Jos to je vtipný
...manželovi (píše úhledně-leč nečitelně) kdysi volávali z lékárny,cože za lék mají pacientovi vydat?...a že lékárníci byli na ledasco zvyklí..
Přiznání
Já píšu velký tiskací písmena, který však svazuju jako písmo psací. Přijde mi superčitelný a nechápu, proč s tím mají všichni problém a nikdo to po mě nepřečte ![]()
Maureen já jsem si vždycky říkala, proč proboha doktoři nemůžou ty recepty tisknout, když jde o tak zásadní věc a na tiskárnu snad maj, ne?
Hlavně jako absolvent jsem teda volávala poměrně často, než si taky člověk zvykne na ty rukopisy a někdy to bylo hodně o představivosti.
Muž měl jediný ze třídy povoleno psát velké slohovky na compu, protože to češtinářka odmítala luštit![]()
Mha To vim, ale zrovna velka psaci nepouzivam. Treba na zacatku sveho krestniho mam E a to se mi nelibi.
Jos my jednou potřebovaly na vejsce padelat podpis jedny spoluzacky (s jejím dovolením), která psala opravdu psace a dost krasopisne...skoro vůbec to neslo napodobit!!!!! A to bylo jen velký r a v, ale když to měl psát člověk trochu s rozmachem, aby to nevypadalo jak z první tridy, tak ruka automaticky najizdela do vlastních stereotypu
Potrefenáhusa já teď falsovala podpis přes okno:D
Potrefenáhusa no tak podpis mam Z podobny jako Zorro
. Kdyz se podepisujes dvacetkrat a vickrat denne, tak moc nevymyslis. Akorat jsme se kdysi nasmali s jednim chirurgem, ze si muzeme padelat podpisy.
Tak k tématu citát mého syna "až budu velkej, budu se podepisovat jako ty, Mlbduum Cbulmnum" ![]()
Jos já v předchozím zaměstnání podepsala desítky papíru denně, i stovka možná padla. A každý ten klikyhák vypadal jinak.
. Nejtěžší challenge je pro mě podpisový vzor. ![]()
Jos já mám taky zorra, ale už k tomu nejsem schopna připojit nic moc dalšího, max vlnovku s čárkou jakoze nad a na konci
Tak k tématu citát mého syna "až budu velkej, budu se podepisovat jako ty, Mlbduum Cbulmnum"
![]()
Já píšu na tabuli tiskacím, i když podle mě píšu psacím nádherně. Ale děcka po mně nepřečtou, protože to není TO psací písmo, jako je předtištěné na nástěnné tabuli. Dělám víc úzké tvary a to oni nezvládnou.![]()
Já jsem asi v prváku zjistila, že se podepisuju úplně stejně, jak můj taťka. Hodně výhod to mělo![]()
Když jsem se vdala, tak jsem taky vyvdala Z a zbytek podpisu je nečitelný![]()
Tak ja mam od vcerejska po operaci. A musim rict, ze treba oproti cisarskemu rezu je to odstraneni obou prsou temer brnkacka. Zadna jipka, z dospavaku rovnou zpet na pokoj, nemam uz ani zadna analgetika, protoze to uz dneska neboli. Jen mam zatuhle ruce, takze si pripadam jako T-rex z vtipu k tom, co vsechno nemuze delat, protoze ma kratke rucicky
Pul odpoledne jsme se spolubydlici z pokoje procouraly po zahrade nemocnice, primo na doporuceni fyzioterapeutky, at se radeji hybeme. Veskery personal zde je uplne zlaty, zenske u me na pokoji jsou taky skvele, konverzace rozhodne nevazne.
No a moje detatko v utery odjelo na prazdniny k mym rodicum. Jen mi rekla ahoj, zamavala a ani se neotocila
Ma tam dovolenou all inklusive a je strasne spokojena. Vzdycky me do telefonu jen pozdravi a bezi se venovat zajimavejsi cinnosti, jako treba krmeni rybicek nebo natirani terasy
dokonce to vypada, ze mi ji tam odplenkuji. Dite, co jeste v utery rvalo,ze na nocnik si v zadnem pripade nesedne.

Zuzuli to je moc dobře, všechno. Tak jen tak dál, ať to je už vše brzo OK.
Zuzuli
zrovna dneska jsem na tebe myslela, jestli uz nemas po operaci a ono jo!!! Tak at je i nadale ta rekonvalescence takhle dobra!
Zuzuli to jsou super zprávy
taky jsem si na tebe nedávno vzpomněla![]()
Samé dobré zprávy. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí