Přiznání
Zuzuli Ne, jen v lokálním umrtvení, které však museli stále znovu obnovovat, protože řezali až někde hluboko. Hadička portu byla celá zajizvená až k samému konci. Padlo tam i něco o tom, že to v lokále asi nepůjde, ale nakonec jsem to vydržela. Snažila jsem se nekřičet, zarývala jsem si pod tou zelenou plentou nehty do břicha. Zákrok by to byl normálně krátký, ale vzhledem k situaci to trvalo, jak jsem psala, skoro dvě hodiny. Cítila jsem i pálení, jak pálili ty cévy, nebo co se to musí pálit. Potom zavedení nového portu na druhé straně už pro mě byla hračka. To šlo dobře, hadička hned zajela, kam měla, plíci nepropíchli a trocha té bolesti navíc už mi byla i jedno.
Včera jsem byla spavá, ale dnes ráno jsem se v koupelně rozklepala a rozbrečela.
Umrtvuje, ale když jdou hluboko a pod klíční kost, tak to všude nepůsobí. Dostala jsem včera, bez nadsázky, desítky injekcí mesocainu. Píchal mi to pod klíční kost. Jak šel stále hlouběji do těla, tak vždy čekal, až začnu naříkat. A pak přidal dalších několik vpichů toho mesocainu.
Dalia uf, Dali, to je hrozné jen číst, jsi neskutečně statečná. Držím palce, ať je fakt už jen líp.
Kan dostala jsem injekci s lokalni anestezii. Jako u zubare. Ale nejak mi to zabralo jen povrchove. I kdyz pridavali, ale bez efektu. Takze siti jsem vubec necitila, ale jak mi dela doktor kapsu pod kuzi a roztahuje ji silou prsty, to jsem citila cele. Jak rikam, rvala jsem bolesti. Ale jen ja, pani prede mnou i po me vypadaly v pohode, kdyz vylezly a ani zadny krik se tam neozyval. I doktor, kdyz mi pichal to umrtveni, tak vtipkoval, ze je hrozne, ze ta jedina bolestiva vec je prave to umrtveni. No humor ho pak presel. Kdyz jsem se pak po zakroku cela rozklepana oblekala, tak za mnou prisla jedna sestra, pohladila po rameni a rikala mi, ze jsem statecna, ze to bylo tentokrat dost komplikovane
Dalia ja jsem teda po tom zavedeni rozhodnuta, ze bez narkozy si to vyndat rozhodne nenecham. Jednou stacilo.
Zuzuli Tobě to dělali ambulantně? Mně na operačním sále. Ani jíst jsem před tím nesměla. Možná počítali s možnou nutností celkové anestezie. A taky jsi tak krvácela? Jak jsem psala výše, tak u mě byla celá plachta od cákanců krve. Asi řezal urputně.
Dalia Zuzuli teda klobouk dolu, tohle vydrzet. A jeste pak odejit po svych. Drzim vam obema palce
Mě odvezli na posteli a na pokoji jsem usnula.
Po svých jsem odešla až odpoledne, a to v doprovodu kamarádky.
Dalia ambulatne. V ordinaci na poliklinice, byl tam jen stul, tlakomer a nic dalsiho, aby sla udelat narkoza. Doktor a dve sestry. Krvaceni uplne nevim, moc jsem po te plachte nekoukala, byla jsem rada, ze jsem. Doktor si stezoval, ze mam moc pevnou kuzi a nejde mu to, jak by chtel. Najedena a napita jsem byt mela. Po svych jsem odesla, nemela jsem ani doprovod. Ja od toho cekala dalsi rutinu jako treba zubare nebo odstraneni znamenka, umrtvi to, pak to trochu taha a tlaci, ale neboli, zasijou a odchazim. Vedle tohodle byl zlatej i cisarskej rez.
Zuzuli Aha, tak to je zvláštní. Já u toho měla i anesteziologickou sestru, doktora, doktorku, byla jsem napojená na sledování srdeční činnosti a bylo to na velkém operačním sále. Během zavádění nového portu tam přivezli i rentgen, aby zkontrolovali, jestli se trefili. Po zákroku jsem za dvě hodiny šla v doprovodu sestry na další rentgen plic. Taky si musím píchat injekce na ředění krve, dva týdny, a dostala jsem atb.
Torrah Děkuju. ![]()
Dalia ja zadne injekce ani nic dalsiho nedostala. Bylo to jen na te poliklinice, po zakroku jsem asi dve hodiny sedela v cekarne a pak sla sama do jineho patra na kontrolni rentgen a nasledne se vracela pro papiry zpet.
Dalia to jo. A nakonec vazne nelituju. Ten komfort s portem je nesrovnatelny s neustalym napichavanim zil na ruce. A to, kdyz mi neprekazi kanyla a nemam jednu ruku tri hodiny znehybnenou, pri podani lecby, povazuju za dalsi plus.
Dalia mela jsem to mit prelepene 24 hodin, po nich uz jsem to mela sundat a opatrne osprchovat. Takze druhy den vecer uz jsem to oplachla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí