Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Maureen
příspěvků moje polička 17. června 2022 07:08

Jos to je vtipný...manželovi (píše úhledně-leč nečitelně) kdysi volávali z lékárny,cože za lék mají pacientovi vydat?...a že lékárníci byli na ledasco zvyklí..

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 17. června 2022 08:32

Já píšu velký tiskací písmena, který však svazuju jako písmo psací. Přijde mi superčitelný a nechápu, proč s tím mají všichni problém a nikdo to po mě nepřečte

Offline tina
6320 příspěvků moje polička 17. června 2022 09:07

Maureen já jsem si vždycky říkala, proč proboha doktoři nemůžou ty recepty tisknout, když jde o tak zásadní věc a na tiskárnu snad maj, ne? Hlavně jako absolvent jsem teda volávala poměrně často, než si taky člověk zvykne na ty rukopisy a někdy to bylo hodně o představivosti.

Offline tina
6320 příspěvků moje polička 17. června 2022 09:07

Muž měl jediný ze třídy povoleno psát velké slohovky na compu, protože to češtinářka odmítala luštit

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. června 2022 09:37

Mha To vim, ale zrovna velka psaci nepouzivam. Treba na zacatku sveho krestniho mam E a to se mi nelibi. 

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 17. června 2022 09:41

Jos my jednou potřebovaly na vejsce padelat podpis jedny spoluzacky (s jejím dovolením), která psala opravdu psace a dost krasopisne...skoro vůbec to neslo napodobit!!!!! A to bylo jen velký r a v, ale když to měl psát člověk trochu s rozmachem, aby to nevypadalo jak z první tridy, tak ruka automaticky najizdela do vlastních stereotypu

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 17. června 2022 10:08

Potrefenáhusa já teď falsovala podpis přes okno:D

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 17. června 2022 10:49
Offline Jos
příspěvků moje polička 17. června 2022 11:19

Potrefenáhusa no tak podpis mam Z podobny jako Zorro . Kdyz se podepisujes dvacetkrat a vickrat denne, tak moc nevymyslis. Akorat jsme se kdysi nasmali s jednim chirurgem, ze si muzeme padelat podpisy.

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 17. června 2022 11:23

Tak k tématu citát mého syna "až budu velkej, budu se podepisovat jako ty, Mlbduum Cbulmnum"

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 17. června 2022 11:26

Jos já v předchozím zaměstnání podepsala desítky papíru denně, i stovka možná padla. A každý ten klikyhák vypadal jinak. . Nejtěžší challenge je pro mě podpisový vzor.

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 17. června 2022 11:27

Jos já mám taky zorra, ale už k tomu nejsem schopna připojit nic moc dalšího, max vlnovku s čárkou jakoze nad a na konci

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 17. června 2022 11:34
Reakce na Garfie:

Tak k tématu citát mého syna "až budu velkej, budu se podepisovat jako ty, Mlbduum Cbulmnum"

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 17. června 2022 12:30

Já píšu na tabuli tiskacím, i když podle mě píšu psacím nádherně. Ale děcka po mně nepřečtou, protože to není TO psací písmo, jako je předtištěné na nástěnné tabuli. Dělám víc úzké tvary a to oni nezvládnou.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 17. června 2022 15:51
Reakce na Garfie:

​Já jsem asi v prváku zjistila, že se podepisuju úplně stejně, jak můj taťka. Hodně výhod to mělo

Když jsem se vdala, tak jsem taky vyvdala Z a zbytek podpisu je nečitelný

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 17. června 2022 21:56

Tak ja mam od vcerejska po operaci. A musim rict, ze treba oproti cisarskemu rezu je to odstraneni obou prsou temer brnkacka. Zadna jipka, z dospavaku rovnou zpet na pokoj, nemam uz ani zadna analgetika, protoze to uz dneska neboli. Jen mam zatuhle ruce, takze si pripadam jako T-rex z vtipu k tom, co vsechno nemuze delat, protoze ma kratke rucicky Pul odpoledne jsme se spolubydlici z pokoje procouraly po zahrade nemocnice, primo na doporuceni fyzioterapeutky, at se radeji hybeme. Veskery personal zde je uplne zlaty, zenske u me na pokoji jsou taky skvele, konverzace rozhodne nevazne.

No a moje detatko v utery odjelo na prazdniny k mym rodicum. Jen mi rekla ahoj, zamavala a ani se neotocila Ma tam dovolenou all inklusive a je strasne spokojena. Vzdycky me do telefonu jen pozdravi a bezi se venovat zajimavejsi cinnosti, jako treba krmeni rybicek nebo natirani terasy dokonce to vypada, ze mi ji tam odplenkuji. Dite, co jeste v utery rvalo,ze na nocnik si v zadnem pripade nesedne.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 17. června 2022 21:59

Zuzuli to je moc dobře, všechno. Tak jen tak dál, ať to je už vše brzo OK.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 17. června 2022 22:00

Zuzuli zrovna dneska jsem na tebe myslela, jestli uz nemas po operaci a ono jo!!! Tak at je i nadale ta rekonvalescence takhle dobra!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. června 2022 22:06

Zuzuli to jsou super zprávytaky jsem si na tebe nedávno vzpomněla

Offline Sweet Potato
40485 příspěvků moje polička 17. června 2022 22:07

Zuzuli

Samé dobré zprávy.