DaliaTa dezinfekce po, je dobrej nápad.
Přiznání
Dalia Hele já jsem velkej fanda Priessnitze a vody vůbec.
Diky moc vsem ![]()
O vikendu mi doslo, ze casove jsem uz za polovinou chemoterapii. Mam za sebou jedenact tydnu lecby a deset me jeste ceka.
A do vlakna co me namichlo bych mohla dat pojistovnu, kde si uz roky platim zivotni pojisteni s pripojistenim pro pripad vazne nemoci. Podle dopisu, co mi poslali, je muj zhoubny nador dle jejich nazoru malo zhoubny a malo extremni (jo, to slovo tam fakt napsali) a tak mi nechtej vyplatit pojistne plneni. Nejak nevim, jestli se mam tomu zduvodneni smat a nebo se rozcilovat.
Zuzuli
to je strašný. Ale polovina za tebou je pozitivní zpráva, držím pěsti a přeju hodně sil!
Zuzuli hura, uz jsi v pulce! A pojistovna tyvole?!
Zuzuli urcite bych se odvolala a zkusila branit..! Pokud ti to nesebere moc energie, tak to stoji za zkousku. A gratuluju k prehoupnuti pres pulku..!![]()
Pavlena odvolání už řešíme. To zdůvodnění mě tak nadzvedlo, že jsem vyhlásila pojišťovně válku ![]()
Nevím, co jim na "Invazivní karcinom prsu NTS, grade 3, suspektní lymfangioinvaze" (neboli rychle rostoucí, metastázujíci, naštěstí zatím jen v uzlinách) přijde málo extrémní.
Zuzuli pojišťovna teda palec dolů.
Zkusila bych ještě poradce, přes kterého si to uzavírala a pokud ani to neklapne, pak jsou právníci, kteří se na toto specializují. Většinou si pak berou procento z vysouzeneho plnění, ale je to stále lepší než nedostat nic.
Nikdy jsem to nezkoušela, ale v prípade náhrad od aerolinek podobný systém funguje velice dobře, kolikrát to nechodí ani k soudu.
To je hrozný.
Pomalu jak v těch americkejch filmech, kritizujících zlovolný kapitalistický pojišťovny - který nejdřív zamítnou šmahem všechno každýmu ![]()
Jen do nich, nedej se!
continuity už jsem teď ráno telefonovala s poradkyní, po domluvě s ní jsem tu skenovala všechny lékařské zprávy, co tu mám, že to teď přebere ona a bude to řešit. Tak doufáme, že to bude rychlé. Přitom nejde o žádnou vysokou částku, ale aspoň něco...
Zuzuli pojistovna hrozna, ale neprekvapi. Muz mel uraz na ktery byl pojisteny a taky to zkusili zamitnout. Po odvolani okamzite zaplatili.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí