdinky byla často na facku. Ale už jsou starší, nejsem moc in, co se týče seriálů :)
Jos Na HBO ještě doporučuju Normal People. Na mě to byla docela slaďárna a stejně jsem to zkoukla za víkend. Mimochodem i kniha je fajn.
Judith11 olive kitteridge je serial? Zrovna to ctu jako knihu a nedokazu si to moc predstavit :)
Judith11 olive kitteridge je serial? Zrovna to ctu jako knihu a nedokazu si to moc predstavit :)
Ano. Ja to nečetla, takže neposoudim, ale ten seriál je vyborny
Judith11 no moc se tam nedeje, maximalne si vypravi, ze se neco stalo, to by musel byt velmi poklidny serial
Judith11 no moc se tam nedeje, maximalne si vypravi, ze se neco stalo, to by musel byt velmi poklidny serial
On poklidný je.) Ale současně hluboký, aspoň ve mne hodně zanechal
Priznam se ze jsem vubec neznala toto...a je to uplne bozi na hojici se rany na prstech,obvzlast pro manualne pracujici.Drzi to jak blazen,vubec nepada jde jednoduse aplikovat ,nevadi tomu voda no bozi.Ne jak naplasti,ktery se musi stokrat prelepovat.![]()

Přiznávám, že jsem se letos dívala na Eurovizi. S kamarádkou, která ji sleduje každý rok, jsme měli online společné sledování. A od té doby žeru tuhle kapelu
Jos na hbo se mi líbily Ostré předměty, Sedmilhářky, první řada Westwordu
Zarinya to vypadá jako lepící obinadlo. Ale tím bych asi ránu nezalepovala
. V české verzi jsem to nenašla a dost by se nám to doma hodilo.
Mirka v lékárně prodávají, mají i v DMku
ale nelepí to, drží to samo.
Mirka pisu hojici ranu a neni problem pod to ani tenky obvazovy polstarek.Na cerstvou,krvacejici urcite ne.
Mirka u nás k dostání takto, na ránu bych to tedy taky nedávala, já tím fixuju dlahu na prstu:

Zu po tydnu zrasovaneho prstu z mixeru,krasne se hojici si to na to davam a nemuzu vynachvalit.Jinak mam problem v praci kazdou hodinu prevaz.Kdyz je ta rana zacelena tak to nicemu nevadi.
Zu plus neni problem si tim prevazat naplast,kterou na prstu udrzet je dost problem.
za me objev roku.
Zarinya To jdu hned sehnat.
Sweet Potato fakt super a jeste si to clovek dokaze uhledne namotat sam sobe.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí