Mohučanka Děkuji. ![]()
Zuzuli zítra už to osprchuju. Stehy mám vstřebatelné.
letfenixa Ten port je na chemo dobrý pomocník. Mně už by to neměli jak jinak podat. Chemo mi zničilo žíly, po každém vpichu praskají.
Děkuji všem za milá slova, která dodávají sílu. ![]()
letfenixa ono hodne lidi tu chemoterapii bez portu zvladnou, ale ja na to nemam uplne dobre zily. Mam je vsechny hluboko, jen dve mista na ruce, ktera jsou napichnout. Plus se pri nadoru v prsu ma primarne pouzivat ruka na druhe strane tela. Ja ho mam v pravem prsu a tak se prava ruka uz nema moc pouzivat, po operaci vubec, nejen na kapacku, ale treba ani na mereni tlaku, kvuli odstraneni lymfatickych uzlin. Hlavne mi ale uz tri davky chemoterapie ze sestnacti udelaly v te leve ruce takovy zanet zil, ze jsem nemohla ruku natahnout, bolest me budila i v noci, tak bylo rozhodnuto pro ten port. Je to ted vic jak mesic, kdy jsem do te ruky dostala naposled chemosku, a i tak to neni uplne dolecene, i kdyz uz je to mnohem lepsi. No a jako bonus mi zbydou na leve pouzitelne zily do dalsiho zivota treba na ruzne odbery, az si ten port necham jednou vyndat. A ve finale jsem rada, ze ho mam, kdyz sedim napojena na kapacku tri hodiny, tak mam volne obe ruce, nemam jednu vicemene znehybnenou kanylou, je to mnohem pohodlnejsi ![]()
A diky moc vsem za podporu, jste vsechny moc mile a hodne to vzdycky povzbudi. Ja se vlastne nijak statecne necitim, proste jen delam to, co je treba.
Holky, jsem sama doma a zase mě chytá panika a bulim. Chci jít do sprchy. Tolik to bolí.
Sundala jsem krytí a nevím, jestli mám odlepit ty pásky. Co to je? Myslíte, že to mám odlepit? Omlouvám se za drsné foto, já ho pak odstraním.
Dalia pasky bych jeste nechala...
Dalia Já teda nejsem doktor, ale máš to pěkně poschlé, ty lepky bych tam nechala. S tou bolestí neporadím, ale mně se po sprše vždycky udělá nějak líp po těle. Moc to ale nemáchej.
Dalia podle mě to jsou náplasťové stehy.. zatím je tam nechej..
Kan "Pěkně poschlé" jakože dobré? Nevypadá to zaníceně, že ne?
DaliaDobré to máš.
Dalia mas to pekne, moje vypadalo stejne. Pasky bych nechala, ale uz pres to pak nic dalsiho nelepila a nechala to dychat. Bolest snad brzo prejde, vubec ti nezavidim, ze to mas na obou stranach hrudniku. Ja mela tri dny kvuli bolesti uplne nefunkcni rameno a ruku, takze mit to na obou stranach si vubec nedovedu predstavit.
Zuzuli Horší je dnes levá strana, kde mám port. Bolí mě i dýchat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.