continuity Naši mají na velkém stromě za domem Krahujce a teda troufá si i na slepice venku.
Přiznání
Jsem třetí den po chemu. Včera jsem se vzbudila s obrovsky nateklým obličejem, oční víčka jako polštáře a krk taky. Při dýchání pocit, že mě někdo škrtí. Dnes to splaskává. Volala jsem to včera doktorce, tak mi řekla, co si vzít, mám vše naštěstí doma. Den před otokem jsem si večer vzala kapsli s rybím tukem. Myslíte, že to mohla být reakce na to?
Dalia Dali, to, co popisuješ, vypadá jako alergická reakce na nějakou podanou látku, mírnější anyfylaktický šok - mám s ním bohužel zkušenosti. Co na to bereš? Ten rybí tuk neposoudím, možná by se vajádřila doktorka.
Hanka H Mám doma Aerius a Medrol. To mám brát vždy tři dny po chemu. Doktorka taky nevěděla, ale rybí olej nevyloučila. Už ho nemám brát a nemám zkoušet žádné nové věci, žádné doplnky stravy.
Dalia To jsou antialergika, a pokud potíže ustupují, nic dalšího s tím nenaděláš. S veškerými doplňky buď opatrná - dostáváš do těla strašný chemický koktejl, a to, co by jindy neuškodilo, může vyvovat nečekanou reakci. A jak se jinak cítíš?
Hanka H Včera dost zle. Hlavně kvůli těm otokům. Taky jsem ještě včera byla sjetá Olanzapinem, který už jsem si dnes nevzala. Dnes se postupně cítím líp a líp. Sice se mi dost motá hlava, ale cítím hlad, chut k jídlu a i nálada je lepší.
Dalia
a doufám,ze dnes je uz zas o chloupek líp![]()
Daliaurčitě o dost velkýchloupek lepší?!![]()
Dalia Strašný, máš někoho u sebe? Nebo doktorku na telefonu?
Dalia Strašně strašně moc bych ti přála, aby se to posunulo směrem k lepšímu a dobrému
!
Kan Syn je doma. To je ale po té injekci normální stav.
Teď v červnu budu mít delší čas na zotavenou. Chemo zatím nebude, protože na 27.6. mám naplánované kontrolní PET MR.
Alespoň vůně mě tentokrát těší i tak brzy po chemu. Jsem v posteli a vedle sebe mám vyskládané flakony Poisonů, které mi v týdnu přišly, a vzorky a těším se s nimi.
Prostě parfémový blázen.
Dalia Je dobře, že tam nejsi sama! Kdysi se mi moc líbil ten zelený Poison - Tendre. Ještě přizvi k focení zvěř
!
Hanka H Ten zelený si nevybavím, jak voněl. Škoda, že už není.
Zvěř je všude možně. Edík zrovna chvíli v krabici.

Dalia Ten zelený byl takový natrpkle citrusový, teď na léto by byl moc krásný. Edík
!
Dalia ooo, krásná sbírka.
Dalia držím palce, ať už je fakt líp. A vůně jsou super, krásný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí